Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום וברכה

מחפש לקנות רכב יד 2 7 מקומות לאחר שמכרתי את המיקרה שלי (נקנתה 0 ק"מ)

אשמח לעזרה בבחירת הרכב המתאים לפי הנתונים הבאים:

תקציב עד 75000-80000

הנוסעים : זוג +4 גילאים 9,8,3,1

1) ברכב הקודם נסעתי במשך 3 שנים 27,000 ק"מ... וברכב המיועד לא מתכנן לנסוע יותר וכנראה אפילו פחות.

העלו בפני שיקול שאני יכול להתפשר על ק"מ גבוה יחסית וכך לאחר מספר שנים עדיין אשמור על ק"מ סביר, האם השיקול נכון? ואם כן, כמה ק"מ כדאי לי לחפש

2) דלק, לאור מיעוט הנסיעות אולי זה לא שיקול מאוד מרכזי ?

3) מותג, לאור מיעוט הנסיעות אולי פשוט חבל להשקיע סכום כזה (למרות התקציב) ברכבים עם שם טוב מבחינת ריבוי תקלות (ורסו 2013?) ולקנות רכב פחות מבוקש במחיר זול יותר ?

כן חשוב לי שהרכב יהיה במצב טוב ברמת הנוחות , האיבזור ועיצוב ( בכל אופן התרגלתי לרכב חדש)

מתנצל על האריכות ותודה מראש

עריכה אחרונה על ידי dana_yar
פורסם

מי, כמה אנשים ומה הגילאים שלהם צפויים לנסוע ברכב הבא?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

טויוטה ורסו אכן יכולה להתאים לדרישות. וזה נכון - ורסו מומלץ יותר החל מ 2013 ( שינויים רבים, בין היתר שיפור גדול בבידוד רעשים )

במקומכם הייתי פונה לקרסו טרייד אין בקשר לרנו גרנד סניק בנזין, מנוע 2000 סמ"ק. הרכב הזה מרווח יותר מטויוטה ויהיה זול יותר מאותו השנתון או 2014 לפי התקציב.

מתחת לסמל של רנו מנוע וגיר יפניים שנמצאים בניסאן קשקאי.

מודל 2011 יעלה כ 40 אלף שקלים. אם תמצאו רכב כזה שמור, בכמות הנסיעות שלכם הוא יספיק מעל ומעבר.

לא הייתי מתפשר על רכב עם קילומטראז' גבוה בצורה חריגה - הבלאי עלול להוביל את הרכב למוסך יותר מדי פעמים.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה רבה !

אז אם אני מבין נכון, אתה אומר שבהתחשב בנתונים, אכן אין עניין להשקיע 80 אלף בורסו ? (זו הייתה התכנית המקורית שלי).

מה הסיבה שאתה ממליץ על קרסו ולא ללכת על קניה מפרטי ? (מתאר לעצמי שאני נכנס כאן לנושא בפני עצמו)

איזה קילומטראז' נחשב לא גבוה בצורה חריגה ?

פורסם

קרסו טרייד אין רשמי של יבואן רנו.

ראיתי בלוח יד 2 מודעות על רכבים עם נתונים טובים שהם מפרסמים. קרסו גם נותנים אחריות לרכבים שנמכרים דרכם.

כמובן, אם תמצאו מכונית ראויה מאדם פרטי , זה גם מעולה וייצא זול יותר, אבל ללא אחריות.

בקשר לטויוטה ורסו - אני בעצמי מחזיק רכב כזה ומרוצה מאוד. ההחלטה היא כלכלית שלכם, האם לשלם 80 אלף או פחות. טויוטה יותר זולה לתחזוקה, יותר חסכונית ונהנית משמירת ערך הרבה יותר טוב מאשר רנו/ סיטרואן. ככה שיש עניין ברכישת טויוטה. פשוט נתתי לך עוד אופציה.

אגב, בין רנו גרנד סניק בנזין לסיטרואן פיקאסו בנזין אישית הייתי בוחר ברנו - אין סימני שאלה לגבי המנוע. נכון, ב 2014 המנוע הבעייתי של סיטרואן הוחלף באחד אחר משופר, אבל עדיין הייתי מעדיף מבחינת האמינות מנוע של רנו/ ניסאן ללא טורבו.

פורסם

אם אתה מסתדר עם גיר ידני תוכל לשקול גם דצ'יה לודג'י.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...