Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

RESET ב7400

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7758 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם רציתי לדעת איך עושים ריסט במכשיר רדיו דיסק של פיוניר מדגם DEH-4700

שיחקתי בהגדרות (שלחוצים על AUDIO הרבה זמן יש כול מיני הגדרות כאלה מישהו יכול להסביר מה הם עושים בדיוק....??)

אני רוצה לעשות ריסט לכשיר ולא יודע איך

בנוסף רציתי לדעת מזה SLA ו FIE

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

בשביל לעשות ריסאט אתה צריך להוציא את הבננה עם החוטים שמאחורי הרדיו דיסק לכמה שניות ואז לחבר וכך המכשיר יתאפס

כאשר אתה לוחץ לחיצה ארוכה על האודיו אתה מגיעה לעוד כל מיני כיוונים שישפיעו לך על הסאונד הסופי

הSLA מיועד כדי שתוכל להגיע לווליום גבוה כאשר אתה מסובב את כפתור הווליום לרבע (וזה תקף רק בשמיעת דיסקים לא ברדיו)

פורסם

FIE - Front Image Enhachment

בעצם מה שעושה, חותך את האחוריים ככה שיתנו מיד סאב נמוך, ואת הקדמיים שיתנו מיד באס ומעלה..נותן סוג של אפקט שמיעה באוטו במקרה ויש שימוש בציוד פשוט ללא הגברות חיצוניות.

פורסם

תודה רבה על התשובות!!!

מישהו יכול להסביר יותר לעומק על החיתוכים של האודיו?

(כאשר מתבצעת לחיצה ארוכה על כפתור הAUDIO)

תודה מראש

EAT SLEEP BOOST

פורסם

לא בכלל לא יותר פשוט,בשביל זה יש מין כפתור קטן כזה ברדיו דיסק שלוחצים עליו עם סיכה או עט בקיצור משהו שמספיק קטן בשביל ללחוץ עליו והוא מאפס את המכשיר...

אם הוא יינתק את המינוס זה יאפס לא כל מיני דברים באוטו ולא רק את הרדיו דיסק

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

אני לא מכיר את הדגם הזה אישית כאילו לא יצא לי להתנסות איתו עדיין אבל אני לא מאמין שלדגם הזה אין כזה כפתור, לכל רדיו דיסק הכי פשוט יש כפתור כזה....

חיפשת טוב ???

בדקת אולי זה מאחורי הפאנל כאילו מתי שאתה שולף אותו???

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

מכיוון שנעלמים פה תרדים שפתחתי אני ישאל פה את השאלה

אחרי לחיצה ממושכת על כפתור האודיו במכשירי פיוניר יש 3 אפשריות נוספות של חיתוכים Q FACTOR מה שנקרא רציתי להבין יותר לעומק איך זה עובד מכיוון שזה רק ראשי תיבות ומספרים והייתי רוצה להבין איך זה עובד

אני יודע שהמספרים הראשונים זה התדר אבל אחריהם בא ה Q שיש או N1 או N2 או W1 או W2

מי שיש לו פיוניר יודע למה אני מתכוון מזה בדיוק?

נ.ב

חרשתי את כול הפורום בחיפוש אחרי תשובה ואין!

הייתי שמח מאוד לדעת מזה בדיוק ה n1 n2 w1 w2

בתודה מראש

אבי

EAT SLEEP BOOST

פורסם

זה חלק מהכיוונים היותר מדויקים שיש במכשיר שההבדל בינהם הוא כמעט בלתי שמיע

כאשר ה N1 הוא המחליש את הסאונד של אותו כיוון לעומת הW2 שהוא מחזק את הסאונד של אותו כיוון

כאשר אתה מכוון את הרמקולים בעזרת הפונקציה הזאת תכבה את הסאב כדי שתוכל להיתרכז בכיוון של הרמקולים (כדי שזה יהיה שמיע ) ועדיף בווליום

• תוכן חדש...