Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים.

אז בסוף הלכתי על פיגו פרטנר טורבט דיזל שנת 2006 עם מנוע 2000 לצורך העסק שלי. לא סוחב הרבה במטען. גג 100 קילו..

אני לפני קניה.

אך שנסעתי קצת עם הרכב,,משום מה שאני נותן גז עד הסוף .הרכב לא ישר מאיץ.. ולוקח לו זמן.

מה שברכב שלי (מיצובישי לנסר 2001 אוטומט.אני מאיץ כמו מטורף)

עכשיו לקחתי ברלינגו אחרת שבוע לפני לבדיקה.נתתי גז.,והיא עפה..!

משום מה קראתי קצת בפורמים. ואני חושד שהבעיה היא בטורבו...

בעל הרכב ציין שיש קצת בעיה בחיישן אוויר. (אני פחות מבין ברכבים) ועלות התיקון היא 200-250 שח אבל זה לא אמור להפריע לנסיעה,

אני לא יודע מזה החיישן הזה ואם זה .קשור לטורבו .. או למשהו,

אבל הרכב סוחב לאט ,,

מישהו יודע אולי מה יכל להיות הבעיה.

ואם כן.,מה העלות והטיפול

פורסם

אהלן חברים.

אז בסוף הלכתי על פיגו פרטנר טורבט דיזל שנת 2006 עם מנוע 2000 לצורך העסק שלי. לא סוחב הרבה במטען. גג 100 קילו..

אני לפני קניה.

אך שנסעתי קצת עם הרכב,,משום מה שאני נותן גז עד הסוף .הרכב לא ישר מאיץ.. ולוקח לו זמן.

מה שברכב שלי (מיצובישי לנסר 2001 אוטומט.אני מאיץ כמו מטורף)

עכשיו לקחתי ברלינגו אחרת שבוע לפני לבדיקה.נתתי גז.,והיא עפה..!

משום מה קראתי קצת בפורמים. ואני חושד שהבעיה היא בטורבו...

בעל הרכב ציין שיש קצת בעיה בחיישן אוויר. (אני פחות מבין ברכבים) ועלות התיקון היא 200-250 שח אבל זה לא אמור להפריע לנסיעה,

אני לא יודע מזה החיישן הזה ואם זה .קשור לטורבו .. או למשהו,

אבל הרכב סוחב לאט ,,

מישהו יודע אולי מה יכל להיות הבעיה.

ואם כן.,מה העלות והטיפול

האם אתה משוה בין שני רכבים עם אותו נפח מנוע ושנתון? לא ההיתי מסתמך על המוכר שיספר לך את האמת. יש מצב שהתקלה במנוע עצמו, בד״כ תקלה בחישן כלשהו מדליק מנורת מנוע.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

רק לידע כללי, לפיגו פרטנר 2000 מנוע 1.9 דיזל אין טורבו וההספק עומד על 71 כ"ס עלובים ב 4,600 סל"ד גבוהים (קצה הסקאלה) ו 13 קג"מ מצחיקים ב 2500 סל"ד. כל זה על רכב במשקל של ~1300 ק"ג.

הרכב עושה 16.9 שניות ל 100, בגלל זה הרגשת שהוא איטי וסתם בשביל הצחוק, המהירות המירבית שלו לא תואמת אפילו נסיעה עם קצב הכביש בכביש 6 :-D.

ברלינגו לעומת זאת, לא ברור איזה שנתון אבל נגיד משהו דומה היא 1.6 טורבו דיזל ולמרות שההספק שלה לא גבוה, המומנט שלה עומד על 17.7 קג"מ ב 1750 סל"ד - משמעותית מנוע גמיש ו"טוב" יותר מהפרטנר 2000.

למיצובישי לנסר 2001 יש כ 113 כ"ס שזה גבוה בכ 55%-60% מזוג הרכבים הללו.

אתה מבין שאם התקלה היא בחיישן של 200-250 שקלים לטענת המוכר אז למה הוא לא טורח לתקן את זה? זאת בדיחה.

