Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בהיגוי..106XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

, שלום, ברשותי פג'ו 106 אקס אס, לפני כחודש התחילו בעיות מוזרות ביותר..זה נדמה כאילו הגלגלים לא מחוזרים כמו שצריך (למרות שהם כן), בעת נסיעה (לא משנה באיזו מהירות) ההגה זז ימינה ושמאלה, כך גם האוטו..רעידות ממש ממש חזקות תוך כדי שהמהירות גוברת. ואני מרגיש שהאוטו לא יציב כלל.

אם אני עוזב את ההגה לשניה תוך כדי נסיעה האוטו יפנה שמאלה בצורה דראסטית! ובשביל לנסוע ישר אני צריך להחזיק אה ההגה ימינה מהמצב הישר שלו. במהירות 100 קמ"ש הרעידות הן ממש חזקות, והסטיה היא רצינית (צריך להחזיק את ההגה ימינה חזק).

מה יכולה להיות הבעיה פה? בדקתי שיש אוויר בצמיגים

כמה יכול לעלות הנזק? תודה!.

פורסם

השילוש הקדוש:

1. לחץ אוויר

2. איזון גלגלים

3. כיוון פרונט (כיוון גלגלים קדמיים)

משהו כמו עד 300 ש"ח אם לא צריך לעשות שום דבר מיוחד מדי.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אחד הצמיגים מלפנים, נוצר בו גוש מוזר..מה שגרם לסיבוב עקום ביותר של הצמיג! לכן החלפתי אותו, ולא היה צריך לעשות כיוון פרונט. מה שכן, מי שהחליף את הצמיד אמר לי שהגומיה של הציריה נקרעה, ויש גריז שיוצא החוצה.. מה זה אומר? האם דחוף לסדר את זה? בנסיעה לא מרגישים את זה כלל

המחיר.. 230 ש"ח לצמיג של האנקוק.

פורסם

אחד הצמיגים מלפנים, נוצר בו גוש מוזר..מה שגרם לסיבוב עקום ביותר של הצמיג! לכן החלפתי אותו, ולא היה צריך לעשות כיוון פרונט. מה שכן, מי שהחליף את הצמיד אמר לי שהגומיה של הציריה נקרעה, ויש גריז שיוצא החוצה.. מה זה אומר? האם דחוף לסדר את זה? בנסיעה לא מרגישים את זה כלל

המחיר.. 230 ש"ח לצמיג של האנקוק.

הנקוק, חבל על הכסף באוטו כזה

כדי מאוד להחליף גומי, כי בקרוב תצטרך להחליף את כל הציריה.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

אהלן ...

תשמע לי במקרה גם היה פז'ו 106 כמו שלך , וגם לי היה חסר גומייה של הציריה

אז כמו שאמרו לך כבר בהודעה לפניי להחליף את הגומייה בזריזות למה יש מצב שאתה תתצטרך להחליף ציריה !

נתי ...

• תוכן חדש...