Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה הזאת כנראה כבר חרושה אבל אני אנסה בכל זאת, אני כרגע בשלבי סיום של לימוד נהיגה וכנראה בקרוב יהיה לי רישיון ואני רוצה עוד כמה חודשים לקנות רכב ראשון, אני אוהב מכוניות עוד לפני שאני זוכר את עצמי ואין לי מושג כבר כמה שנים אני כבר חולם על היום הזה, אני לא מחפש את הרכב הכי אמין בעולם, שיהיה משהו מהנה לנהיגה, לא בהכרח מהיר בקו ישר, ואני לא מפחד ללכלך את הידיים ואני גם רוצה ללמוד על המכניקה של הרכב, זה חלק מהחוויה ואפשר ללמוד הרי רק דרך הידיים, משמע אני לא מחפש רכב מתקדם מידי, משהו שעדיין אפשר לעבוד עליו חלקית בבית, בינתיים חשבתי על כמה אופציות:

טויוטה יאריס TS

פיג'ו 106 ראלי

סיטרואן C2

סוזוקי איגניס ספורט

סקסו VTR

C4 VTS/VTR

אולי לקחת איזו פיג'ו 206 שלוש דלתות, 1.6 עם סאנרוף, יכול להיות נחמד

חשבתי גם לכיוון רכבי אספנות בגלל הביטוח המוזל ואני לא מפחד לעבוד על הרכב לבד וגם לא משנה לי כרגע ההגבלה על השעות של הבוקר כרגע, אני סתם תיכוניסט מיואש, ואם ללכת לכיוון הזה וולוו 240 נשמע כמו כיוון נחמד והזלילת דלק שלה אמורה להתקזז עם הביטוח הזול שאני מתכוון לנסוע

אני לא ממש מפחד ממכוניות צרפתיות ואף נוטה לכיוון, לאבא שלי הרבה מאוד ניסיון עם סיטרואן מהשנים האלה (היו לו כ7 ב20 שנה אחרונות משמע יש ממי לבקש עצה טובה), הייתה לו גם וולוו 244 אז אם ללכת לכיוון, עוד פעם, יש למי לגשת לשאול על בעיות

והאופציה האחרונה היא כזאת, לסבא שלי יש סיטרואן ZX ריפלקס 1.4 מ-1993 שנמצאת אצלנו כ15 שנה, לא הרבה קילומטרים אבל יש מה לתקן, הרכב לא שווה הרבה אבל תכלס נוסע כמו קארטינג, הישיבה מאוד נמוכה, אין הגה כוח, אין כריות אוויר וריח של בנזין כל הזמן, אז אני חושב אולי יש היגיון להשקיע בה קצת, לעשות יישור קו כמו שצריך, אוורול למנוע, לנקות טוב ולעשות קצת פחחות ודיטיילינג, שהיא תיראה נחמד..

אני באמת לא יודע מה לעשות ואני בדילמה ענקית, יש לי רק שנה וחצי עד הצבא ואני רוצה להינות כמו שצריך עד אז, אם יש לכם עוד רכבים נחמדים שאולי לא חשבתי עליהם אני פתוח להצעות:-D, סליחה על החפירה

• תוכן חדש...