ככל הנראה יש בעיה משמעותית יותר ולכך דרוש או מכון בדיקה נורמלי או בדיקת מוסך אמינה כלשהי או איש מכונאות שמכיר את הרכב במוסך פרטי גם כן.

אם יש לך חבר עם סורק OBD איכותי ותקין שיכול לבצע סריקה, אולי זה יעלה גם כן משהו.

אם אתה מעדיף רכב "סוחב" וגמיש מאוד להובלות או ציוד, הברלינגו 1.6 טורבו דיזל תהיה בחירה טובה הרבה יותר לעומת העגלה שנקראת פרטנר 2000, ההבדלים גדולים מבחינת גמישות המנועים והיכולות שלהם ובהתאם לכך, זה גם יתורגם לכך שכשאתה תעמיס על הפרטנר 2000 100-150 קילו + מיכל דלק מלא + אתה, אתה פשוט לא תצליח לזוז מהמקום (ציניות).

פורסם

פרטנר מודל 2006 מגיע עם מנוע 2000 סמ"ק טורבו דיזל, מנוע מוצלח מאוד.

אני לא קונה את הסיפור של המוכר בעיינים עצומות, שהרכב לא סוחב בגלל החיישן, ועלות התיקון נמוכה.

צריך לשלול שהטורבו תקול, וזאת הסיבה למכירת הרכב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

בשנת 2006 מכרו גם את ה 1.9 אטמוספרי, גם 2.0 טורבו וגם התחילו באיזשהו שלב באותה שנה למכור את ה 1.6 טורבו החדש.

בהחלט ייתכן שהרכב הוא 1.9. יש לך אולי צילום של רישיון הרכב או צילום של תא המנוע?

פורסם
פרטנר מודל 2006 מגיע עם מנוע 2000 סמ"ק טורבו דיזל, מנוע מוצלח מאוד.

יש מספר מנועים בשנתון הזה, יכולות להיות טעויות על ידי המוכרים.

לפותח השרשור:

אני גם חושש שבגלל השנתון, הרבה אנשים רושמים 2000 ולא טורחים לבדוק או להבין האם זה 1.9 דיזל ללא טורבו.

זה קורה לא מעט עם רכבים אחרים מבחינת אבזור, סוגי מנוע וכו'.

אם ברשיון רכב רשום שזה מנוע 2000 טורבו הוא אמור "לסחוב" היטב כיוון שהמנוע לא חלש בכלל והנתונים שלו מצויינים, יחסית.

תבדוק שהמוכר לא מתבלבל ואתה נהגת על 1.9 דיזל ללא טורבו - עגלה לכל דבר.

תבדוק שזה לא מנוע 1.6 גם כן (ברשיון) שאולי יש לו בעיות עם הטורבו וכו'.

תזכור דבר אחד, אם התקלה הייתה מסתכמת בחיישן אוויר של 200-250 שקלים, המוכר לא היה מתקן את זה? זה גרושים.

לנהוג על רכב תקול בגלל חיישן במחיר כזה? הזמן שהוא מבזבז על למכור את הרכב עולה לו יותר.

לכן, אל תקנה את הסיפורים האלו.

פורסם
יש מספר מנועים בשנתון הזה, יכולות להיות טעויות על ידי המוכרים.

לפותח השרשור:

אני גם חושש שבגלל השנתון, הרבה אנשים רושמים 2000 ולא טורחים לבדוק או להבין האם זה 1.9 דיזל ללא טורבו.

זה קורה לא מעט עם רכבים אחרים מבחינת אבזור, סוגי מנוע וכו'.

אם ברשיון רכב רשום שזה מנוע 2000 טורבו הוא אמור "לסחוב" היטב כיוון שהמנוע לא חלש בכלל והנתונים שלו מצויינים, יחסית.

תבדוק שהמוכר לא מתבלבל ואתה נהגת על 1.9 דיזל ללא טורבו - עגלה לכל דבר.

