Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת מדחס, מאייד ושסתום ביונדאי i10

עמית.מ
שימו לב! השרשור הזה בן 2236 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

הסיפור הוא ככה: המזגן ברכב הפסיק לעבוד,

הלכתי למוסך לא מורשה לפני כשבוע וחצי ומילאו לי גז,

ואחרי שבוע שוב פתאום המזגן חזר לא לעבוד.

היום קיבלתי הצעת מחיר ממוסך מורשה של יונדאי לאחר שבדקו את הרכב ואמרו ש"מילאו לי יותר מידי גז וזה פוצץ את המדחס והרס אותו ואת המאייד והשסתום.

מפה לשם, עלות מחיר מדחס מקורי 3,300 ש"ח, תואם מקור 1,700 שח(עם אחריות רק ל3 חודשים),

ובסה"כ ההצעה יצאה כ6,100 ש"ח.

האם זה הגיוני?

אשמח לדעת.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר מטורף אבל אלה מחירי המורשה. בכל מיקרה ייתכן שהמורשה גם מכסה את כל האופציות של התיקון ולא בטוח שבאמת כל זה נחוץ. גש לשמוע עוד חוות דעת. מהיכן אתה שנדע לאן להמליץ לך?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מתיימר להבין בנושא אבל בתור לקוח בארץ אם הייתי שולח מכשיר לתיקון ומקבל טיפול שהרס לי אותו הייתי מכין תביעה נגד הכוללת עלויות התיקון ומתפרע על הטיפול הטוב ביותר... לשיקולך בלי קשר לפרטים הטכנים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שכחת שהוא הגיע למוסך כבר עם מזגן לא פועל

לא רלוונטי, במידה ואובחן כי הטיפול שהוא העניק לך איננו תקין ובעצם גרם לנזק חמור יותר... יש לו כאן אופציה לפיצוי...

קל לדוגמא אדם ששלח מכשיר סלולרי לתיקון, עקב חיי סוללה נמוכים, הוחלפה לו סוללה אבל בעת ההתקנה קרה משהו ולא שמו לב והמכשיר התקצר או לא יודע מה והפך ללא פעיל, בדיאגנוסטיקה אובחן כי ההתקנה הכושלת של המעבדה היא הבעיה. מה תעשה? אני הייתי נלחם איתם על לקיחת אחריות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי וניסיוני המקצועי אין סיכוי שכל החלקים האלה שבקו בו זמנית ואין סיכוי שעודף גז יגרום לפיצוץ המאייד משום שלחצי המערכת מבוקרים עי המחשב מעבר ללחץ מסויים המחשב מנטרל את פעולת המדחס.

פנה לבעל מקצוע למזגנים וברח מההצעה הזו.

או שיש לך דליפה והגז כל הזמן בורח (יתכן ואפשרי מהמאייד) או שהלחצים לא תקינים כתוצאה ממדחס או שסתום txv תקול.

הם חרצו את דינם של כל חלקי מערכת המיזוג כדי "ללכת על בטוח"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתל אביב.

ולגבי מי שמילא לי את הגז- הלכתי לאיזה מוסך ביפו שסבא שלי מכיר את הבעלים,

לא בדיוק עובדים שם עם קבלות ולאחר שהבנתי שהמזגן שוב לא מקרר סבא שלי קפץ לדבר שם עם הבחור שתיקן והוא אמר שהוא לא מוכן לתקן לי .

אין לי ממש איך לתבוע אותו, ומצד שני נשמע לי גם הזוי שכל החלקים בבת אחת שבקו חיים בגלל מילוי "עודף" של גז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המחיר מטורף אבל אלה מחירי המורשה. בכל מיקרה ייתכן שהמורשה גם מכסה את כל האופציות של התיקון ולא בטוח שבאמת כל זה נחוץ. גש לשמוע עוד חוות דעת. מהיכן אתה שנדע לאן להמליץ לך?

אשמח לשמוע אם אתם מכירים עוד מקום טוב ואמין באזור המרכז. אני מתל אביב אבל אפשרי מבחינתי להגיע גם לפתח תקוה, רמת גן, חולון ובכללי גוש דן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אשמח לשמוע אם אתם מכירים עוד מקום טוב ואמין באזור המרכז. אני מתל אביב אבל אפשרי מבחינתי להגיע גם לפתח תקוה, רמת גן, חולון ובכללי גוש דן

מאד ממליץ לך לקבל חו"ד נוספת מעופר קצב שיושב במושב גנות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתל אביב.

ולגבי מי שמילא לי את הגז- הלכתי לאיזה מוסך ביפו שסבא שלי מכיר את הבעלים,

לא בדיוק עובדים שם עם קבלות ולאחר שהבנתי שהמזגן שוב לא מקרר סבא שלי קפץ לדבר שם עם הבחור שתיקן והוא אמר שהוא לא מוכן לתקן לי .

אין לי ממש איך לתבוע אותו, ומצד שני נשמע לי גם הזוי שכל החלקים בבת אחת שבקו חיים בגלל מילוי "עודף" של גז.

נסה לפנות גם לרמי שירותי רכב הוא מומחה יונדאי אבל לא מורשה יבואן.

רחוב תושיה 4 תל אביב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 2236 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...