Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן,

אנחנו זוג + 2 קטנטנות, מחפשים לקנות רכב שני במקביל ל-I30. יש לנו העדפה למיני / סופר מיני.

האוטו ישמש כנראה את אשתי שנמאס לה מה-I30 ומתגעגעת לרכב קומפקטי יותר (לא ש-I30 כזה גדול..). בכל מקרה לא מדובר ברכב שייסע המון. ולכן התקציב הוא עד 20K ויכול להימתח בעוד 5K בשביל משהו שווה וטוב (הכל יחסי בחיים כן?).

אשתי נעולה על טויוטה יאריס (היתה לה אחת מיתולוגית שנת 2003 שהלכה טוטאל-לוסט לפני שנתיים וכנראה לא נסגר שם הסיפור עדיין מבחינה רגשית). עכשיו, אני מבין שזה אוטו אמין מאד, חסכוני והאמת די טוב - אבל בטווח המחירים הנ"ל נוכל למצוא כזאת סביב שנתון 2004-5, שזה די ישן ואז הבלאי מתחיל לדבר.

אשמח לקבל הצעות והמלצות לדגמים אחרים. ואולי בכלל לשמוע שיאריס היא אחלה בחירה ושאלך על זה בלי לחשוב...

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי eyaliko
פורסם

בתקציב שלכם יש מבחר גדול של מאזדה 2 מודל 2008. רצוי רמת גימור דינמיק.

יש גם לא מעט סוזוקי סוויפט 2007 .

יש את התאומה של יאריס - דייהטסו סיריון (אותם מנוע וגיר).

לדעתי, מוגזם לשלם את אותו הסכום על יאריס יותר ישנה ב 3 שנים.

אפילו הונדה ג'אז, שגם הוא רכב סחיר מאוד, ניתן למצוא משנתון יותר מתקדם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אוטומט בלבד?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

רק אוטומט.

אני גם חושב שהמחיר מופרז, אבל הזיכרון מהיאריס שהיתה סופר-סופר-סופר-אמינה גורם לי לחשוב האם השנתון הוא שיכריע.

מאזדה 2 היתה לי בעבודה והיתה אחלה - אבל בגלל שלא אני טיפלתי אין לי מושג לגבי האמינות. סוויפט בהחלט אבדוק. סריון? לא חשבתי לכיוון בכלל (הזיכרון שלי הוא מרכבי ההשכרה שהיו כמו זבל בזמנו והרגישו ככה...).

מה עם פאביה או איביזה?

פורסם (נערך)

פביה או איביזה לא ברמת האמינות של היפניות בתקציב שלכם, במיוחד עם גיר אוטומטי.

מאזדה 2, סוויפט, ג'אז אמינות ביותר. הונדה גם חסכונית מאוד. אבל בכמות הנסיעות של רכב שני חשוב יותר למצוא מכונית שמורה.

יש גם ניסאן מיקרה, אותה אפשר למצוא מ 2010-2011 בתקציב שלכם ( עם עבר של השכרה/ ליסינג ) - רכב אמין ופשוט, אבל לטעמי לא נוח.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

דווקא פאביה שתיכנס בתקציב עשויה להיות עם הגיר האוטומטי עם 6 הילוכים, הגיר הזה נחשב אמין.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מכיוון שהתקציב שלכם לא לגמרי ברצפה, ויש ילדים קטנים בסיפור, הייתי משתדל לחשוב גם על הבטיחות. אמינות זה חשוב, אבל עוד כמה שקלים פה ושם לא שווים (לדעתי) את ההשלכות של רכב לא בטיחותי.

הייתי מחפש פיאסטה (מנוע 1.4 בלבד) או i20, שתיהן עם 5 כוכבים, ונחשבות כאמינות. מאזדה 2 גם אפשרית, אבל רק בגרסת דינמיק (האקטיב עם 2 כריות אויר בלבד).

יאריס לדעתי פשוט לא שווה את הכסף, בטח כשסיריון עם מנוע זהה וגיר עדיף (יאריס בתקציב הזה תהיה עם גיר רובוטי חד מצמדי) עולה פחות לאותו שנתון.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
פביה או איביזה לא ברמת האמינות של היפניות בתקציב שלכם, במיוחד עם גיר אוטומטי.

מאזדה 2, סוויפט, ג'אז אמינות ביותר. הונדה גם חסכונית מאוד. אבל בכמות הנסיעות של רכב שני חשוב יותר למצוא מכונית שמורה.

יש גם ניסאן מיקרה, אותה אפשר למצוא מ 2010-2011 בתקציב שלכם ( עם עבר של השכרה/ ליסינג ) - רכב אמין ופשוט, אבל לטעמי לא נוח.

המיקרה סובלת מבעיות בגיר הרציף בשנים האלו

פורסם

אז יאריס ירדה מהפרק.

ההתלבטות שלי כרגע היא בין מזדה 2 דינמיק שנת 2008 לבין סוויפט 2007.

בוא נגיד אותו טווח ק"מ, אותו יד, אותו סיפור על רכב שמור ומטופל וכו'.

מה עדיף? גם מבחינת חיסכון בדלק בהנחה שהנסיעה היומית היא חולון-רחובות-חולון. די בין-עירוני.

כמו כן, הציעו לי I10 2011 יד ראשונה שעשתה איזה 80 אלף ק"מ. אני יודע שזה רכב קטן וחלש יותר מהשניים הנ"ל, השאלה היא מה דעתכם עליו כחלופה לנסיעות הללו.

• תוכן חדש...