Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במכוניות הקטנות, אתה יכול לנסוע עם 50 ש"ח כל השבוע, בלגאסי, אפילו שהייתי עובד 2 ק"מ מהבית, היה הולך 100 ש"ח נטו עבודה הלוך חזור.

50 ש"ח כל השבוע?

פששש....ידידי, או שאתה ממש לא נוסע או שאתה קצת טועה.

כשהיה לי קטנוע שילמתי יותר מ-50 ש"ח לשבוע על דלק.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
איציק, לא בקטנות, אבל הדלק, הדלק...

זה בתכלס מה שקובע.

בעבר, כשהייתה ברשותי ה-1600 אוטומט, לגמה 1:7 בערך, היה חודש אחד, שרק דלק חרר לי בכיס 2700 ש"ח.

במכוניות הקטנות, אתה יכול לנסוע עם 50 ש"ח כל השבוע, בלגאסי, אפילו שהייתי עובד 2 ק"מ מהבית, היה הולך 100 ש"ח נטו עבודה הלוך חזור.

אגב, חובה של קבוצה 2 וחובה של קבוצה 3 זה אותו דבר ?

גם אם תעשה חור לרגליים ותיסע ברכב כמו שהפלינסטונס נסעו בו , עדיין לא תגיע לצריכת דלק כזאת.

מה עם ההבדל של צריכת החלפים של 106 לעומת לגאסי?

במיוחד כאשר הרכב בן מעל 10 שנים...

אתה מתמקד בפינאטס ... כמה כבר יעלה יותר הטסט? 200 ש"ח? במקרה הגרוע...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
דני טוען שכל אדם אשר חובב את המותג, ולא חשוב על מה הוא נוסע, מוזמן להיות חלק במועדון.
עוד כסף וחברים למועדון. מה רע? :wink:

אנחנו נשאיר עין פקוחה עבורך. :bugeyed:

MCS 2008

פורסם

מה שמזכיר לי שיש ליד הבית של ההורים שלי פיג'ו 106 דור 1 עם פגושים שחורים, XR (לבנה)

עומדת למכירה כבר שבועיים שלושה.

אני אשתדל להעביר אליך את המספר בהקדם (הרכב בנתניה אם זה לא רחוק בשבילך)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
איציק, לא בקטנות, אבל הדלק, הדלק...

זה בתכלס מה שקובע.

בעבר, כשהייתה ברשותי ה-1600 אוטומט, לגמה 1:7 בערך, היה חודש אחד, שרק דלק חרר לי בכיס 2700 ש"ח.

אגב, חובה של קבוצה 2 וחובה של קבוצה 3 זה אותו דבר ?

גם בימים שעשיתי 2000-3000 קמ לחודש (כשקניתי את האוטו, בחודשים הראשונים) לא הגעתי ל 2700 שח דלק.

הייתי מתדלק מקסימום כ 200-240~ שח כל 5 ימים (כל טנק כ 400 קמ. סה"כ כ-6 תדלוקים בחודש על כ 2400~ ק"מ) וזה בהערכה גסה 1200-1500 שח.

1500 שח נותנים לך כיום כ ~300 ליטר דלק. לפי 8 ק"מ לליטר אתה עושה 2400 ק"מ בחודש.

לדעתי אתה פשוט לא יודע לעשות חשבון או שמישהו שואב לך דלק בלילה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, אין לא יודע חשבון, ולא שאבו דלק.

הפירוט בויזה הראה, 2680 ש"ח.

היו עוד תדלוקים במזומן שלא נספרו, ולא שאבו דלק, כי הרכב בקושי עמד (מילאתי טנק כל יום, והטנק נסע כ-400 עד 450 ק"מ).

אייל, נתניה גם טוב (אני יוצא עכשיו להפגש עם הבחור שדברתי עליו בבוקר)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
איציק, אין לא יודע חשבון, ולא שאבו דלק.

הפירוט בויזה הראה, 2680 ש"ח.

היו עוד תדלוקים במזומן שלא נספרו, ולא שאבו דלק, כי הרכב בקושי עמד (מילאתי טנק כל יום, והטנק נסע כ-400 עד 450 ק"מ).

אייל, נתניה גם טוב (אני יוצא עכשיו להפגש עם הבחור שדברתי עליו בבוקר)

אז מה בדיוק אתה רוצה ?

אם אתה נוסע 400-450 קמ ליום, שזה מה שהאוטו עושה על טנק, ואתה טוען שמילאת כל יום - אז למה בדיוק ציפית ?

אם נניח שמילאת 2700 שח דלק בחודש, שהם כ 540 ליטר (בחישוב קצר לפי 8 קמ לליטר זה יוצא 4,320 ק"מ) אז למי או למה אתה בא בתלונות ?

אתה נוסע כ 4,300 ק"מ לחודש ? תשלם.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא בא בתלונות.

ולכל חבריי המלומדים, 50 ש"ח מספקים את האוטו הזה להרבה זמן, לפחות עבורי.

פורסם
לא בא בתלונות.

ולכל חבריי המלומדים, 50 ש"ח מספקים את האוטו הזה להרבה זמן, לפחות עבורי.

לפי מה שאתה מתאר אולי כדאי שתשקול לנסוע במוניות, יצא לך יותר זול. ב 50 שח אתה לא עושה יותר מ 120-150 קמ (לפי צריכה של 12-15 קמ לליטר מבלי להתחשב בנסיעות הקצרות שלך שצורכות יותר דלק), שבסיכומו של עניין זה לא יוצא מ 500-600 קמ בחודש.

ברצינות, אם אתה מחפש לחסוך, שקול מונית.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק, בדיוק כמו שאמרת, האוטו לא עושה יותר מ-150 ק"מ לשבוע.

אני מחזיק את האוטו, כי אני טיפוס שלא יכול להיות תלותי, לפעמים יש פתאום צורך ברכב, כשרוצים לצאת, או כשממהרים לאיזה מקום, ואני לא בדיוק בקטע של להיות תלוי במונית, לכן מחזיקים רכב זול ככל האפשר, אתה מבין ?

• תוכן חדש...