Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוקטביה או קארוק?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2928 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שהבעיה באוקטביה לצרכן הפרטי, זה התחרות מול הליסינג, לא יהיה לך סיכוי, מה שמשאיר את הקרוק, אבל התחרות שלו מול התאום הלא זהה של סיאט, לדעתי, התמחור של הסיאט עדיף הרבה יותר, הסיאט בגירסה החזקה עולה 139,היא מצויידת בבקרת שיוט אקטיבית ובלימה אוטונומית, היא מחסירה רק בקרת נתיב, היא מגיעה עם צמיגים 17 אינצ, הסקודה בגירסה החזקה עולה 10000 שקל יותר מוסיפה רק שמירה על נתיב, צמיגים 16 אינצ קטנים יותר , לדעתי, סיאט.

Sent from my MI 5 using Tapatalk

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם לסיאט היה אחריות שנה שלישית היה על מה לדבר.

שנים לא הסתכלתי לכיוון סקודה בגלל השנתיים אחריות.

רק כשנהיה שלוש הסכמתי לחשוב על זה...

פורסם

גם בדגמי סיאט ניתן לרכוש שנת אחריות שלישית תמורת 1000 ש"ח.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בכל מקרה, המשפט הזה נותן הרבה נקודות לקארוק:

התחושה הכללית היא של ישיבה בסקודה אוקטביה מוגבהת, וזוהי אינה נקודה בגנותו של הקארוק.

פורסם

לך תראה את שניהם, תחליט אם שווה לך לשלם עוד 12,000 שקל על הסקודה, אחרי שראיתי את שניהם, חיצונית הסיאט יותר יפה, פנימית לא יודע להחליט, אבל לשלם עוד 12000 על סקודה? זה הזוי

Sent from my MI 5 using Tapatalk

פורסם

לא זוכר אם כבר שאלתי, וא"כ לא מוצא את זה, אז אשאל שוב:

הגיר DSG7 שבקארוק זה הגיר שעשה בעיות בעבר או אחד יותר טוב?

פורסם

הגיר הוא אותו גיר בבסיס - שיפורים יש כל הזמן. (וגם מהפידבק שמתקבל מהצרכנים נראה שהאמינות משתפרת עם הזמן)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

נסעתי היום על הקארוק, נסיעת מבחן.

ת'אמת? קצת התאכזבתי. לא כ"כ מהרכב, כמו מהציפיות שלי ממנו (שנבנו על בסיס מסוים...)

למנוע יש כח כמובן, הן ביציאה, והן באמצע הנסיעה.

תיקון סטיה ובקרת שיוט אדפטיבית, משהו מדהים.

אבל האיבזור והנוחות היו לא הכי איי איי איי....

מסתבר שה-i35 שלי נוחה בהרבה וודאי שמאובזרת הרבה יותר.

בקיצור, המחוג לקח פניה רצינית לכיוון האוקטביה.

ברור שהוא די דומה, אבל יש פחות ציפיות. הרכב נמוך וכנראה יציב יותר, ואפילו גירסת הסטייל שלו מעוצבת ומאובזרת הרבה יותר מגירסת הסטייל בקארוק, ובערך כמו האקסלוסיב [למעט פיצ'רים מסוימים].

פורסם

ת'אמת? קצת התאכזבתי. לא כ"כ מהרכב, כמו מהציפיות שלי ממנו (שנבנו על בסיס מסוים...)

דווקא נשמע שכן התאכזבת מהרכב. אי אפשר להתאכזב מציפיות... ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
דווקא נשמע שכן התאכזבת מהרכב. אי אפשר להתאכזב מציפיות... ;)

אתה חושב לקנות דירה, ושמעת שיש שם נוף לים.

בדרך לראות את הדירה דמיינת שרואים את הגלים, שפריקת האוניות נשמעת היטב, ושעם משקפת לחוף בכלל....

באת לראות את הדירה, וגילית שיש נוף לים, אבל זה לאזור שומם ללא חוף, והאוניות כלל לא עוברות באזור, ושזה רק מהחלון של חדר השינה.

עבדו עליך? ממש לא! גם לא ניסו לעשות את זה....

אתה שמעת ים והלכת רחוק...

אם היו אומרים נוף מכל הבית לנמל ולחוף זאת היתה עבודה בעינים.

סקודה לא מכרו תותים במה שאמרו שיש לאוטו. מה שאמרו קיים.

אבל אתה לפעמים מעביר הילוך קדימה במוח, וכשאתה מתיישב עם המוח השני שלך במושבי הרכב אתה מגלה שכל מוח והמוח שלו....

כשהגיעה הקודיאק כולם אמרו שהיא נראית הרבה יותר קצרה מבפרסומות.

פנטזת על משהו לאור התמונות (המכוונות, ברור), ובפועל זה לא כך.

פורסם

לא הבנתי אותי. ציפית או בנית ציפיות לגבי הרכב והתאכזבת. האכזבה שלך היתה מהרכב לאור הציפיות שהיו לך ממנו. לא התאכזבת מהציפיות עצמן...

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
לא הבנתי אותי. ציפית או בנית ציפיות לגבי הרכב והתאכזבת. האכזבה שלך היתה מהרכב לאור הציפיות שהיו לך ממנו. לא התאכזבת מהציפיות עצמן...

אני מקבל!

בתכל'ס, יש עוד אנשים שיכולים לספר על החוויה שלהם בקארוק?

• תוכן חדש...