Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב פשוט ואמין עד 10K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בחודשים האחרונים ה GTI שלי בקושי יוצאת מהחניה בעקבות טרמפ-ליסינג-מאוד-קבוע שיש לי עם חבר מהעבודה,

עד כדי כך שאני מנתק מצבר בין נסיעות [ב 208 זה מאוד נוח ולוקח 10 שניות].

בנוסף החלטתי לממש crash מוטורי שיש לי מזה שנים רבות ולרכוש Audi S1 בהזדמנות הראשונה.

כשאני אומר הזדמנות ראשונה - הכוונה כשמשהו בסטטוס הקיים ישתנה, והרכב יהיה בשימוש רציני יותר.

בלי קשר לאם אני יכול להרשות לעצמי או לא - אני לא מתכוון לקנות רכב ב 150K כדי שישב בחניה כמעט כל הזמן.

אני בשום צורה לא "לחוץ" למכור את הפיג'ו, הירידת ערך שלה נמוכה מאוד, הרגע עשיתי טסט ובתכלס אין לי עליה ממש הוצאות.

העניין הוא שכאשר ארצה לממש את "החלום" אני ארצה לעשות את זה באותו רגע, בלי להתעסק במכירה לפני הקנייה.

ולנושא העיקרי:

מחפש רכב פשוט, אמין, עד בערך 10K שכבר אין לו עוד מה לאבד מערכו לנסיעות מינימליות.

פה ושם בסופש ומדי פעם שצריך להגיע לעבודה [40 קמ באיילון כל כיוון].

אין ממש חשיבות לצריכת דלק, כי הרכב בקושי ינסע.

בזמנו היתה לי סיריון 99 שעשתה עבודה מעולה בלי תקלה אחת 3 שנים, לכן אני לא פוסל רכבים ישנים.

מודע לזה שבתקציב הזה הבחירה היא לפי מצב כל רכב - אבל אשמח שתהיה לי רשימת דגמים להסתכל עליהם.

אשמח גם לביקורת במידה ומישהו חושב שזה מהלך לא נכון.

פורסם

לא כל כך הבנתי, אתה קונה S1? מוכר את ה - 208?

בכל אופן אם צריכת דלק לא חשובה (עקב נסועה נמוכה מן הסתם), יונדאי גטס מתאימה לך בול.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

הנסיעות האלו בסופ"ש, הן ארוכות?

אם לא, אז כל מיני ידנית תהיה כנראה בחירה טובה (פנדה, 107 ואחיותיה, בטח יש עוד שלא עולות לי כרגע לראש), וגם סופר מיני ידניות פשוטות בתקציב טיפה גבוה יותר (קליאו דור 3, פאביה, איביזה) או באמת גטס.

אם כן, אז האופציות הנ"ל יהיו קצת מבאסות, למי שיורד מ-208GTI. במקרה כזה הייתי עושה אחד מהשניים: או לוקח מונית כשצריך לעבודה ושוכר רכב לסופ"ש, או מחפש משהו קצת ישן יותר אבל פחות מבאס. פה זה גם עניין של מה נקרא אצלך מעניין, וכמה סיכון אתה מוכן לקחת.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

גטס ידנית (למרות שגם תכלס אוטומטית תעשה את העבודה, פשוט פחות חסכונית, איטית יותר ועם פונטציאל גדול יותר אולי לתקלת גיר), עדיף כמובן מרמות גימור GLI/GLX/GLS.

גם לנסר קלאסיק תיכנס בתקציב סביר להניח.

פנדה ידנית במצב טוב (אם תמצא בתקציב) גם יכולה להיות אופציה מעניינת.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...