Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3013 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מגיל 18 בערך בבנק איגוד, שאותם בחרתי בגלל שהיה את התור הכי קצר.

עכשיו כשבסניף שלהם עיצבנו אותי סופית, אני רוצה לעבור לבנק אחר.

אני שכיר, אין לי כרגע הלוואות או משכנתא, אין לי כרטיס אשראי בנקאי (כן אצטרך כרטיס דביט, אני לא מסתובב עם מזומן), אז אני חופשי ללכת לאן שאני רוצה.

מחפש בנק שאוכל להתנהל איתו דרך אתר/אפליקציה, ולהגיע לסניף רק במקרים קיצוניים ממש.

צריך גם בנק שיש לו סניף בחדרה.

לאן כדאי לעבור?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תפור עליך pepper

האינטרקציה היחידה היא שיחת וידאו של 20 שניות בהרשמה, בודקים שאתה בן אדם, זהו.

כל השאר באפליקציה

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

לבנק יהב יש סניף בחדרה. והוא בנק זול ועובד על התשתית של בנק המזרחי

או שתמתין עוד קצת , לבנק איגוד גם יעבור לתשתית של בנק המזרחי.,[emoji2]

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

והתשתית לא נסגרת בשבת וחג?

ואדים, מבחינת הצרכים תחשוב קצת יותר רחוק, בנה אמון עם הבנק לקראת העתיד, בו אתה עשוי להזדקק לשירותים נוספים.

לכל הבנקים יש היום אפליקציות ואתרים ראויים (אני מודה, אני משתמש ומכיר רק את אלה של אחד מהם), אבל אל תוותר על האופציה ליצירת קשר אישי. יום אחד זקק להלוואה או לייעוץ בהשקעות או משהו אחר, ואז עדיף שיכירו את הפרצוף שלך ואת ההתנהלות שלך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לכל הבנקים יש היום אפליקציות ואתרים ראויים (אני מודה, אני משתמש ומכיר רק את אלה של אחד מהם), אבל אל תוותר על האופציה ליצירת קשר אישי. יום אחד זקק להלוואה או לייעוץ בהשקעות או משהו אחר, ואז עדיף שיכירו את הפרצוף שלך ואת ההתנהלות שלך.

הבעיה שאם פתאום צריכים משהו, אז מגלים את הפרצוף האמיתי שלהם.

באיגוד כבר קרה שנתקעתי בלי כסף בארה"ב בגלל שכרטיס אשראי ודביט שלהם התנהלו על אותה מסגרת.

או שהייתי צריך לשלם חשבון והייתי צריך לנסוע לעיר אחרת כי הסניף היה סגור ביום שבו נפרע צ׳ק שהפקדתי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

ואדים - סיפורי כרטיסי אשראי בחו"ל יש מפה עד הודעה חדשה. בכל מקרה, המסגרת של כרטיס האשראי נקבעתבחברת האשראי, לא בבנק. בודאי שכך בכרטיסים חוץ בנקאיים (שלטעמי פחות טובים מהבנקאיים, אבל זה נושא לויכוח נפרד). דרך אגב - מרבית תקלות כרטיסי האשראי נובעות דווקא מהגנה על הלקוח, אבל יש גם עניין של חסימת מסגרות זמנית.

לגבי הפקדת צ'קים - זה מבוצע באופן נורמלי בערוץ ישיר במכונה ייעודית בכניסה לסניף, שפועלת 24/7 (לא בדקתי לגבי יו"כ, כיון שביום זה אני נעול בבית).

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

טאצ'ר של דיסקונט -

אני כבר מס' חודשים ובינתיים אני יכול להגיד שאני מרוצה גם אני כמוך לא זקוק לסניף ורוב ההתנהלות מתבצעת מול המחשב/טלפון/אפליקציה.

היתרון - תשלום עמלות מופחת ופטור מעמלות מסויימות.

התנהלות זהה לחלוטין ואפילו הוסיפו שעות פעילות נוספות.

אם אתה מעוניין ללכת לסניף פיזי של דיסקונט , אין שום בעיה רק שזה יהיה כרוך בעמלות.

מהסניף הספציפי שלי, מאוד לא הייתי מרוצה ולכן עברתי לטאצ'ר.

