Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחליפה לפלואנס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3037 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז התחלנו לגלגל בראש את רעיון החלפת הרכב. שלא תבינו ל נכון , מרוצים מהרכב אבל מרגישים שרוצים עוד קצת.

טיפה יותר מרווח פנימי , תא מטען שנוכל לשים לילדים את האופנים שלהם ולצאת לטייל.

בראש יש 2 אופציות : גראנד סניק וגראנד פיקאסו. תקציב באיזור 100K ואולי אפשר למתוח טיפה.

אשמח לרעיונות נוספים ומה דעתכם על הרכבים שבחרנו

חג שמח ושבת שלום

פורסם

אם אתה מסתכל לכיוון דיזל, גרנד פיקאסו עם מנוע 2000 בחירה עדיפה בזכות הגיר האוטומטי ולא רובוטי.

אם אתם נוסעים ממש מעט, תוכלו למצוא גרנד סניק מנוע בנזין 2000 סמ"ק וגיר רציף ( שניהם כמו בניסאן קשקאי ) ועוד להשאיר עודף מהתקציב.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי שתיהן אופציות טובות. אאל"ט לסניק דיזל גיר רובוטי, שיש בו בלאי בק"מ גבוה בעלות לא נמוכה.

הפיקאסו ברמת גימור אקסקלוסיב מציע בקרת שיוט אדפטיבית ועוד כמה פיצ'פקעס, לדעתי זה רכב מעולה, עם מרווח עצום, נוחות, אבזור ובגרסת הדיזל גם חסכוני יחסית.

לגבי אמינות, לא החזקתי מעולם אף אחת כזו, הגירים ברנו קצת בסימן שאלה (גם הרובוטי ובמידה פחותה גם הרציף). מנוע הבנזין בפיקאסו עד עכשיו בסדר, אבל הוא שיפור של אחד לא מוצלח, אז אי אפשר לדעת בוודאות של 100% איך הוא יזדקן. מעבר לזה אני לא מכיר בעיות (אבל לא שולל שיש דברים שאני לא מכיר).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אוקיי. תודה רבה על המענה. יש המלצות גם לגבי רכבים אחרים ? שברולט אקווינוקס , מישהו מכיר?

בקשר לגראנד סניק 2000 , אני מכיר את המנוע וגיר כי זה כמו אצלי בפלואנס. יודע גם שבשנת 2013 הוציאו גרסה משופרת של הגיר שנותנת תאוצה קצת יותר טובה וסל"ד טיפה יותר נמוך במהירות שיוט. מה עם ג'יפונים? שווה להתקרב או בגלל שהם מאוד אופנתיים עכשיו אפשר למצוא רק שנתונים יחסית נמוכים ביחד לצרפתיות?

פורסם

תוכל למצוא מיצובישי אאוטלנדר 2014 בתקציב שלך, במיוחד כאשר אין לך צורך ב 7 מקומות ( אאוטלנדר 5 מקומות ישיבה פחות מבוקש , אז אולי אפילו 2015).

יש לו בגאז' ענק שיכול להתאים לדרישות. אבל יש גם חסרון מול מיני וואנים - השורה השניה לא מחולקת ל 3 כסאות נפרדים אלא שני מקומות מלאים ועוד מקום צר באמצע.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

ה-3008 וה-5008 (הקודמים) הגיעו ברובם עם מנוע הבנזין הקודם, שהיה בעייתי. ה-3008 בשנותיו האחרונות הגיע גם עם המנוע החדש בכמויות סבירות, מה-5008 יש מעט מאוד כאלו.

הרכבים עם המנוע הקודם (156 כ"ס) הרבה (הרבה) פחות מומלצים.

הגיר שלהם זהה, ופרט למנוע הם כנראה בסדר.

ה-3008 יותר צפופה (גם ללא שלושה מושבים נפרדים במושב האחורי), ושניהם יותר מיושנים מהפיקאסו החדשה.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

אני לא רואה איך 3008 הצורה הישנה תהיה שיפור או התקדמות מבחינתך אחרי פלואנס בנזין.

לא במרחב הפנים ולא בגאז' לאופני ילדים.

• תוכן חדש...