Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לפי מספר שבועות התחילה לי בעיה מוזרה.

אחרי שאני מניע את הרכב(פיג'ו 307, 2002) אורות הדרך, מד סלד והתאורה הפנימית תקינים.

ברגע שאני מתחיל לנסוע(בעצם זה מתחיל כשאני לוחץ על דוושת הגז) האורות מהבהבים, התאורה הפנימית מהבהבת(מורגש בפאנל של המזגן) והסלד עולה ויורד בין מינימום למצב הנוכחי שלו כל הזמן.

ושוב, כשלא לוחצים על הגז המצב חוזר להיות תקין.

אתמול חלה התדרדרות ואורות הדרך בכלל לא נדלקו(שאר הנורות עובדות, איתות, אחוריים, בלימה, גבוהים וחנייה)

ממה יכולה לנבוע הבעיה? פיוז? מצבר?

תודה לעוזרים

פורסם

רוב הסיכויים שהבעיה באלטרנטור שתפקידו להטעין את המצבר ולספק 'חשמל' בזמן הנסיעה. ייתכן מאוד שתצטרך גם החלפה של המצבר.

איזה כייף לי :)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון:

התגלתה הבעיה באופן מפתיע למדי

אחרי שפירסמתי את ההודעה הלכתי למוסך, שם אמרו לי לחזור ביום שישי כי הם עמוסים, אמרתי בסדר, החלפתי את הנורות הקדמיות והמשכתי בדרכי. נסעתי יומיים והכל היה בסדר, לא קפיצות האורות תקינים אין הבהוב אין כלום, שמחתי ולא חזרתי למוסך. אחרי מספר ימים הכל התחרפן שוב האורות, מד הסל"ד והתאורה הפנימית חזרו להבהב ולהשתגע, אז שמתי לב שהכל קרה בגלל החיבור לבלוטות'(התקנה שעשו עוד לפני שקניתי את הרכב) והסתבר שערב לפני שהלכתי למוסך בפעם הראשונה הבן שלי שיחק לי בטלפון וכיבה לי את הבלוטות' והכל הסתדר

בהזדמנות אחליף את הבלוטות' הישן הזה שכנראה החיבור שלו רופף או נהרס במהלך הזמן

• תוכן חדש...