Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אשמח לעזרה מאחד האנשים היקרים שפה,

אני מנסה להתקיו נברשת לדים חדשים בבית חדש, לא מכיר את היסטורית החשמל, רק שבאותו מקום הייתה מותקנת נברשת אחרת.

עכשיו לאחר החיבור של הנברשת, יש היבהוב של חלק מהנורות שמחוברות על אותו קו.

עכשיו בדקתי על ידי חיבור במקום אחר, והנורות עובדות היטב, אז ככל הנראה הבעיה בקטע הנ"ל,

מה יכולת להיות הבעיה לפני שאני פונה למומחה?

תודה.

פורסם
יש מפסק חילוף על הקו?
מה זה מפסק חילוף?

ועל המנורה עצמה יש על כל 3 נורות ספק, האם לזו הכוונה?

מצ"ב צילום1522779286989.jpg

Sent from my MI 6 using Tapatalk

פורסם

שני מפסקים שמאפשרים להדליק את המנורה משני מקומות.

לעיתים, ההשראה בקו כזה גורמת לנורות לרצד

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
שני מפסקים שמאפשרים להדליק את המנורה משני מקומות.

לעיתים, ההשראה בקו כזה גורמת לנורות לרצד

לא לא קיים, ושללנו את המפסק, החלפנו לאחד אחר והבעיה בשלה, חלק מהנורות עובדות, אחרות מרצדות

פורסם

אלא קלמרות חיבורים והם לא הבעיה.

מה קורה אם אתה מכבה צרכני חשמל בבית כגון: אורות, מכונת כביסה ומקרר או אפילו את המחשב האם יש שינוי ? בימינו יישנם הרבה ספקי כוח שאינם עומדים בסטנדרטים המקובלים מבחינה RFI/EMI והם מזריקים לקוי החשמל הפרעות בתדרים שונים ולכן במקרים כאלה לפעמים נוצרים בעיות כפי שציינת.

לפעמים גם אורך חוטי חשמל ארוכים משמשים 'כאנטנה' והקיבוליות וגם ההשראות שלהם עלולה להפריע ללדים.

* לדעתי תנסה לחבר נורות לד תוצרת ייצרן מוכר כגון: אוסראם או פיליפס.

איזה כייף לי :)

פורסם

זה לאחר מעבר לבית חדש, אין עדיין צרכנים גדולים מלבד מנורות אחרות שלא יושבות על אותו קו...

אין לי אפשרות לבדוק נורות אחרות, אזמין מחר טכנאי ונראה.

תודה לכולם.

פורסם

אני גם נתקלתי בתופעה שאתה מתאר, כבר ב-2 דירות שונות.

עוקב אחרי השירשור, מקווה שתגלה מאיפה זה נובע.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)
זה לאחר מעבר לבית חדש, אין עדיין צרכנים גדולים מלבד מנורות אחרות שלא יושבות על אותו קו... - הם לא חייבים לשבת על אותו קו אבל בסופו של יום כול הצרכנים מחוברים במקביל ומוזנים מאותו לוח חשמל...

אין לי אפשרות לבדוק נורות אחרות, אזמין מחר טכנאי ונראה.

תודה לכולם.

לדעתי טכנאי לא יעזור לך...לא חייבים להיות צרכנים גדולים על הקו בכדי להכניס רעשים לקווי החשמל מספיק ממיר DC-DC סיני ללא פילטרים מתאימים בכדי שרעשים יכנסו לרשת החשמל.

תעשה את שכתבתי קודם לכן או תחליף את התאורה לתאורת לדים של ייצרן איכותי ועם ספק איכותי.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)
לדעתי טכנאי לא יעזור לך...לא חייבים להיות צרכנים גדולים על הקו בכדי להכניס רעשים לקווי החשמל מספיק ממיר DC-DC סיני ללא פילטרים מתאימים בכדי שרעשים יכנסו לרשת החשמל.

תעשה את שכתבתי קודם לכן או תחליף את התאורה לתאורת לדים של ייצרן איכותי ועם ספק איכותי.

ברור לי שמוצר לא נמדד באיכותו לפי מחירו, אך מדובר בנברשת שעלתה קרוב ל3 אלף שקל, מרגישה עם חומרים איכותיים, אז אני מקווה שהבעיה לא בה, כי בכל זאת בדקתי במקום אחר והכל היה תקין

מציין ששאר המנורות בבית זו נורה בודדת כזאת הלוגן הישנות שתלויות על חוט, אין יותר מידי..

עריכה אחרונה על ידי Dark Crystal
פורסם

חלק מהנורות מרצדות (מהמהבות) במקום להדלק? אני חושב שהבעייה בדרייבר. כתבת שלכל 3 נורות יש דרייבר. חלק מהנורות נדלקות וחלק מרצדות? כולן מרצדות אבל אם מחברים את המנורה במקום אחר, עובדות היטב? לא לגמרי הבנתי.

:turn-l:
  • תוכן חדש...