Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

ירדתי מעניין הג׳יפון והתפקסתי סופית על הקטגוריה שרלוונטית עבורי (במודלים 2011-2014, בגלל מחיר) כאשר הפרמטרים המנחים, לפי הסדר, הם:

אמינות, בטיחות, חלל פנים מפנק ושתהיה יחסית חסכונית (בטיפולים, ביטוח ובתצרוכת דלק).

אחרי שאני והיועץ רכב ששכרתי הגדרנו את הפרטים האלו הוא המליץ לי ללכת על אוונסיס מתוך ראיה שיתאים לי אוטו סולידי שמתאים למשפחה אבל שיהיה קצת יותר מפנק מקורולה.

אני פוזל קשות לעבר הקאמרי בעיקר בגלל חלל הפנים שלה שנראה סופר נוח.

חוץ מזה יש את המונדיאו והפסאט שלא יצא לי לדבר איתו עליהם.

מתייעץ איתכם, בעיקר בגלל שבכל מקום שחיפשתי, בארץ או בחו״ל, מציינים את אוונסיס כרכב משעמם ובינוני.

מצד שני אני לא מחפש שייראה טוב חיצונית או שיאיץ במהירות.

אשמח לדעתכם המלומדת.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בחלל פנים מפנק אתה מתכוון למרווח פנים או עיצוב פנים או אבזור או שילוב של מי מהם.

האוונסיס מכוונת לשוק האירופאי בעוד הקאמרי מכוונת לשוק האמריקאי.

האוונסיס לא ממש מפנקת ויותר סוג של קורולה מגודלת.

הפאסאט והמונדיאו יהיו יקרות יותר לאחזקה עקב גיר רובוטי לעומת אוטומט בקאמרי ורציף באוונסיס.

פורסם
בחלל פנים מפנק אתה מתכוון למרווח פנים או עיצוב פנים או אבזור או שילוב של מי מהם.

האוונסיס מכוונת לשוק האירופאי בעוד הקאמרי מכוונת לשוק האמריקאי.

האוונסיס לא ממש מפנקת ויותר סוג של קורולה מגודלת.

הפאסאט והמונדיאו יהיו יקרות יותר לאחזקה עקב גיר רובוטי לעומת אוטומט בקאמרי ורציף באוונסיס.

שילוב של השלושה. נגיד שהיה מגניב אם החלל הפנימי של קורולה היה דומה לזה של ביואיק לה-קורס או שברולט מאליבו.

אז הפאסאט והמונדיאו כנראה יירדו מהפרק, השאלה אם קאמרי היא האופציה האופטימלית פה (זה מה שאני מרגיש כרגע אחרי שעיכלתי את המידע שקשור לכל הרכבים האלו).

פורסם

אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

אין שילוב של השלושה ואין אוטו מושלם.

אופציה אופטימלית בסופו של דבר נקבעת על פי הצרכים שלך (ואחרי שראית את המכוניות במציאות).

אישית הייתי מוסיף לרשימה גם מאזדה 6 , חדשה ככל האפשר וברמת הגימור הגבוהה ביותר. (מה שנכנס מהדגם הנוכחי שנמכר החל מ2013). לקחת בחשבון שהיא לא הכי מרווחת.

פורסם

מה התקציב?

מי היועץ רכב ששם לך באותה רשימה פאסאט ואוונסיס? הוא לא מבין כלום מהחיים שלו. אוונסיס זו קורולה טיפה מוגדלת ותו לא.

מה עם סופרב? רכב מאוד סחיר בקטרוגיה הזו!

אני מחזיק פאסאט 13 ויכול לתרום לך מהידע שלי- זה רכב מאוד לא סחיר אבל מהנה לנסיעה בכמה רמות משאר הרכבים שהזכרת.

פורסם

קאמרי בלי להסס. איכות. אמינות. סחירות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

הפאסאט לא סחיר בגלל שזה סופרב עם תג מחיר יותר גבוה אז למה לשלם יותר ?. אם מדברים על מרווח אז הפאסאט כמו הסופרב והמונדיאו מרווחות רק לאורך . לעומתן הקאמרי רחבה בשני המיימדים: גם לאורך וגם לרוחב ומחזיקה ספסל מפואר וזה הפלוס שלה. פה זה עצם העניין :חלל פנים מפנק כדרישת פות"ש.

הפאסאט לא יותר רחבה מסלון של יונדאי i30

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם (נערך)
אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך.

אין שילוב של השלושה ואין אוטו מושלם.

אופציה אופטימלית בסופו של דבר נקבעת על פי הצרכים שלך (ואחרי שראית את המכוניות במציאות).

אישית הייתי מוסיף לרשימה גם מאזדה 6 , חדשה ככל האפשר וברמת הגימור הגבוהה ביותר. (מה שנכנס מהדגם הנוכחי שנמכר החל מ2013). לקחת בחשבון שהיא לא הכי מרווחת.

מסכים. כנראה שהקאמרי היא האופטימלית לצרכים שלי, רק מסתבר שההיצע שלהן בשוק היד 2 יחסית נמוך.

עריכה אחרונה על ידי Avi82
פורסם (נערך)
מה התקציב?

מי היועץ רכב ששם לך באותה רשימה פאסאט ואוונסיס? הוא לא מבין כלום מהחיים שלו. אוונסיס זו קורולה טיפה מוגדלת ותו לא.

מה עם סופרב? רכב מאוד סחיר בקטרוגיה הזו!

אני מחזיק פאסאט 13 ויכול לתרום לך מהידע שלי- זה רכב מאוד לא סחיר אבל מהנה לנסיעה בכמה רמות משאר הרכבים שהזכרת.

התקציב הוא סביבות ה- 80k.

אני הכנסתי את פאסאט לרשימה אחרי שראיתי באתרי רכב בחו״ל ששמים אותן באותה קטגוריה.

השאלה עד כמה פאסאט יקר לאחזקה.

פורסם (נערך)
קאמרי בלי להסס. איכות. אמינות. סחירות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

אחלה, אני גם נוטה חזק לשם. נראה רכב מצוין לצרכים שלי ודרגה אחת מעל אוונסיס.

פורסם

אני בניגוד אליך הבאתי הסברים ואפילו דוגמא של אתר בינלאומי.

כדי לשמור על רמת השיח בפורום אני מביא עוד כנה דוגמאות כדי להדגים למה ובאיזו הקטגוריה האוונסיס מתחרה, כמובן אתה מוזמן להמשיך לטעון שאני קשקשן, רק אל תכלול רק אותי, הנה עוד כמה “קשקשנים” במבחנים לאוונסיס והשוואתיים בקטגוריה.

https://m.auto.co.il/article/111516-test-drives-toyota-avensis

https://m.icar.co.il/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99_%D7%A8%D7%9B%D7%91/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F_%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA%D7%99_-_%D7%9E%D7%9B%D7%95%D7%A0%D7%99%D7%95%D7%AA_%D7%9E%D7%A0%D7%94%D7%9C%D7%99%D7%9D/

https://www.carsforum.co.il/cars/%D7%9E%D7%92%D7%96%D7%99%D7%9F-%D7%A8%D7%9B%D7%91/2422/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%A0%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%93%D7%A8%D7%9A--%D7%98%D7%95%D7%99%D7%95%D7%98%D7%94-%D7%90%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%A1-1.8-%D7%9C%D7%99%D7%98%D7%A8

• תוכן חדש...