Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הטיפולים השנתיים שלו ישאירו את הבן אדם ללא תחתונים.. הם יקרים בטירוף לפי מה שאני זוכר כל רכב אמריקאי נורא יקר בטיפולים של 15 אלף קילומטר או שנה מה שמגיע קודם
ואת זה אתה אומר מידיעה?

כי UMI מאפשרים לקבל הצעת מחיר לטיפול באתר שלהם ושם אני רואה מחירים של 600 ש"ח לטיפול 15K ו800 ש"ח ל30K. ממש לא 'יקר בטירוף'.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם
צריכת דלק של 8.5 ליטר ל-100 ק״מ זה צריכת דלק של משפחתית ממוצעת, היו מתים!

8.5 ליטר לק״מ זה נראה לי הכיוון, וגם זה בנסיעה רגועה.

בחנתי את הרכב בסוכנות והוא הרגיש לי:

א. לא מרווח כפי שמתארים, לא יותר משאר הקבוצה וברוחב אפילו פחות מהמאזדה CX5 למשל.

ב. מרווח ברכיים טוב, אבל פחות טוב מהטיגואן.

ג. עיצוב פנים לא משהו, נראה פשוט וקודר.

ד. הרכב מרגיש פשוט ולא מצדיק את המחיר אם להשוות אותו למתחרים בגיזרת מחירים של 160,000₪.

הרכב מרגיש פשוט, עם דשבורד שחור משחור וריפודים שחורים וזולים למגע.

בגדול ממש לא התרשמתי מהרכב.

לגבי סחירות עתידית, אין הרבה מה לצפות משברולט, בארץ הן דיי לא מבוקשות כיד-2.

לחבר יש מאליבו דור קודם, שהייתה רכב לגמרי לא רע, ועדיין הוא לא מצליח למכור אותה גם ב-20,000₪ מתחת למחירון (שעומד בסה״כ על סביבות ה-40,000₪).

Cx5 עולה 215 אלף שקל גרסת בסיס כנראה שעדיף cx3 שזה גם סביב המחיר של שברולט אקווינוקס אבל יותר זול

תגיד, אתה אמיתי?

ה-cx5 מתחיל מ-167,000₪.

ב-215 זה הדגם הכי יקר עם מנוע 2.5, הנעה 4x4 ואבזור מלא.

פורסם

הטיפולים של שברולט יקרים מתוך ידיעה שזה רכב אמריקאי ורכבים אמריקאים זה לא זול במיוחד כשמדובר בברקסים או בדברים שבלעדיהם המכונית לא יכולה להתחיל נסיעה והם מצרך חשוב.

מאזדה CX5 התבלבלתי לא ראיתי שCX3 היא סביב המחיר של שברולט אקווינוקס.

כתבת ש800 שקל זה לא יקר אבל הדברים שצריך לחדש אותם הם עולים הון.

פורסם

הטיפולים יקרים בגלל שזה רכב אמריקאי.

ברכב צרפתי צריך לפרק חצי אוטו בכל טיפול.

ברכב יפני הפח כמו קרטון.

רכב איטלקי מחליד.

רכב גרמני עוד יותר יקר מהאמריקאי בטיפולים וחלפים.

רכב קוריאני? בכלל לא ברמה של שאר העולם.

בקיצור, רק רכבת!

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

https://cars.walla.co.il/item/3122573

מצאתי את הכתבה שבה הביאו לי את הציטוט המדובר עם רמי גלבוע

מרגיעה אותי הידיעה שהקרוסאוברים הנבחנים כמו טוסון והטיגואן לוקחים את אותה כמות הדלק עם שברולט אקווינוקס

פורסם

אתה מחפש חיזוקים להחלטה שכבר ביצעת?

שוק הקרוסאוברים מלא בהמון דגמים.

אישית, הייתי פוסל את נשברולט עוד לפני שיצאתי מהבית לכיוון אולמות התצוגה.

לא קונים היום רכב ללא מערכות בטיחות. בטח שלא רכב שמיועד למשפחה ועולה סכום כזה.

יש לי הרגשה שאתה הולך לפי הסמל.

ישנם המון אנשים שעדיין חושביםמשליסוע על רכב אמריקאי זה וואוו (בטיחות ובעיקר סמל סטטוס/פוזה).

אז צר לי לאכזב. אין בדגם הזה לא בטיחות ולא פוזה.

ואני בכוונה לא מדבר על שוק עתידי כי זה לא דבר שניתן לצפות (למרות שכל הנתונים מראים שעתידו לא יהיה טוב יותר מאחיו של השנים האחרונות).

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

מספיק לראות את הפוסט של ההוא שהתלבט בין אקווינוקס למאזדה 3 בליסינג ולהבין שהיבואן לא ממש מנסה לייצר שמירת ערך.

• תוכן חדש...