Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר שנים שיש לי קפיץ אינסלטורים מסיבי, שסייע לי במקרים של סתימה אצלי ובמערכת הניקוז של הבניין.

אתמול נקראתי ללא התראה לסייע בדירה אחרת, ובמקרה היה שם קפיץ קומפקטי, 2 אולי 3 מטר. תוך 5 דקות נפתחה סתימה בניקוז של הבניין שהציקה חודשים.

תהיו חכמים, קנו קפיץ אינסטלטורים!

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מחזק!

מוצר כל כך פשוט במחיר כזה מצחיק שחסך לי כבר מאות שקלים על כלום, ולא תופס מקום בבית.

אצלי זה לא מסיבי ולא נעליים, הכי פשוט שיש, משהו חסר שם מטמבוריה באורך 5 מטר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

5 מטר זה מסיבי כמו שלי, אתמול השתמשתי באחד דק כזה, בלי הסלסול בקצה, אבל עדיין אפקטיבי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

איך אתם מאחסנים בתום השימוש?

לי היה אחד ארוך, ואחרי השימוש, קודם כל נגעלתי בכלל מלנגוע בו רק מהמחשבה, לא שהוא יצא מלוכלך, אבל אני יודע איפה הוא עבר....בכל מקרה אחרי תקופה היה מלא חלודה.

פורסם (נערך)

אני מבין שמעולם לא שלחת יד חשופה לחור הניקוז של האמבטיה כדי לשלוף משם את השיערות של האישה + ג׳יפות אחרות?

מלכתחילה לא הייתי רגיש, אחרי גידול ילדים וכיו״ב - שום דבר לא מגעיל...

בנוגע לאחסנה - מנקים כרגיל עם זרם מים, מייבשים וחסל סדר פסח -

כל הקטע בקפיץ הוא שהוא מסתלסל לעיגול קומפקטי.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• חברי המעגל הראשון
פורסם
איך אתם מאחסנים בתום השימוש?

לי היה אחד ארוך, ואחרי השימוש, קודם כל נגעלתי בכלל מלנגוע בו רק מהמחשבה, לא שהוא יצא מלוכלך, אבל אני יודע איפה הוא עבר....בכל מקרה אחרי תקופה היה מלא חלודה.

אפשר לקחת לחתימה? :wink:

פורסם

לגבי אחסון, ניגוב עם מגבת נייר והשארה לייבוש לפני גלגול ואזחסון בשקית פלסטיק.

העבודה ממילא תמיד עם כפפות לייטקס כך שאין קושי עם הגועל (רק עם הריח).

רק שאצלי הוא מאכזב. הוא אומנם הוציא לא מעט ג׳יפה, ואחרי לא מעט התעקשויות הצלחתי להעביר את כולו בלי חסימות, ועדיין המים לא יורדים טוב. הזרמת מים חמים עזרה מעט לתקופה קצרה ושוב חזרו הבועות ובעית הניקוז במטבח. נראה שאנסה פותח סתימות של סנו, בתקווה שהצנרת לא תפגע.

פורסם

אצלי יש בכל מקרה 5 ק״ג של סודה קאוסטית, ככה בשוטף (על הדרך מייצר סבונים).

שילוב של השניים (לא באותו סשן!!) ואתה מסודר לתמיד בערך.

פורסם
למקרים כאלה חוזרים לפומפה הישנה והטובה:

ממלאים את הצנרת במים חמים, כמה פמפומים ואחרי זה הזרימה חופשית להרבה זמן

גם פומפה לא עוזרת.

פורסם

יש לי כזה של 5 מטר, רק שנראה לי שנפלתי על אחד אימפוטנט.

אחרי כמה שימושים הוא פיתח עקמומיות כמעט בחצי האורך ואי אפשר לסובב אותו כמו שצריך.

טרם הספקתי לקנות חדש או להשרות את הישן במים עם ויאגרה מפוררת.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

הכי טוב להקדים תרופה למכה.

שתמיד תהיה מסננת בפתח הכיור. לאסוף תמיד את הפסולת, לזרוק לפח האשפה ולא לתת לה לזרום במורד הביוב. להקפיד לא לשפוך שומנים לפתח הניקוז, לא מצפה שאחרי כל טיגון ביצה תקפידו על הכף שמן אבל בטח להקפיד אם עשיתם טיגון עמוק ויש לכם כמה כוסות שמן.

• תוכן חדש...