Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מכונת כביסה מכניס מים, אח"כ מתחיל להסתובב במהירות גבוה לשתי שניות ומפסיק הכל, מה לדעתכם הבעיה?

אם אני מעביר אותו ליציאת מים, אז המים יוצא אבל כשמתחיל להסתובב קורה אותו סיפור, 2 שניות מהר ומסתובב.

לי יש שתי כיוונים,

1. הטכומטר לא תקין

2. הכרטיס

האם יש דרך לבדוק הטכומטר אם הוא תקין?

עריכה אחרונה על ידי סאמי
פורסם
מכונת כביסה מכניס מים, אח"כ מתחיל להסתובב במהירות גבוה לשתי שניות ומפסיק הכל, מה לדעתכם הבעיה?

אם אני מעביר אותו ליציאת מים, אז המים יוצא אבל כשמתחיל להסתובב קורה אותו סיפור, 2 שניות מהר ומסתובב.

לי יש שתי כיוונים,

1. הטכומטר לא תקין

2. הכרטיס

האם יש דרך לבדוק הטכומטר אם הוא תקין?

ניתן לבדוק את חיישן המהירות אבל בשביל זה צריך לדעת את סוג החיישן. במידה ואצלך זה חיישן מסוג 'הול' בדרך כלל ההתנגדות שלו סביב 10K אבל הבדיקה הזו לא מספיק מדוייקת.

לדעתי הבעיה לא בחיישן מכיוון שגם אם תנתק את החיישן בזמן עבודת המכונה היא תמשיך לעבוד עד סיום התהליך ורק אז תקבל הודעת שגיאה.

בעיקרון מהירות הסיבוב של התוף נקבעת על-ידי הבקר (הלוח האלקטרוני) ומהירות המנוע נמדדת בכדי לקבל משוב ליחידת הבקרה בכדי לבצע השוואה בין המהירות המתוכננת למהירות בפועל.

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...