Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3142 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שפספסתי את הבראבו שפורסמה בפורום והייתה עם ק''מ נמוך אני מחפש אחת ידנית.

אין מבחר בתכלס, יש אחת ביד 2 עם 170 אלף ק''מ ואחת באוטודיל עם 173 אלף ק''מ.

כהתעניינות למרות שהק''מ מרתיע אותי דיברתי עם אוטודיל, אמו שזה רכב יד ראשונה שהיה של רוסי זקן וטופל לפי הספר בחברה. בוצע טיימינג לא מזמן, אחרי טיפול, לטענת הנציג בפנים כחדש, בחוץ שמור סה''כ, טסט לשנה מלאה (כרגע ללא טסט).

מחיר אני מאמין אפשר להוציא ב 20 אלף ש''ח.

הרכב שנת 2010 כמובן ידני אז הדגם הפשוט.

מה דעתכם?

הק''מ בהחלט מרתיע אותי, הגבלת תקציב דווקא אין ממש אך אין מבחר וזאת הבעיה.

שקלתי לקפוץ לראות אותה אבל לא יודע אם בכלל כדאי לבזבז זמן.

אציין רק שהרכב נועד להחליף את המגאן שלי.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התקציב פונקציה אך לא בהקשר של בראבו, ז''א הן נמכרות סביב ה 30, אקזמפלר שמור שפורסם פה נמכר ב 28, עם הסכומים הללו אין לי בעיה שזה בין הסכומים הגבוהים לבראבו.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בפונטו זה 105 כ"ס במידה וזה אותו מנוע כמו ה500 שיש לך כבר

יש אחת למכירה ביד 2.

אני מודע לנושא הדשבורדים הסדוקים אבל זה אופציה מעניינת.

פורסם

אני מכרתי בזמנו פונטו בת 7 (ילידת 2006), שהייתה עם 170 אלף ק"מ ומטופלת היטב.

יצא לי לשוחח עם הקונה כשנה וחצי לאחר מכן, והוא אמר לי שהיא הפגינה אמינות נהדרת ושהוא המשיך לטפל בה לפי הספר.

אני לא הייתי חושש יותר מדי, בהנחה ויש ספר טיפולים מסודר - אבל הייתי משלם בהתאם ולוקח בחשבון שפה ושם יכולים להיות פאקים ברכב בן 7-8. זה בדיוק הגיל שהזקנה נותנת את אותותיה.

פורסם (נערך)

בעיה זה כבר קטן מדי.

מעבר לכך ראיתי לא מעט בעיות במערכת המולטיאייר שזה בעצם מה שיש בפונטו 1.4 עם 105 כ''ס.

גם מעט בעיתי הטיפול לפי הספר בבראבו, הוראות יצרן טיפול כל 30 אלף ק''מ ובמנוע 1.4 טורבו זה לא הדבר הכי בריא לעשות. לא יודע אם באמת כדאי ללכת לראות או שזה בזבוז זמן מוחלט.

אולי שווה גם לבקש לראות רשיון רכב וככה להשיג את הבעלים המקורי כדי לשאול אותו איך היה הרכב, כבר לא יהיה לו טעם לשקר בתכלס.

עריכה אחרונה על ידי system_x

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בלי להכיר את הבראבו לעומק, ואפילו בלי להתייחס לדגם או למותג ספציפית, רוב הרכבים עם 170,000 ק"מ יהיו כבר די עייפים. אפילו אם דיברו אליהם ברוסית בניב צפון סיבירי עתיק כל חייהם.

כלומר, זה אפשרי, אני מניח שאפילו בעלויות סבירות, אבל אני לא בטוח שהייתי מחליף מגאן חסכונית וחדשה יותר בבראבו כזו, בטח לא אם אני נוסע הרבה.

הבראבו היא בוודאי רכב נחמד שחבל שלא כל כך הצליח פה, אבל בגרסת דינמיק (עולב + בקרת אקלים) ועם 170,000 ק"מ קשה לי להאמין שהיא עדיפה על המגאן.

אין איזו לאון 1.2 ידנית במצב סביר במקום? ממנה יש קצת יותר מבחר.

יש גם פונטו איבו טורבו ידניות, לפני כמה ימים ים היו 2 ביד2 כשבדקתי. אחת מהן של חבר פורום.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ממה שהבנתי הבעיה היא יותר בגראסות הטורבו?

בכל מקרה לדעתי האישית מכיוון שאתה עובר מגאן שסבלת ממנה קצת רצויי לחפש משהו אנמי (ללא טורבו).

• אחראי פורום
פורסם

א. בראבו ידנית היא לא בהכרח דיינאמיק. כן נכון שסנסיישן ידניות הן נדירות לאללה, אבל יש כמה אקזמלפרים בארץ.

ב. 170 זה לא מעט אבל גם לא רציני מדי. הרכבים האלה אמינים בבסיסם. השאלה היא כמה אתה הולך לנהוג בשנה עליה?

