Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי ולוסטר 2012-2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2943 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות את הרכב הנ"ל בגירסה האוטמטית.

האם יש בעיות/מחלות לרכב הנ"ל? חוץ משהוא קצת כבד ?

האם לגיר יש בעיות שצריך לדעת עליהן ? (אני מנפגעי הפורד פיאסטה)

איך הצריכת דלק שלו?ממוצעת? בהנחה שהנסיעה יחסית רגועה ?

תודה רבה.

פורסם

גיר רובוטי כפול מצמדים בגרסאות הרגילות, גרסת הטורבו שנדירה יותר ויקרה יותר מגיעה עם גיר פלנטרי.

אמנם התקלות לא נפוצות כמו בגיר של פורד , אבל אכן קיימות.

פורסם
גיר רובוטי כפול מצמדים בגרסאות הרגילות, גרסת הטורבו שנדירה יותר ויקרה יותר מגיעה עם גיר פלנטרי.

אמנם התקלות לא נפוצות כמו בגיר של פורד , אבל אכן קיימות.

תודה רבה על התגובה.

וכן, אני מדבר על הגיר הרובוטי כפול מצמדים.

כשאתה אומר תקלות בגיר, על איזה תקלות מדובר ?

אני מתכנן לקנות דגם super me אך עדיפות ל- elite.. תלוי מה אמצא.

פורסם

אם קרה פעם אחת, יקרה ברכבים נוספים. באיזו תדירות? אני מניח שמוסכי היבואן יודעים אם כי לא בטוח שישתפו אותך במידע הזה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

בוא תתחיל מלפרט מה הדרישות שלך מהרכב ומה הצרכים שלך, אקורד וולוסטר לא בדיוק מתחרות אחת עם השנייה.

לא ממש מכיר את האקורד חוץ מזה שהיא נתפסת כאמינה יחסית.

פורסם

שיהיה רכב יפה חיצונית. ועם הולסטר עם בעיות גיר אז אני יורד ממנו. הספיק לי עם הפיאסטה.

הדרישות הן - גיר שלא עושה בעיות, מנוע יחסית חזק, ושיהיה אמין ברוב הבחינות, כלומר שיהיה לי שקט מטיפול לטיפול לשנים הבאות.

אקורד נראה לי עונה על הדרישות האלו.

• תוכן חדש...