Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם,

לא משנה מה אני עושה, יש אוויר רק מפתחי השמשה. יש שרשור מלא באנגלית כאן בפורום הלקסוס למי שרוצה לקרוא את כל הפרטים המלוכלכים. כמו שכתבתי בפוסט האחרון, הגעתי למסכנה שמנוע הסרוו כן עובד אבל גלגלי השיניים תקועים.

אני יכול לקחת את הרכב למוסך לקסוס אבל אני מעדיף לקחת אותו לאיזה מומחה מערכות מיזוג עצמאי אם יש כזה בארץ (לא רק מישהו שממלא את הגז, מישהו שיוכל לטפל בזה).

אשמח לקבל המלצוץ, תודה מראש.

lexus-servo.jpg

פורסם

במידה ומדובר על פירוק הדשבורד לא כול מזגניסט או מוסכניק מוכן לקחת על עצמו את העבודה. במידה ויגידו לך כן רוב הסיכויים שיתקעו לך מחיר בשמים.

בתור התחלה אני מציע לך לגשת כן למוסך מורשה לשם ביצוע איבחון ממוחשב בכדי לאתר את המנוע הסורר וקבלת הצעת מחיר.

איזה כייף לי :)

פורסם
במידה ומדובר על פירוק הדשבורד לא כול מזגניסט או מוסכניק מוכן לקחת על עצמו את העבודה. במידה ויגידו לך כן רוב הסיכויים שיתקעו לך מחיר בשמים.

בתור התחלה אני מציע לך לגשת כן למוסך מורשה לשם ביצוע איבחון ממוחשב בכדי לאתר את המנוע הסורר וקבלת הצעת מחיר.

תודה, כבר פרקתי לפחות רוב העבודה כמו שכתוב בשרשור וגם בתמונה שצירפתי לפוסט המקורי שלי כאן. אין בעיה במחשב, זה משהו מכני. חשבתי שהסברתי את זה אבל יכול להיות שלא.

כנראה אני אקפוץ לשם בהמשך.

פורסם

לא כתבתי שיש בעיה במחשב אלא כתבתי שרצוי לסרוק תקלות בכדי לוודא שהבעיה היא רק במנוע מסויים. אם כבר פירקת אז תמשיך באבחון של הבעיה.

איזה כייף לי :)

פורסם

זהו, עשיתי סריקה, יש לי את התוכנה וכבל, אין משהו חריג. אני פשוט מפחד להסיר את הכיסוי הלבן שמכסה את גלגלי השיניים. אם אין מומחים עצמאים שיוכלו לעזור מכאן, אני אמשיך במוסך מושרה לצערי. תודה

• תוכן חדש...