Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מה תצרוכת הדלק של האוונסיסים עם מנוע 2 ליטר משנת 2010 ואילך? האם כולם עם גיר v matic?

עריכה אחרונה על ידי tomy669
  • תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כבעל אוונסיס מזה 5 שנים תרשה לי לתת לך חוות דעת על הרכב רכשתי אותה לאחר כ - 15 שנה עם רכבי ליסינג בין היתר וולקסוואגן, פורד, סובארו ומאזדה.

האוונסיס שונה מאוד מהקורולה ומיוצרת באנגליה ולא בטורקיה, משנת 2014 חלקים שונים (גיר) עברו מאונסיס לטויוטה. הסיבה העיקרית שאני רכשתי את האונסיס היא מכונית סולידית ולא מנקרת עינייים (לי זה חשוב), רכב גדול, חסכוני מאוד (פירוט בהמשך) ואחת הבטוחות (בזמנו, עברה את וולוו).

אחד היתרונות של הרכב היא האמינות שלא תאמן, רכשתי את הרכב עם 50000 ק"מ והיום עם 126000 ק"מ כול מה שהחלפתי הן נורות בלבד.

המנוע מאוד אמין ובשילוב של גיר 7 הילוכים רציף הוא חסכוני מאוד בדלק בין 12-15 קמ"ל בדוק !!!.

הריצפה האחורית שטוחה לחלוטין ונח נוח לשבת 3 מבוגרים.

הטיפולים: הזול ביותר עלה 500 ש"ח והיקר שכלל ברקסים 1100 ש"ח.

איכות ההרכבה היא לא הכי מושלמת אבל הכול במקום בלי קירקושים.

הרכב נוסע מצויין ואני לא מבין את המשמעות של משעמם, זה לא רכב ספורט אלא רכב סולידי מאוד לנסיעות שקטות ורגועות, שרוצה לתת גז נותן, ראיתי על המחוג גם 180 שרציתי. מה שאני אוהב זה לנסוע 110-120 קמ"ש ולראות 1900-2000 סל"ד, זו נסיעה חסכונית ושקטה, לא תצטער אם תרכוש אוונסיס מה שאי אפשר לומר על פאסאט או מונדאו.

איזו חוות דעת מעניינת, תודה :)

חוזר בי, אין לי בעיה עם רכב משעמם.

מה שכן, אמרתי לעצמי שעם תוספת לא משמעותית של כסף אני יכול להיהנות מסוג של אוונסיס נוחה ומאובזרת יותר ועדיין ליהנות מהאמינות והבטיחות שטויוטה מציעה.

ההבדל המשמעותי פה כנראה מגיע להבדלים בצריכת הדלק וזה אכן משהו לחשוב עליו.

פורסם

לדעתי, המאזדה 6 גירסת פרימיום תיתן לך יותר בכל הפרמטרים (חוץ מהגודל).

החיסרון היחיד (או יתרון) שוק מאד חזק ומחיר גבוה.

טסלה 3 2022

פורסם

לא בעלים של אף אחד מהרכבים, אבל נהגתי על כולם ומכיר אנשים שמחזיקים בהם.

האוונסיס תהיה ככל הנראה עם עלויות האחזקה השפויות ביותר (אמינות וצריכת דלק), מלבד זה אני לא רואה איזה יתרון.

מודיאו, פאסאט וסופרב מרגישות בכמה רמות מעל האוונסיס בשאר הפרמטרים.

גם אני מציע לבדוק מאזדה6, נראה שתענה על רוב הדרישות.

פורסם
לדעתי, המאזדה 6 גירסת פרימיום תיתן לך יותר בכל הפרמטרים (חוץ מהגודל).

החיסרון היחיד (או יתרון) שוק מאד חזק ומחיר גבוה.

גם יותר מקאמרי?

פורסם

לי יש אוונסיס (דור קודם - 2008 )

נכון, הרכב משעמם - מאוד.

אבל באף רכב אחר לא יצא לי לקבל הצעת מחיר לטיפול קטן במוסך מורשה יבואן של 462 ש''ח, לקבל מונית חזרה לעבודה ולחזור אחרי 3 שעות ולשלם בדיוק את הסכום הנ"ל - בלי אף "תקלה" או קישקושים אחרים בדרך ...

:wink:

• תוכן חדש...