Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

הסיבות הן בעיקר אמינות בעייתית בדגמים ובסדרות שונות של סופרב. צריך להיות מומחה vag כדי להבין אילו דגמים ואילו שנים. תחפש סופרב 2 ליטר ומעלה

עריכה אחרונה על ידי save
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הסיבות הן בעיקר אמינות בעייתית בדגמים ובסדרות שונות של סופרב. צריך להיות מומחה vag כדי להבין אילו דגמים ואילו שנים. תחפש סופרב 2 ליטר ומעלה

כלומר, ישנם תת דגמים שבוודאות יחסית גבוהה אפשר להגיד שהם אמינים?

אני מניח שהיועץ רכב יידע לאתר אותם. סה"כ אם מתגברים פה על נושא האמינות נשמע כמו אופציה מצוינת.

פורסם

קאמרי זה רכב ענק ומרגיש מאוד "זקן".

אם כבר קאמרי הייתי הולך על גרסת פרימיום 3.5 ליטר - רכב חזק מאוד וגם מאוד מפואר מבפנים- בעיה זה למצוא אחת עם ק"מ נמוך יחסית, יש כאלה ביד עם שעונים של 250 K ומעלה.

אוונסיס - סתם רכב משעמם, כמעט כמו קורולה.

סופרב - אחלה אוטו בגרסת 2 ליטר - יקר מאוד לתחזוקה, גרסאות 1.8 - בעייתיות ולא כאלה חזקות

מזדה 6 - רק בגרסת 2.5 פרימיום - רכב נחמד מאוד, זריז ויפה - ואמין.

פאסאט - יקר משמעותית מהסקודה ונותן בעצם את אותו הדבר, אולי יותר שקט ומעט יותר מפואר.

מונדאו - בכסף הזה אפשר להביא 2014, חפש דגם טיטניום שהוא מאוד מאובזר ביחס לטרנד, מנוע 2 טורבו והרכב הכי מתנהג אחרי המזדה על הכביש אבל הרבה יותר חזק ממנה.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

לדעתי האישית (והמשוחדת) הקאמרי היא השילוב הכי מוצלח בקטגוריה בין אמינות, נוחות, איכות נסיעה ומרווח פנים.

הסופרב רכב מאוד לא אמין, גם מעבר לבעיות המנוע.

קולגה שהחזיק כזו חדשה (הדגם הכי יקר) עשה עם הרכב 150,000 ק״מ (נוסע כל יום מת״א לקיבוץ גזית) ומסר שחוץ מהצופר הוא החליף את כל הרכב.

הרכב שהוא רכש לאחר מכן כבר היה קאמרי..

פורסם

היא רכב אמריקאי מבוגר כזה, אבל בגרסת 3.5 גם מספקת אחלה ביצועים, רציתי לקנות כזו לפני המונדאו, נסעתי על אחת, הרגישה לי אוטובוס, אבל מפנקת ביותר.

Xpeng P7 LR - For me

פורסם

תודה לכולכם, קאמרי איט איז :)

עכשיו נותר רק לאתר אחת..

לגבי הדגם של ה-3.5 ליטר, כנראה שפחות, בגלל צריכת דלק.

פורסם
שלום חברים,

ירדתי מעניין הג׳יפון והתפקסתי סופית על הקטגוריה שרלוונטית עבורי (במודלים 2011-2014, בגלל מחיר) כאשר הפרמטרים המנחים, לפי הסדר, הם:

אמינות, בטיחות, חלל פנים מפנק ושתהיה יחסית חסכונית (בטיפולים, ביטוח ובתצרוכת דלק).

אחרי שאני והיועץ רכב ששכרתי הגדרנו את הפרטים האלו הוא המליץ לי ללכת על אוונסיס מתוך ראיה שיתאים לי אוטו סולידי שמתאים למשפחה אבל שיהיה קצת יותר מפנק מקורולה.

אני פוזל קשות לעבר הקאמרי בעיקר בגלל חלל הפנים שלה שנראה סופר נוח.

חוץ מזה יש את המונדיאו והפסאט שלא יצא לי לדבר איתו עליהם.

מתייעץ איתכם, בעיקר בגלל שבכל מקום שחיפשתי, בארץ או בחו״ל, מציינים את אוונסיס כרכב משעמם ובינוני.

מצד שני אני לא מחפש שייראה טוב חיצונית או שיאיץ במהירות.

אשמח לדעתכם המלומדת.

כבעל אוונסיס מזה 5 שנים תרשה לי לתת לך חוות דעת על הרכב רכשתי אותה לאחר כ - 15 שנה עם רכבי ליסינג בין היתר וולקסוואגן, פורד, סובארו ומאזדה.

האוונסיס שונה מאוד מהקורולה ומיוצרת באנגליה ולא בטורקיה, משנת 2014 חלקים שונים (גיר) עברו מאונסיס לטויוטה. הסיבה העיקרית שאני רכשתי את האונסיס היא מכונית סולידית ולא מנקרת עינייים (לי זה חשוב), רכב גדול, חסכוני מאוד (פירוט בהמשך) ואחת הבטוחות (בזמנו, עברה את וולוו).

