Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

מחפש רכב לנהג חדש ומאוד לא מנוסה שצריך רכב ראשון ללמוד עליו.

בגלל העלויות האסטרונומיות של הביטוח עליו הוחלט לחפש רכב שיבוטח בצד ג' וחובה בלבד.

מדובר בחסכון של כ5000 ש"ח על ביטוח.

הנהג יסתובב באיזור המרכז. נס ציונה, ראשון, תל אביב.

צפי נסיע של 10K בשנה אולי טיפה מעל.

בנתיים הרוח נושבת לכיוון פג'ו 107 / סיטרואן C1 ידנית שנת 2011-2012.

יש לנו אחת כזאת במשפחה והנהגת עליה נוסעת בכל המדינה ומבסוטה עד השמיים אז אני חושב שבשביל נהג חדש זה יעשה את העבודה. ועל הדרך הוא לא ישתולל יותר מידי עם 68 כ"ס.

נמצאו כבר כמה מועמדת 2011 60K, ללא תאונות במצב מכני טוב (זה נבדק כמובן) שרוצים עליה 18K.

אשמח לשמוע את חוות הדעת שלכם. האם זאת אופציה טובה לדעתכם או שעדיף ללכת לכיוון אחר?

פורסם

לפני כמה חודשים גם חיפשתי אחת מהאחיות מבית psa. הלכתי לראות כמה ונהגתי על כמה. היה נראה לי הזוי להוציא בסיבות ה-20K על רכב כזה, לכן פזלתי לעוד כיוונים.

בסופו של דבר הכלתי על שברולט ספארק . מרגישה הרבה יותר מכונית, הרבה יותר חזקה, הרבה יותר נוחה ואני די בטוח שגם יותר בטוחה. מעט פחות חסכונית, אבל שום נהג חדש לא יהיה חסכוני. והכי חשוב, בסכום שהקצבת, ניתן יהיה למצוא שנתון גבוה יותר מה- psa.

פורסם

אני מסכים איתך במובן מסויים.

אבל הספארק בגרסא הקודמת מראה עד עכשיו הרבה פחות אמינות מהאחיות PSA מהדור הקודם. לא בא לי ליפול על אחד תיקון יקר של דוושה שנשברת או דברים בסגנון.

דבר שני בPSA יש את הקסם הכל מאוד פשוט. ברגע שמשהו נשבר בעזרת 2 ברגים אתה מחליף את זה. החלפתי ל107 במשפחה שלנו כבר המון דברים שברכבים אחרים זה הרבה יותר מסובך.

אני עדיין נוטה לכיוון ה107 בגלל הכרות טובה שלי עם הרכב אבל ללא ספק אשקול גם את הSPARK 1.2 עכשיו.

פורסם

ה107 ואחותה בהחלט אופציה טובה.

הייתי שוקל גם את הפנדה מהדור החדש עם נוחות עדיפה ומנוע וותיק ואמין.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני אציג דווקא דעה שונה - לנהג חדש הייתי מעדיף רכב שירגיש בו יותר נוח ויותר יציב על הכביש.

אולי אני מגזים אבל אני לא חושב שזה רכב (107) שמתאים לנהגים בלי ניסיון בכלל...

פורסם

ה107 יציבה על הכביש אם לא משתוללים איתה, כמו כן רכב קטן יותר נוח להחנות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רכב גדול לא בא בחשבון.

1. יקר יותר.

2. ישן יותר.

3. הוא תמיד ינהג לבד ועוד המון בתל אביב, כל סנטימטר אורך נוסף מיותר.

אני בתור אחד שנוהג על אוקטביה סטיישן יודע איזה סיוט זה להחנות אחת בתל אביב למרות שיש לי שני עשורים של ניסיון בחניות בעיר הזאת.

פורסם

יש סנדרו 2016 ב 26 אלף.

יש המון ספארקים 2014 בסכום של 23 אלף ללא מיקוח

יש עוד הרבה רכבים 12-13, כולל אותה 107.

לשלם על פאר היצירה הזאת שנת 2011 18 אלף, נשמע לי לא טוב במיוחד

• תוכן חדש...