תבדוק שזה לא מנוע 1.6 גם כן (ברשיון) שאולי יש לו בעיות עם הטורבו וכו'.

תזכור דבר אחד, אם התקלה הייתה מסתכמת בחיישן אוויר של 200-250 שקלים, המוכר לא היה מתקן את זה? זה גרושים.

לנהוג על רכב תקול בגלל חיישן במחיר כזה? הזמן שהוא מבזבז על למכור את הרכב עולה לו יותר.

לכן, אל תקנה את הסיפורים האלו.

אוקי . עדכון.

דברתי עכשיו עם בעל הרכב . והצגתי לו שלפני שאנחנו מתקדמים בכלל הלאה . אני רוצה לבדןק את הבעיה של הסחיבה .

הוא אמר לי שהכל בסדר ולא יודע איזה רכבים בדקת אבל הוא נוסע מצוין . מארתי לו שמע זה לא הגיוני שאני מדביק דבשה עד הסוף ולוקח לו זמן להאיץ.

אז אמרתי לו אולי זה קשור לטורבו שצריך להחליף . אז הוא אמר שלא . זה הקשור לחיישן הזה .אז אמרתי לו . נו הטורבו . אומר לא הטורבו. ואמרתי לו למה לא סידרת את זה אם זה רק 200 שקל . אמר שזה קרה לו לפני שבועיים שלושה לא אמורה להיות בעיה . זה חוזר לפעמים. ואני אומר לעצמי בטח הטורבו סתום או משהו.

קיצר מה אומרים?

טורבו יעלה לך 1000 שקל. אמר לי מחר בדרך להביא את הטסט החדש אני אכנס למוסך ואסדר לך את זה . שתהיה בלב שלם ונקי

פורסם

גם לי יש חשד,שסיפור התקלה הוא סיפור כיסוי למשהו יותר רציני.

רוצה להיות שקט ? אל תסמוך על המוכר ובדוק מטעמך את התקלה במוסך מתמחה את הרכב.

ייתכן ותגלה עיזים נוספות.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

נראה לי שייתכן ויש כאן אולי נסיון להטעות אותך, מצד המוכר.

ראית רשיון רכב ? (במו עיניך) מדובר באמת על הדגם עם הטורבו ?

אם אין טעות / הטעייה בקשר לדגם המדוייק של הרכב - אני, במקומך מבקר (קודם הרכישה ! לא אחריה) לבדיקה במוסך גבע / אורן / שאפט שמכירים את הדגם ושיחוו דעתם (מה תקול + עלויות).

alfa 156 2.5.

פורסם

האם בוודאות הרכב הוא 2000 טורבו? לא ענית על זה פשוט אבל מהכתיבה אני מבין שכן כי מדברים על רכיבי טורבו.

בנוגע לתקלה, זה עלה עכשיו מחיישן ב 200 ל "

טורבו יעלה לך 1000 שקל", זה מעניין.

בכל מקרה, מסתתרת שם תקלה רצינית הרבה יותר - עד שאתה לא בודק את הרכב במוסמך מתמחה ומאבחן את זה ומתקזז עם המחיר אם בכלל, אין סיבה לפזול לכיוון הרכב.

החלפת טורבו זה עסק לא זול ויכול להגיע הרבה מעל 1000 ומעל 2000 שקלים ואף כפול מכך כתלות ברכב ולאחר מכן צריך להחליף שמן + פילטר שמן וכן הלאה.

אתה פשוט לא תצא מזה וגם לא בטוח שזאת הבעיה.

הטיפ הכי טוב שאני יכול לכתוב לך הוא: עם טורבו לא מתעסקים. לא בעיה עם הרכב והסחיבה? שבעל הרכב יטפל בו לפניי המכירה או שיקזז ממך את העלויות לאחר שתאבחן את זה במוסך בחוזה שבינכם אם בכלל.

• תוכן חדש...