Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין לרכוש רכב שעבר תאונה, הרכב במחיר אטרקטיבי מאוד. הרכב עבר תאונה מצד שמאל (כנף שמאלית). יש לי את טופס הבדיקה אבל אני לא מבין כל כך בפרטים הטכניים. המוכר(מגרש רכבים) הראו תמונות של הרכב מזירת התאונה ואכן מדובר בנזק בצד שמאל.

ועל הדרך - הבדיקה מינואר (לפני 5 חודשים) ולפני מד הק"מ הרכב לא נסע מאז. האם יש טעם לעשות שוב בדיקה?

מחר אהיה שם שוב ואנסה להעביר אלי תומונות של התאונה. בינתיים העלתי טופס בדיקה ואשמח אם תעזרו לי לפענח אותו.

(הרכב נמכר ב60% מהמחירון)

השאלות העיקריות:

1)האם אלה ליקויים מסכני חיים?

2)האם רכב כזה יעבור טסט?

בדיקה 308 - Copy.jpg

תודה לעוזרים

פורסם

כן, זה מסכן חיים.

תחשוב שאם הרכב יעבור תאונה באותה נקודה הוא לא יגן על הנוסעים שלו באותה צורה שהוא הגן עליהם לפני התאונה - העמוד הנ"ל התעקם ויושר/הולחם מחדש משמע אין לו את אותו החוזק של לפני התאונה והוא יקרוס.

הרכב ספג מכה משמעותית מספיק כדי שחברת הביטוח תחליט שהרכב לא שווה תיקון והעבירה אותו למגרש גרוטאות, שמה הסוחרים קונים את הרכבים ו"משקמים אותם" - אם לרכב נפתחו כריות אוויר בתאונה יש סיכוי לא רע שהן לא הוחלפו אלא הוכנסו מפוצצות חזרה למקום וקיצרו את המחשב כריות אוויר(פשוט כי לא משתלם לתקן).

בשאר הסעיפים הרכב נקי מידיי - אם זה לא היה המצב הייתי אומר לך לקחת לבדיקה משלך, אבל ברכב הנ"ל אין שום סיבה! דפדף הלאה.

אגב, 308 נמכרות גם לא אחרי תאונה משמעותית מתחת למחירון.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אני תמיד נדהם מהיכולת של הסוחרים למכור סחורה פגומה ודפוקה במחירי השוק.

הרכב שווה הרבה פחות.

אישית לא הייתי שוקל לקנות אותו גם לא בחצי מחיר. שחרר. עבור לרכב הבא.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם (נערך)

תודה על התשובות.

מה לגבי ההערה הארוכה שרשומה למטה?

והאם רכב כזה עובר טסט?

ומה זה מערכת בלמים - לפרק גלגלים לבדיקה?

בשאר הסעיפים הרכב נקי מידיי - אם זה לא היה המצב הייתי אומר לך לקחת לבדיקה משלך, אבל ברכב הנ"ל אין שום סיבה! דפדף הלאה.

לא הבנתי. האם הרכב נקי מדי וזה מחשיד לכן עליי לעשות בדיקה שוב, אבל בגלל שהרכב במצב כל כך נורא, אין טעם? או שהכוונה שאין טעם לבדוק את הדברים כי הם במצב טוב?

עריכה אחרונה על ידי iSystem

פורסם

הרכב לא נקי מדיי.

הוא נפגע דיי קשות בתאונה וכנראה גם הפגיעה מורידה מהבטיחות שהרכב יוכל לספק.

לברוח ומהר ולא משנה מה עם הברקסים.

alfa 156 2.5.

פורסם
תודה על התשובות.

מה לגבי ההערה הארוכה שרשומה למטה?

והאם רכב כזה עובר טסט?

ומה זה מערכת בלמים - לפרק גלגלים לבדיקה?

לא הבנתי. האם הרכב נקי מדי וזה מחשיד לכן עליי לעשות בדיקה שוב, אבל בגלל שהרכב במצב כל כך נורא, אין טעם? או שהכוונה שאין טעם לבדוק את הדברים כי הם במצב טוב?

אין טעם כי הנזק מהתאונה חמור מידיי כדי להצדיק קנייה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם (נערך)

שמע, אם תחליט בכל זאת לקנות תזכור להגדיל פוליסת ביטוח חיים.

מדי כמה זמן עולה פה שרשור כזה והקונה מסונוור מהמחיר. זכורה לי המרצדס שנתגלו בה כרית אויר מפונצ'רת.

גג מעויין ועוד...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מזמין הבדיקה הוא המאגר, אחת החברות הגדולות בתחום האובדן להלכה שקונה את הרכבים מחברות הביטוח, מתקנת ולאחר מכן מוכרת בעצמה או מעבירה לסוחרי משנה.

אני מאמין שבדיקה מטעמך תראה תוצאה חמורה יותר וכמו כולם כאן הייתי ממליץ לך לוותר על התענוג.

זה לא שמצאת סקודה קודיאק ב-60% מהמחירון. פיג'ו 308 לא נמכרת במחירון מלא גם כשהיא מיד ראשונה ועם ק"מ נמוך.

• תוכן חדש...