Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3120 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפני שנה הייתה לי בעיה עם חיישן crankshaft

קישור לשרשור:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?616574

הרכב: ניסאן אלמרה 2006 מנוע 1.8

לפני שבוע נדלקה לי נורת מנוע ומסתבר שזאת אותה התקלה

P0335

P0725

כמה שאלות:

1. אם התקלה חזרה אחרי שנה - יש מצב שמשהו אחר גורם לחיישן להתקלקל?

מה יכול להשפיע על החיישן?

2. ברכב שלי ה-crankshaft וה-camshaft זהים, יכול להיות שצריך להחליך את ה-camshaft?

תודה

פורסם

קניתי חיישן ב-EBAY, המוכר טוען שהוא מקורי.

לפי המספר הסיריאלי עליו וההשוואה לחיישן התקול, נראים זהים.

פורסם

בדרך כלל מחליפים את שני החיישנים יחד, הם גם מגיעים זוג בקופסא מקורית.

האם יש לך רעשים חריגים מהמנוע? (שרשרת) משום שאם השרשרת מרעישה משמע היא התארכה ומקפיצה תקלות על חיישני קאמ' וקרנק'

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היו רעשים במנוע, לא יודע לומר ממה.

החלפתי את החיישן ושמתי לב שגם היה חסר שמן מנוע.

אחרי הוספת שמן והחלפת חיישן, הרגיש לי שהרכב נוסע טוב יותר, אבל אחרי יום יומיים שמתי לב שהרעשים נשארו

אח"כ נדלקה לי שוב הנורת אזהרה עם אותם מספרי תקלה.

איך בודקים שזה לא בעיה בשרשרת?

עוד חודש אני טס לתקופה די ארוכה ורוצה להעביר את הרכב להורים, חייב לסדר את זה לפני הטיסה

פורסם

יש צורך באבחון מקצועי ז"א לשמוע את הרעש ולסרוק במחשב את התקלות, אם אינך יודע לאבחן באם השרשרת מרעישה או לא לדעתי עדיף לך לפנות לבעל מקצוע לקבל חו"ד מקצועית.

כשיש בעיה בכאנית במנוע שום חלק אלקטרוני לא ישנה את המצב, השרשרת מרעישה כאשר היא מתארכת יתר על המידה או מותחן הידראולי תקול, זה גורם לשרשרת לרטוט ולשבש את הקריאה של החיישן.

כמו שאמרתי ואחזור שוב ברכב הזה מחליפים את שני החיישנים יחדיו הם מגיעים באריזה המקורית כזוג. קמשאפט וקרנקשאפט ושניהם זהים.

פורסם (נערך)

לנו הייתה בעיה עם החיישנים והיו בעיות עם הסל"ד אשר קפץ ובעיות נוספות - אלמרה 2004 פרפקט 1.8

הוחלפו זוג החיישנים יחד והכל נפתר.

אם מחוג הסל"ד שלך חוגג גם כן ויש לך נורות יחד עם זה, ייתכן וזה זה.

אבחון מקצועי כן יעזור לך.

*** מצאתי את השרשור שלי, תשובה ופתרון התקלה בהודעה מספר 55 עמוד 4.

לאחר ההחלפה, כבר שנים שהכל תקין.

http://www.carsforum.co.il/vb/showth...%94+AUTOMATIC1

עריכה אחרונה על ידי Automatic1
  • תוכן חדש...