Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה או קארוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נסעתי היום על הקארוק, נסיעת מבחן.

אבל האיבזור והנוחות היו לא הכי איי איי איי....

מסתבר שה-i35 שלי נוחה בהרבה וודאי שמאובזרת הרבה יותר.

בקיצור, המחוג לקח פניה רצינית לכיוון האוקטביה.

הקארוק ברמת סטייל מאד מאובזר, במה ה- i35 מאובזר יותר מהקארוק?

הנוחות בקארוק לא איי איי איי באיזה מובן? המתלים? המושבים? תנוחת הנהיגה? ובמה ה- i35 עדיף בנוחות?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני בצעתי נסיעת מבחן בקארוק סטייל ולטעמי הרכב מאובזר בכל מה שנדרש ואף יותר. חווית הנסיעה והנוחות היו בהחלט לטעמי. אני נוהג עכשיו בגולף, כך שיש לי בסיס טוב להשוואה. כנראה שהכל הוא עניין של רמת צפיות.....האמת, שאני באתי עם רמת צפיות נמוכה יחסית ויצאתי מופתע לטובה.....זה מאוד אישי.

אני מתפלא שנאמר כאן שה I35 מאובזרת יותר.....

מבחינתי, בקארוק יש את כל מה שנדרש ואף יותר, מלבד חוסר במשענת יד במושב האחורי שחשוב יותר לבן שלי, אבל זה לא משהוא מהותי.

פורסם

כיסא נהג חשמלי ב-i35, אין ברמת גימור סטייל בקארוק.

אחרי 3 שנים, להתחיל לסובב גלגל מגושם או למשוך ידית מתחת למושב זה לא נשמע שדרוג

ליציבות ב-i35 הייתי נותן ציון של 4/10 ובקארוק לא ראיתי שינוי משמעותי, אולי הייתי נותן לו 5/10. הרכב נע וזע במהירות גבוהה...

תנוחת נהיגה טובה מאוד יש לי ב-i35, ולא הצלחתי למצוא בקארוק תנוחה טובה שתכלול שדה ראיה טוב + נוחות לרגליים + נוחות למשענות הידיים [חלון ומשענת יד]. הרגשתי בכל מצב פשרה על משהו אחר מהנ"ל.

אבל יתכן וזה ענין של הרגל.

מערכת טובה מאוד ביונדאי, משענת יד מאחור, גג נפתח עיצוב מעולה

הקארוק לוקח רק במנוע ובמערכות הבטיחות, וגם הבגאז מעולה.

פורסם

יש איזה חדשות/צפי/מידע על אוקטביה חדשה?

הנוכחית כבר בת 5, והשאלה אם כדאי להמתין חצי שנה/שנה עד להופעה של חדשה?

ומה זה? זה אמין? כי א"כ, למה ברשת הישראלית אין כתבה/מידע בענין? או שזה רק צפי ל-2019 אבל זה יכול להיות מאוחר יותר?

פורסם

רוב המקרות ברשת מדברים על 2020 או 2021 זאת אומרת שיש מצב שלא תגיע לארץ לפני 2021 אולי אפילו רק ב-2022.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
רוב המקרות ברשת מדברים על 2020 או 2021 זאת אומרת שיש מצב שלא תגיע לארץ לפני 2021 אולי אפילו רק ב-2022.

7/8 שנים לדגם? כבר היה דבר כזה בעבר?

זה לא ממש מצוי....

פורסם

בטח שיש, פיאסטה הוחלפה אחרי 8 שנים, אופל קורסה קיבלה מתיחת פנים מאסיבית אחרי 8 שנים ולא חסרות עוד דוגמאות, לא הכי נפוץ אבל קיים.

פורסם
7/8 שנים לדגם? כבר היה דבר כזה בעבר?

זה לא ממש מצוי....

השוק משתנה כל הזמן - נכון לעכשין משקיעים תקציבים גדולים בקרוסאוברים שלא היו קודם, ולכן מסתפקים במתיחת פנים לאוקטביה ועדכון במקום החלפה.

הדור השני של האוקטביה שירות בדיוק 8 שנים.

הדור הראשון נמכר מס' שנים במקביל לדור השני והיה בייצור יותר מ-10 שנים.

אם דגם מצליח לא כל כך מהר מחליפים אותו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני בסוגיה דומה שלך. קארוק 1.5 סטייל או אוקטביה 1.8 .

היו לי 2 אוקטביות 1.8 לפני , ועוד הרבה שעות נסיעה שצברתי ב1.4 וגם ב1.2 . בקארוק טרם עשיתי נסיעת מבחן ,אעשה.

שאלה. למה אתה לא בודק את האוקטביה 1.8? היא די שונה במכלולים מה1.4 (לפי מה שהבנתי שאתה בוחן את ה1.4)

פורסם
אני בסוגיה דומה שלך. קארוק 1.5 סטייל או אוקטביה 1.8 .

היו לי 2 אוקטביות 1.8 לפני , ועוד הרבה שעות נסיעה שצברתי ב1.4 וגם ב1.2 . בקארוק טרם עשיתי נסיעת מבחן ,אעשה.

שאלה. למה אתה לא בודק את האוקטביה 1.8? היא די שונה במכלולים מה1.4 (לפי מה שהבנתי שאתה בוחן את ה1.4)

במה שונה האוקטביה 1.8 מה-1.4?

אם אני אלך על ה-1.4 האקסלוסיב, אז להוסיף עוד 4,000 ש"ח ל-1.8 זה לא כסף.

השאלה אם אני צריך את זה ומה זה יתן לי? הצריכת דלק בטח גובהה יותר, והמנוע? אחרי i35 מספיק לי גם 1.0 טורבו אבל אני מתפשר על 1.4....:wink:

פורסם
עדיף להוסיף, יש מתלה אחורי שונה ועדיף בגרסה החזקה

הבנתי באמת משיטוט ברשת שהוא שונה, אשמח לדעת יותר במה זה מתבטא...

פורסם

בנוסף למתלה ולמנוע אחר חזק יותר אני שמתי לב לבלמים גדולים יותר ב1.8. אני מניח שיש עוד מכלולים שונים

• תוכן חדש...