Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתלבט בקשר לרכישת מכונית חדשה ואוטומטית בסכום של עד 95,000 ש"ח - בין:

פונטו ספייס

סוזוקי איגניס

דייהטסו סיריון

שברולט אביאו

יונאי גטס

אין לי דרישות של טכניקות מדהימות, האצה יוצאת דופן, תפקוד ספורטיבי.

אני מחפש אמינות, נסיעה חלקה (כ- 3000 ק"מ בחודש), ושוק טוב למכירה לאחר מס' שנים.

פורסם

איגניס או גטס.

כולם רכבים בסיסיים ואפורים שמתוכננים לתת תחבוקה בסיסית.

לשתים שציינתי גם יהיה שוק יד שניה סביר בעתיד.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם

לא בטוח שלגטס יהיה שוק טוב בעתיד , עשרות אלפי הגטס שמסתובבת להן בחברות השכרה וליסינג יורידו את ערך השוק של המכונית לזנות .

קצת מוזר לי הדרישות שלך , אתה הולך לעשות 3000 ק"מ בחודש ויותר מעניין אותך נבואה כזו או אחרת לגבי שוק המכונית בעתיד ולא נוחות הרכב למשל .

אבל לבריאות , לדרישות כמו שלך כל אחת מהמכוניות שתבחר תעשה את העבודה.

פורסם

עם 36000 ק"מ בשנה, שום "סחירות פוטנציאלית" לא תעזור לך למכור את הרכב בקלות בתום 3 או 4 שנים. לא ניתן לכמת כמה כסף תפסיד בבחירת אחת מהמכוניות על פני השניה, ולכן כדאי לך לבחור את הרכב לפי המאפיינים שאתה כן יכול לבדוק - תמורה לכסף, נוחות נסיעה, מרווח, ביצועי מנוע, צריכת דלק (לפחות באופן משוער). כדאי גם לבדוק מהם נתוני האחריות המוצעים לך על כל אחד מהרכבים. בקיצור - קח עליהם נסיעת מבחן ותחליט לפיה.

סתם לדוגמא בנוגע לצריכת הדלק - אם הצריכה של האיגניס נניח היא כ-1:11 והצריכה של הגטס היא 1:10, ב-36000 ק"מ בשנה תחסוך כ-1600 ש"ח על דלק בקניית האיגניס, שיתרגמו לכ-5000 ש"ח לאורך 3 שנים. אז הסחירות הפוטנציאלית באמת חשובה עד כדי כך?

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני הייתי מתאמץ ומוסיף עוד כ-10000 ש"ח וקונה טיוטה יאריס.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

במידה והרכב מיועד לך+נוסע, אזי יתכן (ועל אף שהיא חורגת במעט מהתקציב) שסמארט תתאים לך (בייחוד מבחינת צריכת הדלק). במידה ולא אזי אמליץ מתוך ה5 שציינת על הגטס.

פורסם
במידה והרכב מיועד לך+נוסע, אזי יתכן (ועל אף שהיא חורגת במעט מהתקציב) שסמארט תתאים לך (בייחוד מבחינת צריכת הדלק). במידה ולא אזי אמליץ מתוך ה5 שציינת על הגטס.

לאאאא, לא נעים בכלל לנהוג בסמארט 3000 ק"מ בחודש, זה פחות או יותר הרכב הכי לא נוח בארץ.

פורסם
שלום

לדרישות שלך הכי מתאימה מכונית דיזל

בהצלחה

יהודה

הוא רוצה אוטומטי וחדש וזה לא הולך כ"כ עם דיזל בתקציב הזה.

אבל בהחלט יהיה שווה לו לשקול התקנת קיט להנעה בגז (אם ימצא תחנת תדלוק בגז שהיא נגישה לו)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...