אחד היתרונות של הרכב היא האמינות שלא תאמן, רכשתי את הרכב עם 50000 ק"מ והיום עם 126000 ק"מ כול מה שהחלפתי הן נורות בלבד.

המנוע מאוד אמין ובשילוב של גיר 7 הילוכים רציף הוא חסכוני מאוד בדלק בין 12-15 קמ"ל בדוק !!!.

הריצפה האחורית שטוחה לחלוטין ונח נוח לשבת 3 מבוגרים.

הטיפולים: הזול ביותר עלה 500 ש"ח והיקר שכלל ברקסים 1100 ש"ח.

איכות ההרכבה היא לא הכי מושלמת אבל הכול במקום בלי קירקושים.

הרכב נוסע מצויין ואני לא מבין את המשמעות של משעמם, זה לא רכב ספורט אלא רכב סולידי מאוד לנסיעות שקטות ורגועות, שרוצה לתת גז נותן, ראיתי על המחוג גם 180 שרציתי. מה שאני אוהב זה לנסוע 110-120 קמ"ש ולראות 1900-2000 סל"ד, זו נסיעה חסכונית ושקטה, לא תצטער אם תרכוש אוונסיס מה שאי אפשר לומר על פאסאט או מונדאו.

פורסם

מחזק את האמור.

להורים שלי יש אוואנסיס שאני נוהג עליה מדי פעם והיא אמינה בטירוף, נוחה לנהיגה וחסכונית כפי שצויין.

נכון דהיא לא מאובזרת או מפוארת כמו רוב המתחרות אבל מי שרוצה אמינות ונוחות בסגמנט יכול להנות ממנה מאוד.

פורסם
כבעל אוונסיס מזה 5 שנים תרשה לי לתת לך חוות דעת על הרכב רכשתי אותה לאחר כ - 15 שנה עם רכבי ליסינג בין היתר וולקסוואגן, פורד, סובארו ומאזדה.

האוונסיס שונה מאוד מהקורולה ומיוצרת באנגליה ולא בטורקיה, משנת 2014 חלקים שונים (גיר) עברו מאונסיס לטויוטה. הסיבה העיקרית שאני רכשתי את האונסיס היא מכונית סולידית ולא מנקרת עינייים (לי זה חשוב), רכב גדול, חסכוני מאוד (פירוט בהמשך) ואחת הבטוחות (בזמנו, עברה את וולוו).

אחד היתרונות של הרכב היא האמינות שלא תאמן, רכשתי את הרכב עם 50000 ק"מ והיום עם 126000 ק"מ כול מה שהחלפתי הן נורות בלבד.

המנוע מאוד אמין ובשילוב של גיר 7 הילוכים רציף הוא חסכוני מאוד בדלק בין 12-15 קמ"ל בדוק !!!.

הריצפה האחורית שטוחה לחלוטין ונח נוח לשבת 3 מבוגרים.

הטיפולים: הזול ביותר עלה 500 ש"ח והיקר שכלל ברקסים 1100 ש"ח.

איכות ההרכבה היא לא הכי מושלמת אבל הכול במקום בלי קירקושים.

הרכב נוסע מצויין ואני לא מבין את המשמעות של משעמם, זה לא רכב ספורט אלא רכב סולידי מאוד לנסיעות שקטות ורגועות, שרוצה לתת גז נותן, ראיתי על המחוג גם 180 שרציתי. מה שאני אוהב זה לנסוע 110-120 קמ"ש ולראות 1900-2000 סל"ד, זו נסיעה חסכונית ושקטה, לא תצטער אם תרכוש אוונסיס מה שאי אפשר לומר על פאסאט או מונדאו.

מאיזה שנים הדגמים הם המוצלחים יותר?
פורסם

אני קניתי מונדאו וממש לא מצטער, נסעתי על אוונסיס, לדעתי אחלה רכב, אבל שוב - זה טויוטה, לא תצליח להוציא ממנה את השעמום

Xpeng P7 LR - For me

פורסם
אני קניתי מונדאו וממש לא מצטער, נסעתי על אוונסיס, לדעתי אחלה רכב, אבל שוב - זה טויוטה, לא תצליח להוציא ממנה את השעמום

וזאת בניגוד למונדאו שהיא חיית כביש מושחזת, רכב ספורט קיצוני, ובו בזמן גם רכב פאר נוח ומפנק...

תעשה לי טובה.

היה לי בעבודה מונדאו וזה אחד הרכבים המשעממים שנהגתי עליהם, הרגיש עצל ומגושם, בעל עיצוב פנים מיושן ולא נעים (לדעתי לפחות) וצפוף מאחור שזה בכלל היתה הפתעה בהתחשב בהרגשה המגושמת ובמידות חוץ.

באמת רכב בינוני ולא יותר מזה, כמה המאזדה 6 של אותה תקופה (הדגם הקודם).

לצורך העיניין הקאמרי מרגישה כמה רמות מעל המונדאו מכל בחינה, איכות, מרווח פנים, נוחות, בידוד רעשים, ואפילו המנוע האטמוספרי מרגיש טוב יותר בנהיגה יומיומית.

לבית אורן לא הייתי לוקח אף אחת מהן...

• תוכן חדש...