Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על דו"ח מפוקפק (או לא?)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7774 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצב היפוטתי:

עיר, 3 בלילה, אין כלב מת בחוץ.

רק הנהג והניידת הסמויה שהוא לא שם לב שנסעה אחריו.

הוא נוסע ולא עוצר בשלושה תמרורי עצור רצוף, והניידת עוצרת אותו רק בשלישי והשוטרים מודיעים לו שהוא יקבל דו"ח משולש.

השאלה שלי היא האם זה אפשרי? זו לא חובת השוטרים לעצור אחרי העבירה הראשונה? אפשר לתת לעבריין לבצע כמה עבירות שהוא יבצע ולעצור אותו על כולן ביחד?

למרות שזה נראה לי מפוקפק, אני יודע שמערכת החוק והמשפט הרבה יותר סבוכה ממה שנדמה, אז אנשים עם תשובות רציניות (ולא, "קח עו"ד" לא נחשבת תשובה רצינית - מה גם שאני עצרתי בכל עצור מאז שהתחלתי ללמוד נהיגה, ולו זה היה אני, לי כבר יש עורך דין) מוזמנים לשטוח אותן כאן.

תודה מראש

ברינג און דה סבבה

פורסם

אין פה שום דבר לא נורמלי.

הנהג לא עצר בשלושה תמרורי עצור והניידת שנסעה אחריו יכולה להגיד ואף לכתוב בדו"ח שהיא נסעה אחריו נסיעה רגילה ולאורך כל הדרך הוא לא עצר בשולשה תמרורים.

אי אפשר להגיד שזה דו"ח מפוקפק או שחיפשו את הנהג.

I feel LEGACY

פורסם

הדו"ח שהוא קיבל לא מפוקפק אך הדו"ח צריך להיות על עבירה עצמה כלומר" לא עצר בתמרור עצור" ולא דו"ח משולש אם סכום משולש, עד כמה שאני זוכר אסור להם לעשות את זה...

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

לא קיים...! לפי מדיניות האכיפה החדשה של משטרת התנועה, לנהג יירשם רק דו"ח אחד, על העבירה החמורה ביותר. אם יש עבירת זימון לבית משפט וגם עבירת קנס, רק אז יירשם יותר מדו"ח אחד.

פורסם

הדו"ח לחלוטין לא מפוקפק, לצערי הנהג יקבל דו"ח רק על עבירה אחת.

כנהג וכאב לילדים הייתי מעדיף שהנהג הנ"ל יורחק מהכביש להרבה זמן.

אני לא רוצה לחשוב מה היה יכול לקרות לו גם נהג בדרך החוצה היה נוהג באותה צורה

(או חוצה את הצומת בירוק לתומו...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
זו לא חובת השוטרים לעצור אחרי העבירה הראשונה? אפשר לתת לעבריין לבצע כמה עבירות שהוא יבצע ולעצור אותו על כולן ביחד? תודה מראש

החוק קובע שלשוטר יש שיקול דעת והוא רשאי לתת דוח. רשאי, לא חייב לתת דוח.

החוק (בעצם תקנות) גם קובע שהוא יתן רק דו"ח אחד על העברה החמורה יותר. מה שהם בד"כ עושים כשהם רוצים לז##ן מישהוא זה לתת לו 2-3 דוחות מפנקסים שונים. ככה המק"ט של הדו"חות לא עוקב.

לא כתבת לנו מה נגמר עם זה, הוא באמת קיבל 3 דוחות?

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

הםלקחו את הפרטים והודיעו שיקבל זימון וכו' בדואר, וכל העניין קרה השבוע, כך שאני לא יודע לספר את התוצאות של האיומים האלה בשטח, ורציתי לראות אם אפשר לדעת מראש אם הם מחרטטים (לא משהו בלתי סביר למשטרת ישראל) או לא.

ברינג און דה סבבה

פורסם

חבר שלי נסע בכביש מספר אחד... בלילה...(מזמן)(אנחנו גרים ליד לוד, תכף תבינו למה זה מתקשר)

הוא נסע, 120-130 והתחיל לעשות רייסים עם איזה רכב לבן... טוב... מתחילים לתת גז, 140 מטפסים... 160 אותו הרכב פותח עליו צ'קלקה....(באסה הא? :p )

עוצר אותו בצד.

השוטר מגיע אליו, ואז החבר המדובר מתחיל לבכות לשוטר - אני גר ליד לוד!!! חשבתי שרודפים אחריי!!!!! כל הזמן רודפים אחריי רוצים להרוג אותי!!!!!!

השוטר אמר לו שהם ישלחו לו את הדו"ח בדואר...

שום דבר לא הגיע...(למרות שדוחות לא חסרים לבחור... ואני מתעב את הטסטר שהעביר אותו)

פורסם

ירון מאיר, אפשר לשאול אותך למה עברת על כל הפורום, הגבת לכל הודעה אפשרית, ובאף אחת מהן לא כתבת לעניין או לפחות משהו שקשור לת'רד?

אני מבין מזה רק שכמות ההודעות שלך מאוד חשובה לך.

נ.ב אחרי פרסום התגובה ששמתי לב שההודעה שלו נעלמה. כניראה מישהו עוד חשב כמוני :-) .

עכשיו התגובה שלי לא ניראת רלוונטית.

• תוכן חדש...