Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשנה הוחלפו ברכב זוג בולמי זעזועים קדמיים במוסך מורשה רנו. השבוע, לאחר פחות משנה הגעתי למוסך מורשה רנו אחר שקרוב יותר לביתי לצורך טיפול תקופתי . לאחר שפורקו הגלגלים מהרכב הבחנתי שגומיות הבולמים קרועות בצורה זהה בשני הצדדים. (המוסכניק שטיפל ברכב אמר לי שלדעתו מדובר בהתקנה לא טובה או חלק לא מתאים, דבר שלאחר מכן הכחיש כנראה בפני הנהלת המוסך והם טענו שהוא אמר לי שמדובר בבלאי ...לא נכון ,אבל קשה לבוא אליו בטענות מכיוון שזהו מקום עבודתו..) יצרתי קשר עם המוסך של רנו שהתקין לי אותם, אבל הם התנערו מהנזק וטענו גם שמכיוון שעברה שנה אין אחריות. יצרתי קשר עם שרות הלקוחות של רנו ושלחתי אליהם תמונות. הם יצרו עימי קשר וטענו שמדובר בבלאי ובכל מקרה אין לגומיות היבט בטיחותי. לדעתי הדבר לא הוגן מצידם היות ונזק כזה לא ניתן לראות אלא אם כן בודקים במיוחד, וכמובן שאין סיבה מיוחדת לבדוק את הגומיות באופן יזום..מה גם שגומיות שנמצאות ברכב אחר שלי כבר קימות הרבה יותר שנים ועדיין במצב טוב. אבקש שתיתנו מבט על הגומיות ותגידו לי אם לדעתכם מדובר בבלאי טבעי או בהתקנה לא נכונה\בחלק לא מתאים..שימו לב שמדובר בשתי תמונות שונות .כל תמונה מצד אחר של הרכב

IMG_20180102_092405.jpg

IMG_20180102_092415.jpg

פורסם
האם הוחלפו גם הגומיות האלו יחד עם החלפת הבולמים?
הגומיות הוחלפו יחד עם החלפת הבולמים. לא שילמתי על ההחלפה היות וזה היה חלק מהסכם הקניה מטרייד של קרסו.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

כניראה ששמו לך את הגומיות האוניברסאליות שכל גומייה כזו עולה כ 20 שח אז אל תופתע אם לא החזיקו מעמד. אלה גומיות אבק שמונעות כניסת ליכלוך לבולמים. מבחינה בטיחותית אין בעיה.

פורסם

הגומיות לא ממש נראות אוניברסליות כי הם חלק מבמפ-סטופ של הבולם, אבל בהחלט יתכן כי מדובר בחלק תחליפי ולא ממש איכותי.

להחליף בהקדם כי אחרת הבולמים לא ממש יחזיקו מעמד.

פורסם

זה נראה כמו הגומיה המקורית אתה בטוח שהחליפו אותם?

אצלי במגאן שמתי שני גומיות חליפיות של סאסיק מחזיקות מעולה כבר שנתיים לא עולות הרבה באיביי

פורסם
זה נראה כמו הגומיה המקורית אתה בטוח שהחליפו אותם?

אצלי במגאן שמתי שני גומיות חליפיות של סאסיק מחזיקות מעולה כבר שנתיים לא עולות הרבה באיביי

האמת היא שלא בטוח שהחליפו או שהרכיבו את הקודמות.. אבל כשראיתי את הרכב לקראת סיום העבודה הן ניראו חדשות. לגבי מחיר של גומיות חדשות, זאת לא הבעיה. המחיר הוא בפרוק והרכבה שיגזול מאות שקלים. המוסך המורשה לא לוקח אחריות על הנזק.

פורסם

כמו שרשמו, הbump stop נמצא בתוך הגומיות, אם הורכבו גומיות לא מקוריות הבאמפ סטופ לא בהכרח קיים בהן בכלל. מדובר כאן בהחלט בעניין בטיחותי.

פורסם

גומיות קרועות של בולמים מעבירים בטסטים כמו גרעינים והעברתי בחיי לא מעט רכבים ככה אבל לצורך שמירה על הבולמים קנה גומיות איכותיות ותחליף לראש שקט לכמה שנים.

פורסם
האמת היא שלא בטוח שהחליפו או שהרכיבו את הקודמות.. אבל כשראיתי את הרכב לקראת סיום העבודה הן ניראו חדשות. לגבי מחיר של גומיות חדשות, זאת לא הבעיה. המחיר הוא בפרוק והרכבה שיגזול מאות שקלים. המוסך המורשה לא לוקח אחריות על הנזק.

אולי ניקוי אותם עם תרסיס כלשהו שגרם להם לנזק...אי אפשר כרגע לדעת מה בדיוק קרה, כי אתה בעצמך לא יודע איזה תיקון בדיוק עשו ומה בדיוק הוחלף, אם כי אתה יכול לפנות לאותו מוסך שביצע את העבודה ולבקש היסטוריה.

פורסם

תגיד תודה שאפשר להחליף אצלך.

אצלי ב-C3 פיקאסו הגומיה באה עם הבולם.

Screenshot_20180107-060842.jpg

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...