Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

דייהטסו סיריון 2007 - סלד נמוך כאשר משולב הילוך.

סלד סרק - 700 ~ תקין.

סלד בעמידה בזמן שמשולב הילוך 520-530 ~. מתבטא ברעידות וגמגום של הרכב.

בהדלקת מזגן הסלד עולה מעט, אך עדיין נמוך מהתקין.

לא מופיעה שום תקלת מנוע.

בוצע ניקוי מצערת + מנוע צעדים שכלל פירוק וניקוי עם ספריי קרבורטורים.

צינורות ואקום - נראה שתקינים, חוץ מבדיקה ויזואלית יש דרך נוספת לבדוק?

אשמח לעזרתכם בפתרון הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי Sniros
פורסם

בעיה ידועה ברכב הזה אם תעשה חיפוש בפורום תגיע לכמה שרשורים בנושא אבל ללא תשובה בסוף הדיונים, להורים שלי יש רכב כזה ניסיתי למצוא פתרון ללא הצלחה, אם תמצא פתרון אני אשמח לעדכון בשרשור כאן, בהצלחה

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

גם הסל"ד סרק נמוך מידי לטעמי, יש לנו רכב כזה במשפחה ואין תקלה כזו.

ממליץ לגשת למכון להזרקות דלק ולבדוק החל מצינור ואקום יבש /לא מחובר כראוי/קרוע שיש ממנו בריחת אוויר ועד זיוף חיישן כזה או אחר- הכל ייתכן.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לפי ספר הרכב סלד סרק הינו 700, 50 -+.

ככה שזה תקין.

סרקתי תקלות ולא מופיעה הערה על שום חיישן.

עוד דברים שאפשר לבדוק לבד לפני שפונים למוסך?

פורסם

על אף שצריכת הדלק תקינה במחשבה שניה הייתי בודק מתי הוחלפו המצתים לאחרונה/את מצב חוטי ההצתה או סליל ההצתה (אולי יש בריחת ניצוץ)- אתה מתאר פעולה לא חלקה (מנוע מגמגם)

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

סל"ד סרק תקין ולכן לדעתי כל מה שקשור למנוע תקין. בגלל שהבעיה מתחילה במעבר להילוך, נראה לי שה"בעיה" היא בגיר אבל אני לא יודע עד כמה שווה להתעסק עם זה ואם ימצא מכונאי מספיק מקצועי להתעסק עם דקות כזו.

פורסם
על אף שצריכת הדלק תקינה במחשבה שניה הייתי בודק מתי הוחלפו המצתים לאחרונה/את מצב חוטי ההצתה או סליל ההצתה (אולי יש בריחת ניצוץ)- אתה מתאר פעולה לא חלקה (מנוע מגמגם)

פלאגים הוחלפו לפני 15K.

אפרק אותם ואעלה תמונה, נראה אם הם יספרו משהו..

סלילי הצתה - איך אפשר לבדוק?

בכללי - בעיות של פעולה לא חלקה של המנוע לא אמורות להדליק נורה? misfire וכו'.

סל"ד סרק תקין ולכן לדעתי כל מה שקשור למנוע תקין. בגלל שהבעיה מתחילה במעבר להילוך, נראה לי שה"בעיה" היא בגיר אבל אני לא יודע עד כמה שווה להתעסק עם זה ואם ימצא מכונאי מספיק מקצועי להתעסק עם דקות כזו.

משהו שאפשר לבדוק בקשר הזה?

הגיר עובד חלק, אין בעיות מיוחדות.

פורסם

אם הסרק בניוטראל תקין ובשילוב הילוך יורד, יתכן וההתנגדות מהתיבה גבוהה מדי, הייתי חושד אולי בשמן תיבה אוטומטית.

אבל לפני זה - אפשר לנסות פתרון פשוט, אם המצערת היא מכאנית, קיים בורג כיוון - אולי שווה לנסות לפתוח טיפה ולהעלות את סל"ד הסרק ל750-770 ולראות אם זה עוזר כשההילוך משולב.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אם הסרק בניוטראל תקין ובשילוב הילוך יורד, יתכן וההתנגדות מהתיבה גבוהה מדי, הייתי חושד אולי בשמן תיבה אוטומטית.

אבל לפני זה - אפשר לנסות פתרון פשוט, אם המצערת היא מכאנית, קיים בורג כיוון - אולי שווה לנסות לפתוח טיפה ולהעלות את סל"ד הסרק ל750-770 ולראות אם זה עוזר כשההילוך משולב.

גם אני ניסיתי לטפל בבעיה הזאת, נעשה החלפת שמן בלי קשר שלא עזרה, וגם משחק עם הבורג לא עזר כי המחשב שולט על הסלד בסופו של דבר רק בתחילת נסיעה זה היה קצת יותר גבוהה אבל אחרי כמה דקות של נסיעה זה ירד, והבעיה היא לא בגיר כי כל רכב אוטומטי בפארקינג וניוטרל הסלד יותר גבוהה מ דרייב

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

פורסם

אין בסיריון בורג כיוון טורים.. סל״ד סרק מבוקר על ידי המחשב בעזרת מנוע צעדים שפותח מסלול אויר עוקף מצערת. הרכב האחרון שהיה בו בורג כיוון (למיטב זכרוני) היה דייטסו שרייד

יום טוב גם לך

פורסם

לדעתי, צריך לחבר לרכב סורק מקורי ולעקוב אחרי כל מיני פרמטרים. כך צריך לעבוד מוסך. זו יופי של תקלה לחובבי דיאנוסטיקה אבל שוב, עם מה שקורה בארץ בתחום, הסיכוי נראה לי נמוך לעבודה מקצועית כזו.

• תוכן חדש...