Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

CX5 2018 לבן/אפור עשיר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

מתלבט על איזה צבע ללכת במאזדה cx5 החדשה.

ההתלבטות היא בין לבן פנינה לאפור עשיר.

אנא שתפו דעותיכם כדי לעזור לי לקבל החלטה.

תודה,

אליאור

פורסם

לבן פנינה אני יכול לדמיין, מה זה, אפור עשיר ? כמו אפור עכבר מטאלי ? שחור גרפית מבריק ?

אם אתה טיפוס דרמטי וקודר, לך על הכהה, אם אתה אופטימי וסובל מחום כמוני, לך על הבהיר, אני בכלל מעדיף בורדו.

וברשותך שאלה, שאלות מהסוג הזה לא כדאי להפנות לחברה, חבר'ה, אמא, או מישהו קרוב שמכיר אותך קצת יותר ?

פורסם

שום תשובה שתקבל פה לא תעזור לך כי צבע זה לחלוטין עניין של טעם אישי, אלא אם כן החלטת שאתה מתכוון לבחור לפי דעת הרוב.

יש משהו ספציפי באחד מהצבעים שמטריד אותך?

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני יכול להגיד שמפאת מלאים בעייתיים לקחתי לפני שבועיים רכב כזה בדיוק, בצבע כחול קריסטל כהה (???).

התגלה כמאוד יפה ומוצלח.

מעבר לזה, אין נכון ולא נכון פה. מה שתבחר, הוא הנכון.

פורסם

ראיתי את הכחול קריסטל כהה בסוכנות באשדוד וזה צבע מהמםםםם. רכשתי cx3 בצבע הזה. לבן לא הייתי לוקחת, לדעתי נראה משמעם. אפור עשיר אם כבר. אני אישית אוהבת צבעים כהים.

פורסם

ממליץ גם על הכחול כהה הזה.

יצא לי לראות בכביש ונראה רכב הרבה יותר יוקרתי בהשוואה ללבן שנראה די אנמי ולאפור שנראה יותר מרשים אבל עדיין לא ברמה של הכחול כהה.

• תוכן חדש...