Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מסתבר שהשבוע זה לא השבוע הטוב ביותר שלי ולאחר קבלת דו"ח נחמד זכיתי גם לפגוש עמוד ברזל שנפש לו על הכביש המהיר.

בעיקרון עשיתי את הטעות מספר אחת בספר וזה שנעלתי מבט על המכשול. לצערי כשהשתחררתי כבר היה מאוחר מדי וכשהגלגל הקדמי עלה על עמוד הברזל הוא הקפיץ אותו היישר אל תוך מיכל הדלק.

כרגע זה נראה כמו חור שטחי (חתיכת חור אבל רק בפלסטיקה של המיכל). זה לא נראה לי בר תיקון במיוחד כי זה פלסטיק ולא מתכת או חומר קשיח כלשהו. מלבד החור הזה הגחון של הרכב נראה שלם וללא פגעים או פגמים בכלל.

אחרי שחיפוש באינטרנט לא העלה יותר מדי תשובות נשאר לי לפנות אליכם. מישהו מכיר את הפרוצדורה או מה יש לעשות במצב כזה? צריך להחליף את כל מיכל הדלק או שזה רק הפלסטיקה (יש דבר כזה להחליף רק חלק?) וכנראה השאלה הכי מעניינת היא מה צפי המחיר? ברור לי שלא יהיה מחיר מדויק אבל אשמח לדעת איזשהו טווח מחירים. מחר הרכב יגיע למוסך על גרר ואני רוצה לדעת למה לצפות או לפחות מה לשאול את המוסכניק.

תודה לעונים

IMG_20180725_150615.jpg

IMG_20180725_150635.jpg

פורסם (נערך)

לך לפחח, אולי יצליח להשיג לך מפירוק, קח בחשבון סיכוי לתקלות במד הדלק ולפחות מהבחינה הזו, וכמובן מהפן הבטיחותי, חייב ללכת למקום רציני ומקצועי.

בעצם כלל לא נראה שמיכל הדלק עצמו נפגע. הייתי באמת מתחיל אצל פחח שיפרק ויבדוק.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם

עקרונית. מרגע שהרכב נפגע נסעתי בלי גז עד המחלף הבא. היה ריח חריף של דלק ברכב אבל מד הדלק לא ירד וגם לא אחרי הרבה זמן (בזמן שחיכיתי לגרר). היתה נזילה של מה שאני מניח (וגם הריח) שהיה דלק. אבל היא לא הייתה מסיבית. בנוסף כשנגעתי בפלסטיק מבפנים הוא היה יבש. יכול להיות באמת שזה לא מיכל הדלק עצמו אלא כיסוי שלו או אולי חלק אחר? מאמין שמחר נהיה יותר חכמים כשהרכב יגיע למוסך ובכל זאת, מישהו מכיר את החלק בתמונה?

Sent from my Pixel XL using Tapatalk

פורסם

בס"ד

אני יודע שיש אפשרות של תיקון מיכלים ע"י חימום ו/או משהו כזה.

במידה ומחליפים מיכל (סביר להניח מפירוק), מומלץ לעשות במקום מוכר.

אני הפעלתי את הביטוח, החליפו מיכל, שכחו בפנים סמרטוטים /נייר ניקוי כלשהו, עשה לי צרות צרורות עד שעליתי על הבעיה הזו.

לכן חשוב לטפל במקום מוכר.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

הרכב יגיע הבוקר למוסך בכור כהן באור יהודה. אין לי ניסיון איתם אבל הם מוסך מורשה טויוטה. אני מקווה שהם מספיק אמינים/מיומנים.

פורסם

לא היית צריך מורשה טויוטה בשביל זה..והיית יכול לקבל חוות דעת מכל מוסך כי בקלות יהיה ניתן לדעת אם באמת מדובר במיכל או בחיפוי ברגע שירימו את הרכב וייסתכלו מקרוב..

פורסם

צודק, הם פשוט נמצאים בהסדר עם חברת הביטוח שלי ולא ידעתי לאן לגרור את הרכב אז זאת הייתה האופציה

פורסם

אם אתה יכול להיות נוכח בעת הבדיקה זה יהיה מצוין כי אם מדובר רק בחיפוי ייתכן ולא יהיה בכלל כדאי לתקן ובטח שלא להפעיל ביטוח שיעלה סתם את הפרמייה שנה הבאה.

פורסם
היה ריח חריף של דלק ברכב אבל מד הדלק לא ירד וגם לא אחרי הרבה זמן (בזמן שחיכיתי לגרר).

האם סגרת סוויץ ופתחת שוב?

:turn-l:
  • תוכן חדש...