Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אתמול נכנסתי ברוורס במהירות נמוכה ושברתי את הגריל של כונס האוויר לרדיאטור.

לי יש ביטוח צד ג' ורציתי לשאול האם אני צריך לשלם השתתפות עצמית או את כל הנזק?

הנזק הוא בעלות של 5000 ש"ח.

קישור לתמונה של הנזק:

nlol4tyywyjm.jpeg

פורסם

רק השתתפות עצמית.

האם הנזק רק ברכב שלך או לעוד מישהו נוסף?

אם הנזק רק אצלך, אני במקומך הייתי משתדל להמנע מהפעלת הביטוח על סכום שכזה ואני מאמין שאם קצת מאמץ וברגע שמוסך ישמע שאתה משלם לבד אפשר למצוא הצעות יותר זולות.

פורסם
רק השתתפות עצמית.

האם הנזק רק ברכב שלך או לעוד מישהו נוסף?

אם הנזק רק אצלך, אני במקומך הייתי משתדל להמנע מהפעלת הביטוח על סכום שכזה ואני מאמין שאם קצת מאמץ וברגע שמוסך ישמע שאתה משלם לבד אפשר למצוא הצעות יותר זולות.

לי אין נזק, הנזק היחיד זה לסקודה שפגעתי בה (מופיע בתמונה).

פורסם

עדיין אותו עקרון, כאשר מוסכים שומעים ביטוח הם נוטים לנפח סכומים מכיון שיש עוד שותפים לחגיגה, בתשלום אישי שלך הסכום יפחת.

אם תפעיל ביטוח, אזי בשלוש שנים הבאות תשלם כמה מאות ש"ח יותר על הביטוח (כל שנה) ואם חס וחלילה תקלע לאירוע ביטוח נוסף תתקשה למצוא מבטח שיבטח אותך.

אני בסכום כזה וכמובן במידה שאתה יכול להרשות להוציא סכום כזה, לא הייתי מפעיל ביטוח.

• תוכן חדש...