Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קומפקטי ואמין לנסיעות מחוץ לעיר 400 קמ' בשבוע

Xeinok
שימו לב! השרשור הזה בן 2225 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ידני או אוטומט?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חפש סופר מיני ידנית כמו i20, סוויפט/ספלאש.

מחיר שוק נוח שיתן לך אפשרות לרכב צעיר יחסית, צריכת דלק נמוכה, אמינות טובה והיצע מספיק גדול כדי למצוא אחת שמורה ומטופלת.

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי בודק דאציה סנדרו סטוופאי, בתקציב הזה יכנס מודל 2015, הרכב נוח, הביצועים לא רעים והמרווח טוב.

איכות החומרים פשוטה מנגד אבל לדעתי אחלה תמורה למחיר.

Sent from my iPad using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הייתי בודק דאציה סנדרו סטוופאי, בתקציב הזה יכנס מודל 2015, הרכב נוח, הביצועים לא רעים והמרווח טוב.

איכות החומרים פשוטה מנגד אבל לדעתי אחלה תמורה למחיר.

Sent from my iPad using Tapatalk

איך שוק הרכב הזה? שמעתי שהוא על הפנים רכב רומני עם שוק חלש לא רוצה להכנס גם לאטרקציות .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי קונה רנו קליאו ידנית מנוע 0.9 טורבו בנזין. מתאימה לכל הדרישות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סנדרו הרגילה אפשר גם למצוא 2017 עם אחריות יצרן לעוד שנה שנתיים. מדובר על רכב נוח המבוסס על מכללים פשוטים וותיקים של רנו.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני הייתי קונה רנו קליאו ידנית מנוע 0.9 טורבו בנזין. מתאימה לכל הדרישות.

בעיות חשמל? יצא לי להתעסק טיפה עם מכוניות צרפתיות החשמל שם צרה צרורה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דאציה בשנות ה80 הייתה רכב רומני, היום זה מכלולים שלרנו

כך שלא צריכה להיות בעיה של אמינות, בטח לא ברכב יחסית חדש.

Sent from my iPhone using Tapatalk

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי הסנדרו...

אני ובן דוד שלי נסענו לגבעתיים מאוד חיוביים כדי לסגור עסקה. מדובר במודל 2017 עם 20K ק"מ וכל האבזור האפשרי דרך היבואן.

הרכב היה שמור באופן יוצא מן הכלל קוסמטית (לא שזה הישג גדול לרכב בן שנה), אבל עם זאת, ועל אף שהמוכר ירד במחיר, לא קנינו את הרכב .

הרכב כ"כ פשוט (לטוב ולרע, בעיקר לרע), המנוע נשמע בדיוק כמו הרנו קליאו 2002 שהייתה לי :)

ויש גם משהו שממש בלט לעין בעיצוב, בפינות של השמשה הקדמית בצידי המגבים יש חורים בלתי מובנים ומכוערים לניקוז, כזה דבר לא ראיתי בשום רכב.

כשהתנענו, מיד הבחנתי ברעש קרקוש חזק של פולי או איזה שהוא מותחן דפוק, ולפי מה שהוא אמר, ב20K ק"מ הזה הוא הספיק להיכנס לכמה תיקונים כבר... (הוא אמר את זה כדי לשבח את העובדה שיש אחריות, האפקט היה הפוך)

לטובה, הרכב יחסית גדול ומרווח, העיצוב נחמד, פונקציונליות לא רעה (מערכת, נוח לשבת, בקרת שיוט וכו').

בשורה התחתונה, הרכב הזה לא גרם לנו לרצות להיפרד מ37000 שקל, וזה עוד בלי לעשות סיבוב (לא שבגבעתיים בשעה 18:00 יש איך לעשות סיבוב נורמלי).

אולי היינו שוקלים לקנות במחיר נמוך יותר. 34-35. שהיה מצדיק את הקניה, כי בסה"כ מדובר ברכב נחמד במחיר הנכון.

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ה-1.6 דיזל - מחוץ לתקציב. הבנזין הידנית אופציה לא רעה. גם הסיטרואן קקטוס אופציה.

סקודה יטי 2.0 TDI 4x4 (נמכרה)

וולוו XC40 T3 Momentum

טויוטה יאריס קרוס הברידית

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בעיות חשמל? יצא לי להתעסק טיפה עם מכוניות צרפתיות החשמל שם צרה צרורה
אחרי ההודעה הזאת אתם עדיין ממשיכים להציע רכבים צרפתיים?

הבחור מלא סטיגמות מהעבר.

סוויפט או I20 או ג'אז ידניות נוצרו בשבילו במיוחד.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2225 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...