Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה מה שקרה הלילה...

חבר שלי ששתה יותר מידי, נתן את המפתחות לבחורה שהכיר בפאב שתקח אותו הביתה...

בדרך, הבחורה נכנסה ברכב חונה -נזק חזיתי גדול לרכב שלו ונזק לרכב החונה.

לא עברו 2 שניות ועברה ניידת עוד לפני שהם יצאו מהאוטו.

מסתבר.....

לבחורה אין רישיון ! (טענה לפני כן שיש לה) ורמת האלכוהול בדם שלה גבוהה מעט מהמותר.

הרכב+הרשיון של החבר הוחרם.

אגב... השוטרים נתנו מכות ללא סיבה עד שהוא צרח שהוא עיתונאי.

מה אני שואל בעצם?!

איך מחזירים את הרשיון והרכב?

המשטרה תיידע את הביטוח שהיא נהגה???

הוא יוכל לתבוע את הבחורה?

אנו הולכים בדרך, כדי להבין את הדרך שבה אנו הולכים.

פורסם

צריך משטרה כדי שיהיה סדר בעולם, אבל נבלות אלה שנכנסים לתפקיד הזה ומתנהגים ככה. וזה כי הם לא עובדים לשם הסדר אלא לשם ההצלחה והסטלבט שלהם. בכל אופן נראה שמישהו יצטרך להכניס לתמונה עו"ד שמתמצא בנושא, אז השאלה היא רק מי ומתי. אין עדים נוספים?

פורסם
צריך להיות שיכור לגמרי כדי לתת לבחורה שאתה לא מכיר לנהוג על הרכב שלך....

על טעויות משלמים - ופה נראה לי ביוקר!

לערב עו"ד מהר....

אלון

צריך להיות שיכור לגמרי כדי לתת לכל אדם שאתה לא מכיר את המפתחות של הרכב שלך כדי שהוא ינהג עליו.

למה שתיתם כל כך הרבה בכלל?????

ואם כבר שתיתם הייתם יכולים לקחת מונית לכיוון הבית/ או לישון ברכב עד שהשפעת האלכוהול תתפוגג,

אבל כנראה ששתיתם הרבה ולא חשבתם על כך...

ובעניין השוטרים זו מילה שלהם מולכם כך שרצוי שתקחו עורך דין טוב.

בהצלחה

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

את גודל טעויותיו רואים גם מזה שבסופו של דבר גם הבחורה היתה עם אלכוהול ובלי זה יתכן שבכלל לא היתה תאונה, זאת היתה שיקול-הדעת שלו כשהוא שתוי, אבל חכם מספיק כדי לדעת שלא נוהגים במצב כזה. הטעות לא היתה משאלה למי הוא נתן במצב כזה, אלא במודעות כללית "מה אעשה כשאהיה שתוי". והוא ידע חצי שלא נוהגים. מהתסבוכת אנו רואים שלפני ששותים צריך לדאוג איך חוזרים הביתה.

בכל אופן למדנו לקח משהו, אבל הוא, מסכן, עכשיו אחרי תאונה, ואם רוצים להעביר מסר אז נדמה לי שיהיה מקסימום בסגנון "דבר כזה הוא טעות אבל עכשיו טוב אולי שתעשה כך" אבל לא נראה לי נכון לומר "למה היית כזה טיפש?!" לא נראה לי שלזה נועד הפורום.. אלא אם מישהו באמת הגזים, שנראה לי שבמקרה הזה לא. ואני יכול להבטיח שהוא חושב על טעויותיו ומסקנותיהם ברצף מהרגע שהתפכח, הרי הוא בדיוק במצב המתאים לזה, לא כן Elia888? מקוה שתסתדר, ושלא יקרה מקרים דומים בעתיד..

הרבה פעמים אחרי הופעה שלי אני נמצא במקום עם יינות טובים וכו' אבל המסקנה שלי כמעט תמיד היא שאני מעדיף לנהוג הביתה בעצמי ולחסוך את שאר הבעיות, אז מפסיד קצת אלכוהול עבור הנאה מנהיגה במקום..

פורסם
צריך משטרה כדי שיהיה סדר בעולם, אבל נבלות אלה שנכנסים לתפקיד הזה ומתנהגים ככה. וזה כי הם לא עובדים לשם הסדר אלא לשם ההצלחה והסטלבט שלהם. בכל אופן נראה שמישהו יצטרך להכניס לתמונה עו"ד שמתמצא בנושא, אז השאלה היא רק מי ומתי. אין עדים נוספים?
1. הבחור שיכור, הבחורה מסטולה, שניהם ברכב, עושים תאונה ומה שאתה מוצא לנכון לעשות זה לבקר את המישטרה? וואללה, אכלה סדר עדיפויות.

2. אם אתה שואל אותי אז:

א. חבל שהוא חטף מכות לרמה שהוא הצליח לצעוק, על השטות שהוא עשה הוא היה צריך לחטוף מכות שהוא בקושי יוכל למלמל שהוא עיתונאי. (כמובן שאני צוחק אבל המסר מובן).

ב. חבל שהוא לא בילה את הלילה במעצר, אולי זה היה מאפס אותו קצת.

ג. עו"ד, דחוף!!!

3. חייב להיות דו"ח מקרה שהשוטרים מילאו. אם הם באמת באו כשהאנשים עדיין היו באוטו והיא הודתה שנהגה (אחרי הכל, לא היו עושים לה בדיקת אלכוהול אם היא לא הייתה הנהגת),אז כן. חברת הביטוח תדע שהיא הנהגת ולא החבר שלך.

