Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו במשפחה עם 307 שלישית..

ברוך השם שאין תקלות

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בס"ד

אני לפעמים חושב מה עושים אנשים שלא מטפלים ברכב לבד, ממש עוגמת נפש.

אם אני מנתח את התקלות לאורך השנים, בניכוי העניין עם המשאבות דלק והסטרטר( שהילד הרס), הרכב היה בגבול הבסדר.

הגיר היה נותן לי תזכורת כל שנה וחצי כמו שעון דוקסה, אבל עם הזמן ההיתי מריח את התקלות לפני שהם צצות

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

חלק גדול מהתקלות החוזרות בגלל שימוש בחלקים תחליפיים או משופצים.

עדיף פעם אחת לשלם יקר ולהתקין חלק חדש מקורי, לטווח ארוך זה משתלם יותר מאשר כל שנה - שנתיים להחלף את אותו חלק שוב בתחליפי או משופץ.

ברגע ששמים חלק תחליפי שמתקלק אחרי זמן קצר, זה כבר לא קשור לאמינות של האוטו, זה קשור לאמינות של היצרן הסיני שמייצר את החלק.

פורסם

לטעמי הבחור אוהב את האוטו לא פחות מאישה שכל חודשיים-שלושה רוצה שתוכיח לה עד כמה אתה אוהב אותה. אבל תוכיח. על אמת. תשקיע. קח אותי לאן שאני צריכה, ותשלם. זה כי אתה אוהב אותי ולעולם לא תחליף אותי באחרת... (;-

אין מצב שאתה לא אוהב אותה

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בס"ד

בעקרון אם מנכים את התקלות בגין החלפת מיכל הדלק( משאבות, חיישן למדה+סעפת פליטה+עוגמת נפש), סטרטר( שהילד הרס) +רכב צרפתי, האמינות ברמה סבירה.

אפשר להגיד שדיי נקשרתי אליו.

הדבר הכי טוב שהרכב נתן לי, זה הנסיון בטיפולים שוטפים והאומץ לטפל בתקלות שהם מעבר לטיפול שוטף( תושבות, אטמים, מצערת, פירוק גג הרכב, פירוק הרצפה, וכו').

פורסם

מאחר ואתה כבר בגיל שהרכב שלך יכול לקבל חלק מהטיפולים בבית, אני ממליץ שתתחיל לעבוד קצת עם איביי ותקדים תרופה למכה.

בנוגע למשאבת דלק - קניתי של "מגנטי מרלי" ל-C4. החלפה יזומה. מחיר כולל משלוח: 290 ש"ח. עובדת מצויין.

בנוגע לחיישן חמצן - עשיתי החלפה יזומה אחרי 160,000 ק"מ ב-C4. מחיר כולל משלוח: 200 ש"ח (בוש מקורי, זהה לשלך אגב....).

סנן דלק עדיף לקנות בארץ (זול). סנני אויר ומזגן - לחפש בחו"ל או שתפנה אליי ואכוון אותך מאיפה לקנות.

פלאגים - להחליף כל 20,000 ק"מ לכל היותר. אלו מצתים עם אלקטרודת פחם והם בד"כ לא שורדים יותר מזה. מרווח אלקטרודה נדרש: 0.9 ממ. תחליף מצתים בזמן - הסליל הצתה יחזיק 200K ק"מ בלי בעיה.

בנוגע לגיר - אם מצבו תקין ואין בעיות לחצים, טיפול כל 30K ק"מ (הח' שמן) רק יעזרו.

לדעתי הסיבה שהוא החזיק עד עכשיו זה בגלל שהחלפת הרבה פעמים שסתומים ובכל החלפה הוחלף גם השמן....

