Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה לא חדש שלשכנים בבאר שבע יש חיבה לקורולות. מתמודדים פה עם מגיפת גניבת מגנזיום. חוזר מחופש למצוא את הרכב ללא מראה וללא מכסה לוו הגרירה. בהתחלה חשבתי שקיבל מכה אבל לא רק שהם לא באותו הצד אז גם יש כתב יד בעיפרון על דלת הרכב שמפרט את רשימת הקניות של הגנב! איפה ניתן להשיג את החלפים בלי שחיטה של מחער יבואן?

פורסם
איזה שנה הטויוטה? לך לפירוקיות.

בדיוק שואל

איפה יש פירוקיות? רצוי כאלה שלא ימכרו את המראה שלי בחזרה

פורסם

מרהט לא קונה גם בחצי מחיר! זה רק ימשיך את המעגל

בודק השבוע בכמה מוסכי פחחות שאני מכיר אולי יש שם טוטל לוסים זמינים

בטויטוה בלי בושה מבקשים 3500 לא כולל עבודה!

מצאתי את האתר הזה שנראה לי סבבה למקרה שאני לא מוצא מפירוק

https://www.auto365.co.il/productlist.aspx?partype=75

המכסה לפגוש הוזמן מאליאקספרס ב-10$ ל2 חתיכות20180706_123213.jpg

פורסם

למה לא ברהט? לפי מה שאתה כותב יש סיכוי שגדול שתשיג משם את החלקים המקוריים שנגנבו לך :-D

יתאימו ב 100% אפילו בצבע.

פורסם

ס.א. חלפים. יש להם סניף בעמק שרה והמגרש הראשי נמצא בחורה.

בתור אחד שמכיר ועובד עם לא מעט מבני דודנו כאן בבאר-שבע, לא הייתי קופץ למסקנות חותכות. נכון, יש "ויש" בינהם לא מעט בעיתיים, אבל אין שום סיבה לסמן איקס על כולם באופן גורף

פורסם

כל הכבוד שאתה לא מקטין ראש ולא מוכן לממן את תעשיית הגנבות בארץ! הייתי אומר עוד דברים שאני חושב עלייהם אבל פעם כבר קיבלתי אזהרה בפורום כשאמרתי את האמת בקשר למגזר מסויים.

לא מכיר את הדרום, אך בצפון ובמרכז יש אין ספור מגרשים ומאד נדיר שלא תמצא משהו שתחפש. אחד המגרשים במרכז גם הציע לי פעם לשלם לו דרך פיפאל והוא ישלח בדואר.

• תוכן חדש...