רק חסר שתגיד לי שבנוסף לכל הסיפור יש לו ביטוח רק לעצמו בטור נהג...:?

בברכה,יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כמו שכתבתי, אני בטוח שחבר שלו מודה בטעויותיו. חוץ מזה, בכלל לא יכל להיות מועיל לרדת על מישהו שבכלל לא קורא את זה.

שוטרים הם לא בני אדם אם הם מכים, ולא משנה מה מישהו עשה, זה לא מתפקידם, אלא רק אם זו תהיה הדרך היחידה האפשרית לבצע דבר שחייב שיתבצע מייד. שאני בטוח שזה לא היה במקרה הזה!

הוא לא יכל להיות עצור, אבל היא כן, ומוזר שלא כך היה.

ברור שהביטוח לא מכסה מקרה כזה. זה בוודאי יהיה כלול בסעיפי הביטוח.

פורסם

שוטרים הם לא בני אדם אם הם מכים, ולא משנה מה מישהו עשה, זה לא מתפקידם, .

על מג"ב שמעת?!:wink: .

ולפותח התר'ד הבעיה הכי גדולה שלו כרגע היא עם חברת הביטוח(באיזה סדר גודל של נזק מדובר?),כמו שנאמר כאן שימצא עורך דין טוב כי כל העסק יכול לצאת לו יקר,מאוד יקר.

ולשאלתך,גם עם המשטרה לא תיידע את חברת הביטוח,סמוך על חברת הביטוח שהיא כבר תיידע את עצמה.

פורסם

רק חסר שתגיד לי שבנוסף לכל הסיפור יש לו ביטוח רק לעצמו בטור נהג...:?

בברכה,יניב

זה בכלל לא משנה את מי הוא ביטח בשביל לנהוג על רכבו, אם למי שנהג לא היה רשיון.

במקרה כזה, אין שום עילה לתביעת הביטוח. חבל בשבילו.

למעשה, לדעתי הוא גם הוא לא מכוסה בצד ג' במצב כזה, כך שנזקי הרכב החונה יוכלו ליפול עליו.

סתם לסקרנות, על איזו מכונית מדובר?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

1. לא חכם מצד החבר לשתות כאשר אין לו מושג איך יגיע הביתה אח"כ.

2. הוא ביצע עבירה בזה שאפשר לאדם ללא רשיון לנהוג ברכב שלו.

3. הוא ביצע את העבירה הנ"ל בשוגג - ברור לגמרי שלא היה נותן לה מפתחות אם היה יודע שאין לה רשיון.

4. אני לא עו"ד, אבל ייתכן שזה יכול להציל אותו מהאישום של התרת נהיגה לאדם ללא רשיון.

5. מבחינת הביטוח הוא די אכל אותה, אלא אם כן יוכל להוכיח שמבחינה משפטית השימוש שלה ברכב היה ללא רשות (נשמע לי קלוש).

6. מבחינת נזקים לרכב חונה (או כל צד ג') - לדעתי מי שנוהג ברכב אחראי לפיצוי, ולא בעל הרכב. אם מישהו יודע בוודאות אשמח אם יגיב.

והמלצות:

1. עו"ד, כמה שיותר מהר. (לטיפול באישום המשטרתי על התרת נהיגה)

2. תביעת נזיקין נגד הבחורה על הנזק לרכב.

3. תלונה למח"ש על השוטרים המכים - ולפי התיאור יש עדים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם
על מג"ב שמעת?!:wink: .

בדיוק אותו הדבר. אם יש סיבה מספקת, ופה לא היתה!! בשביל להכות לא מספיק להיות שוטר או מגב או סמרטוט, צריך הצדקה לזה, וזה רק בהגדרה שציינתי.

אם היו להם עדים הם היו יכולים אפילו לתבוע את השוטרים ולקבל הרבה, כמו כל אחד שמכה. רק כדי להסביר עד כמה זה רציני שאי שפשר להכות בכל מצב!

אבל זה לא נושא דיון השרשור.

פורסם

הוא חייב לקחת עו"ד.

לתת לאדם בלי רישיון (ואני לא רומז שהבחורה הנ"ל היא בנאדם לפי שום קנה מידה מוסרי...) לנהוג ברכב שלך זו עבירה פלילית והוא הולך למשפט. כמובן שגרוש הוא לא יראה מהביטוח וכל הנזק עליו, כולל פיצוי הרכב הנפגע.

כל זה בתנאי שבממשטרה לא יחליטו לשכוח מכל העניין, אבל אני לא רואה סיבה למה להם לעשות כן.

לגבי המכות, שיתייעץ גם עם זה לגבי עו"ד, למרות שלדעתי אין לזה ממש רלוונטיות לעבירה שבוצעה.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

falou - למה פיצויי הרכב הנפגע יתבעו מבעל הרכב? זה לא אמור להיות מהנהג?

מסכים 100% עם ההמלצה לעו"ד, והמכות שהשוטרים החטיפו כמובן לא קשורות לעבירות של הבחור, אבל מגיע לשוטרים להיענש.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

וואו.

הוא לא מכוסה, בכלל בכלל.

מזל שלא נפגע אף אחד, כי אז גם כיסוי רפואי אין לו.

הביטוח מכסה אדם שיש לו רשיון בתוקף.

המשטרה שללה את הרשיון שלו כי הוא נתן ביודעין לאדם שאין לו רשיון לנהוג על הרכב.

בקיצור, שיפנה לעו"ד.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...