בניכוי הנזקים שעשית בעצמך והסחורה הזבל שמכרו לך במוסך (חלקים משופצים) - תכל'ס כמעט ולא היו לך תקלות. זה בלאי נורמלי לרכב באיזור 200,000 ק"מ ולא לשכוח שמדובר בדגם SW ועוד עם מנוע 1.6 . הגיר אצלך עובד שעות נוספות וקשה לו.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איזהו עשיר השמח בחלקו, יגיע כפיך כי תאכל אשריך וטוב לך... (:-

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

בס"ד

ברכב שקניתי( smax) הזמנתי חלפים( מקוריים) מחו"ל, עלה לי בדיוק חצי מהמחיר בארץ( למרות שקיבלתי צינור בדמות מיסי שקר).

אני בכל אופן רואה את כל ה"נזקים", תשלום יתר( יחסית) מהזמנות מחו"ל בתור עקומת למידה, אני מאמין שאני משתפר מטיפול לטיפול( כל עוד הגברת לא נמצאת בלופ������).

נ.ב: גם ברכב החדש יש פרוייקט בצנרת, פירוק הגג ושיחרור וילון תקוע., במידה וילך טוב אולי סופסוף נעלה פרוייקט מצולם.

פורסם

עקומת הלמידה יכולה לומר גם שלפעמים כדאי לתת לאנשים לעזור לך.

איציק.. שלח לי בפרטי פרטים על חלקים במחיר טוב. גם אני יכול לשתף אותך במשהו

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

שאפו על הסבלנות, אתה צריך 7 מקומות?

אם לא לדעתי הסובארו B4 סטיישן תבקר פחות במוסך...

שכן שלי עם 307 2004 מנוע 2.0 ומעל 350K על השעון, אבל מבקר לא מעט במוסך ותמיד הוא אומר לא שווה למכור ב3K ש"ח נשקיע עוד...

פורסם

בס"ד

זאת אחת התלבטויות כרגע, מה לעשות עם הרכב.

למכור?, כמה כבר נקבל 2-3K מקסימום.

בנתיים הגברת נוסעת איתו, נחכה עד לטסט ונראה מה נעשה.

עם למישהו יש רעיונות מה לעשות עם הרכב, אשמח לשמוע.

פורסם

נשמע שהרכב מתוחזק כמו שצריך וזה כיוון טוב להאריך איתו חיים.

אל תשכחו שחלק מהנהגים שמחזיקים רכב ישן ואינם מבינים יותר מידי קלקלו אותו בגלל הזנחה בסיסית כמו בדיקת מפלס שמן ונוזל קרור ופיספוס טיפולים כמו טיימינג.

אם אתה מעוניין להחליף אותו קבע לך תקציב וצרכים מהרכב המחליף.

אם אתה צריך רכב בעל 7 מקומות אני חושב שאין כבר רכבי סטיישן שעונים על כך.

כך בחשבון שאם התקציב לא גבוהה ואתה רוצה להשתדרג אז תאלץ להתפשר על רכב ישן ולקחת בסיכון את מצבו המכאני או לחלופין לקנות רכב חדיש יותר ואמין יותר ולהתפשר על פינוקים שהיו לך ב307 לטובת שנתון (נניח מעבר לפזו 107 דוגמא קיצונית)

בגדול מבחינה כלכלית נשמע שהרכב נותן כרגע "שקט" וכל עוד התקלות לא יקרות מידי נשמע שלא רע להמשיך להחזיק אותו. בכל מקרה תקנו אותי אבל אם הרכב חלילה מתקלקל תקלה רצינית אפשר לקבל החזר חלקי עבור האגרת רישוי במידה ומורידים אותו.

מסרב לחתום:evil:

פורסם

מסכים עם מי משעליי.

כול רכב שתקנה יעלה יצטרך גם טיפול וגם יסבול מירידת ערך. הייתי נשאר עם הפיז'ו וכל עוד אין תקלות יקרות מאוד ובתדירות גבוהה. במצב אחר? מוכר או מעיף לפירוק(במידה ויש תקלה יקרה ומשביתה)

• תוכן חדש...