Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פיאסטה 2013, את טיפול 45K עשיתי לקראת 50K.

לפי ספר הרכב, עליי לבצע את הטיפולים הבאים:

- החלפת שמן מנוע

- החלפת פילטר שמן

- החלפת פילטר אוויר

- החלפת פילטר מזגן

- החלפת פלאגים

מה העלות המשוערת של כל חלק?

משהו שעדיף לקנות לבד (להזמין מחו"ל)?

מוסכים מומלצים באזור ת"א או ירושלים?

כמו כן, חסר לי קצת נוזל קירור. האם לקנות נוזל מתאים מאותו צבע ולהשלים את החסר? צריך למהול?

• ספונסר פורום
פורסם

היי,

דגם? מנוע?

ידני? אוטומט?

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

פורסם

בס"ד

תבדוק באתר של פורד UK (תבקש הצעת מחיר לפי VIN NUMBER), העלות תצא לך משמעותית נמוך ממחיר החלפים בארץ.

שים לב: במידה והעלות תעבור את ה - 75 דולר, תוסיף למשוואה מיסי שקר שונים ומשונים.

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• ספונסר פורום
פורסם

לא יכול להלחם ב-75$ שטוען רותם, אז עדיף לך להזמין מחו"ל :)

בהצלחה

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
דגם אמביאנט, ידני, מנוע 1.25

היי,

בדיוק קניתי פיאסטה כמו שלך, ואני לפני טיפול 60K. תוכל לומר לי אם בסוף עשית את הטיפול אצלהם וכמה זה עלה לך?

האם אתה ממליץ ללכת אליהם?

חבל שהקארמה לא יכולה לסגור עסקת חבילה עם חוק מרפי

• תוכן חדש...