Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי (המאוד מאוד רב, מסתבר) אבד לי מפתח לסיאט. מדובר על לאון סוף 15, עם מפתח מצורה חדשה, קפיצי.

אין להשיג בחנויות ומנעולנים - בדקתי בכמעט עשרה מקומות, אצל כולם אותה טענה - רק לאון עד שנת 14 אפשר, 15 ומעלה בלתי אפשרי. כולם שולחים אותי ליצרן, שמבקש - החזיקו חזק - בין 2000 ל-3000 ש"ח עבור מפתח קפיצי, יחד עם שבועיים המתנה.

חתיכת פלסטיק עם קצת סיליקון ובדיל ששווה יותר ממנוע קומפלט של יונדאי גטס.

הכינותי עצמי מראש לתשלום של בין 800 ל1200 ש"ח, אבל זה?

אני במצב די בעייתי. אין לי את הסכום הזה, ואני לא יכול לקחת את הסיכון לאבד מפתח נוסף ולהשבית את הרכב לכמה שבועות עד אשר יגיע מפתח חדש. יש רעיונות?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

מכיר מישהו שהיה לו סיפור דומה במאליבו, (אמנם לא כזה סכום)

בסופו של דבר מישהו במוסך יצא אליו החוצה אחרי שהוא סרב לקנות במחיר גבוה,

ואמר לו שלא לציטוט, שיש אפשרות להזמין באתר של היצרן מפתח מוכן לפי מס' שלדה,

הוא הזמין משם וכעבור חודש הגיעו בדואר זוג מפתחות ושלטים ב 150 דולר.

תבדוק האם אתה יכול להזמין ישירות מהחברה בגרמניה.

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

הסיפור נשמע לא הגיוני בעליל, מספר השלדה גלוי לעין בהרבה רכבים וקשה להאמין שהיצרן מאפשר להזמין לפי מספר שלדה בלבד.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שלחתי מכתב ליצרן בתקווה שיאיר פנים לגבי המחיר. בטויוטה דרשו ממני פחות מ1000 שקל על קפיצי מקורי.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

לפותח השרשור

תבדוק אצל הבחור הזה .

אילן מנעולים מושב מצליח

+972 52-254-0168

אין רכב שהבחור לא מטפל בו.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

fly low drive fast

zx volcane- c4 vts-B4 spec b -Leon fr-Bmw e46 330i-Mustang gt 4.6

פורסם
שמבקש - החזיקו חזק - בין 2000 ל-3000 ש"ח עבור מפתח קפיצי, יחד עם שבועיים המתנה.

מה הכוונה "בין 2000 ל-3000 ש"ח"? לא קיבלת הצעת מחיר?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
מה הכוונה "בין 2000 ל-3000 ש"ח"? לא קיבלת הצעת מחיר?
לא. הגברת בקבלה אמרה לי: "לגבי המפתח. אפשר לעשות הזמנה למפתח, אך אתה צריך לדעת שהעלות לחלק היא בין 2000 ל-3000 שקלים, כאשר עלות הקידוד היא כ200 ומשהו שקלים, ויש לראות אם החלק נמצא במלאי שכן אם לא דואר אוויר לוקח כשבועיים"

כששמעתי את המחיר החלטתי לא להתעניין כרגע בכמה עוד שקלים מעל ה2000 מדובר.

פורסם
הסיפור נשמע לא הגיוני בעליל, מספר השלדה גלוי לעין בהרבה רכבים וקשה להאמין שהיצרן מאפשר להזמין לפי מספר שלדה בלבד.

הסיפור התרחש ב 100 %

אבדוק איתו האם היה צריך לשלוח משהו נוסף כהוכחה.

פורסם

כשקניתי את המרצדס בזמנו, קיבלתי אותה עם 3 מפתחות כאשר אחד מהם היה חדש. מסתבר שהבעלים איבד מפתח בשלב כלשהו, ושילם על מפתח חדש משהו כמו 2500 ש"ח. מאוחר יותר מצא את המפתח האבוד. מפתח אלקטרוני מקודד הוא לא עסק זול. לא בטוח שזה דבר זול גם בשאר הרכבים היום.

פורסם (נערך)

אפשר גם לבדוק בפאר המנעולים פ"ת.

בית עסק רציני ביותר בעניין שכפול המפתחות.

http://www.peerlocks.com

וגם כאן בת"א:

http://www.carkey4u.com

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

טעות שלי,

הוזמנו לפי מס' שלדה שני גלמים ושני שלטים שמתאימים לדגם הרכב, ב 100 דולר,

הקידוד נעשה בארץ תמורת 200 ש''ח.

פורסם

זה פשוט זילזול מה שעושים פה בארץ, כאשר היה לי איביזה רפרנס רגילה פשוטה, קיבלתי מפתח קפיץ עם שלט והכל 1 + מפתח רגיל בלי כלום, שאלתי כמה יעלה שיביאו לי 2 מפתחות עם שלט, אמרו לי "עוד 1700₪"... המפתח הזה בלי הקידוד באיבי עולה 5 דולר!!!! נגיד שאני מגזים והקידוד עולה עוד 400₪ (אפילו שמישהו פה כתב שזה עולה 200₪), איזה הולכים ה1250₪ ספייר?? על ה30 (ואני מגזים ממש) דקות עבודה של הקידוד????

זה פשוט חוצפה.

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

• תוכן חדש...