לגבי Pepper - תקרא היטב, אני חושב שיש כל מיני מגבלות על החשבון.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם

דיסקונט לא מכירים בקיום שלי.

ברצינות,

פעם, כשבאתי לשם לפתוח את החשבון בנק הראשון שלי, הם בדקו את הת"ז שלי אצלם במערכת, והכריזו שאני לא קיים ברישומים במשרד הפנים, או מאיפה שהם שואבים את המידע שמוכיח שאני לא חייזר או משהו (חבל שלא אמרו לי דבר כזה גם בבקו"מ אחר כך).

למקומות כמו לאומי והפועלים איכשהו לא בא לי להתקרב למרחק שיגור טיל בליסטי.

פורסם
לבנק יהב יש סניף בחדרה. והוא בנק זול ועובד על התשתית של בנק המזרחי

או שתמתין עוד קצת , לבנק איגוד גם יעבור לתשתית של בנק המזרחי.,[emoji2]

Sent from ...

אגב, בנק איגוד היום מתארח על התשתית של לאומי - האפליקציות אפילו זהות מאמין כשהם יעברו לבנק מזרחי התשתית תעבור אליהם.

לגבי הבנקים? כולם דיי אותו דבר, תחפש חשבון אינטרנט או טלפוני אולי וזהו - את האמת אני את הרוב עושה מהאפליקציה(בין אם צ'קים, העברות זה"ב בין חשבונות וכל מה שבעצם צריך לבצע) לדעתי היום רוב הבנקים יודעים לבצע את זה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם
לגבי Pepper - תקרא היטב, אני חושב שיש כל מיני מגבלות על החשבון.

שו מוגבלות?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם (נערך)

^אולי חלק מהדברים נפתרו או טופלו אבל לפי חלק מהמשתמשים בפורום הזה, הבנק הדיגיטלי הזה לוקה בחסר:

-לפפר אין אתר אינטרנט (לי אישית זה מפריע לא אוהב רק להסתמך על אפליקציה ופלאפון)

-למיטב ידיעתי, עדיין אי אפשר להשקיע שם את הכסף בשוק ההון (מצריך בדיקה)

http://www.hasolidit.com/kehila/threads/%D7%9C%D7%90%D7%95%D7%9E%D7%99-%D7%98%D7%95%D7%98%D7%90%D7%9C-%D7%93%D7%99%D7%92%D7%99%D7%98%D7%9C-%D7%92%D7%A8%D7%A1%D7%90-2-pepper.3229/page-4#post-148834

ואדים, אמרת שזה היה לפני שנים רבות הייתי מנסה במקומך לפנות שוב לדיסקונט. (יש לך מספיק מסמכים)

מה הבעיה עם פועלים ולאומי?

מבחינתך - זה לא צריך יותר מדי לשנות, אתה לא מעוניין להתקשר עם סניף כלשהו למעט מקרים נדירים.

תעבור על הבנקים שנמצאים בחדרה, ותבחר בנק דיגיטלי שהוא ראוי בעיניך לבחירתך.

אני אישית הייתי הולך על בנק כמו דיסקונט, שהשירותים הדיגיטליים הם אחד לאחד של בנק עם סניף פיזי.

עריכה אחרונה על ידי Benor
פורסם (נערך)

עם בנק דיסקונט יש לי גם ניסיון לא משהו (להורים יש משכנתא שם).

לגבי הבועלים - המקום פשוט גן חיות (לפחות הסניף הספציפי שהייתי בו, שהוא גם קרוב לבית). מניסיון עם היחס ללקוח בישראל (אם כי לחלק גדול מגיע יותר גרוע), כאשר תצטרך משהו, יתייחסו אליך כמו לנרקומן שבא לשנורר כסף למנה. אז מעדיף שלא.

מה לגבי לאומי, יהב, ובינלאומי? בבינלאומי ראיתי שיש הטבה להייטקיסטים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

הגיוני מאוד שההתייחסות היא ברמת הסניף.

מה אכפת ללקוח של בנק יש עוד 100 סניפים מושלמים. הסניף שאיתו הוא עובד זה מה שקובע מבחינתו

Sent from ...

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...