אם גם הרבה, יותר מ-20 נניח, אז מהר מאוד אתה תגיע לקמ"ז בעייתי גם מבחינת עבודה על הרכב ובטח שמבחינת מכירה.

ג. טיפול כל 30K זה פשע נגד המנוע הזה. לא הייתי קונה רכב כזה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם (נערך)

מהמגאן ממש לא סבלתי, 2 תקלות בכמעט שנה וחצי בעלויות סבירות ביותר, נוחות מעולה וצריכת דלק מצויינת, הדבר האחרון שהיה לי במגאן זה סבל, אם כבר ההפך. הצרכים השתנו ואני לא אכנס לזה יותר מדי אבל כרגע זה כבר יהיה 2 רכבים בבית.

כמו שאמרתי הפונטו קטנה מדי עבורי, שקלתי אותה ולבסוף נרכשה הפיאט 500 שברשותי, הפונטו אינה תחליף ראוי לרכב משפחתי זה בטוח.

התחברתי לתגובה של פו הדוב, זה הדיעה שלי בפנים אי שם בראש ואחרי שכתבת את זה בהחלט השתכנעתי שגם אני חושב ככה. כנראה הק''מ המקסימלי שאני מוכן לרכוש הוא סביב ה 120 אלף ק''מ וגם זה יותר מדיי.

בחודשיים האחרונים היו 3 בראבו עם ק''מ נמוך למכירה, אחת עם 78 ק''מ יד ראשונה נמכרה ב 28, אחת עם 87 ק''מ יד ראשונה נמכרה ב 28 ועוד אחת עם 105 ק''מ שנשמע האמת דיי שבורה, כנראה לא נמכרה וביקשו עליה 25.

אולי איעזר בסבלנות עד שיצוץ משהו.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

טוב אחרי שחרשתי את הרשת לא מצאתי ידנית סבירה.

רובוטית דווקא כן ואני שוקל זאת.

בראבו 2009 הדגם המפואר, 78 אלף ק''מ מסובייטי (גם אני סובייטי) זקן, טיפל לפי שנים ולא לפי ק''מ, עם טסט לשנה.

מבחינת תקציב גם סבבה מבחינתי.

מה אומרים? הקלאץ על פי רוב הבנתי שורד גם 150 והעלות סבירה יותר מאשר בדו מצמדי.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש שתי בראבו סנסיישן ידניות בארץ, אחת של חבר והוא לא מתכנן למכור.

א. בראבו ידנית היא לא בהכרח דיינאמיק. כן נכון שסנסיישן ידניות הן נדירות לאללה, אבל יש כמה אקזמלפרים בארץ.

ב. 170 זה לא מעט אבל גם לא רציני מדי. הרכבים האלה אמינים בבסיסם. השאלה היא כמה אתה הולך לנהוג בשנה עליה?

אם גם הרבה, יותר מ-20 נניח, אז מהר מאוד אתה תגיע לקמ"ז בעייתי גם מבחינת עבודה על הרכב ובטח שמבחינת מכירה.

ג. טיפול כל 30K זה פשע נגד המנוע הזה. לא הייתי קונה רכב כזה.

פורסם

אומרים שאם תרחיב קצת לגבי הסיבות מאחורי ההחלפה המעט מוזרה הזו, אפשר יהיה לתת תשובות ענייניות יותר.

אני לא מכיר את הבראבו, אבל הדעה הכללית (שיצא לי לקרוא) היא שמדובר ברכב אמין בסה"כ. בכל זאת, 2009 זה כבר קצת וותיק, יש סיכוי לבלאי כזה או אחר שיפול במשמרת שלך.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם (נערך)

אגב אם מישהו רוצה פנה אליי בחור שטוען שהוא בעלים של בראבו ידנית עם 150 כ''ס מקורית (כמו בחו''ל).

הבנתי שהק''מ נמוך וכו'

מדבר על סביב 40 אלף ש''ח כמחיר התחלתי.

הצעתי לו 34 כי זה מה שאני יכול להקצות ואני כנראה לא קרוב למחיר שהוא רוצה.

זה הרכב, מי שבעניין אני אשלח את המספר שלו בפרטי.

S71109-21055880.jpg

הסיבות מאחורי ההחלפה שלי שהמגאן מזדקנת ולמרות שהגיר גם היום מרגיש מצויין בכל העברה אני יודע שהסוף של הקלצ'ים יגיע ויעלה לא מעט כסף, זה יכול להיות עוד 20 אלף ק''מ או עוד 80 אלף ק''מ אבל כרגע זה יהיה לי כבד בהתחשב שאני מחזיק שני רכבים.

מבחינת הגודל אין בעיה לרדת קצת כי כבר אין חובה בתא מטען ענק וניתן להצטמצם קצת.

הסיבה האחרונה והעיקרית הינה שאני רוצה להפקיד את ההפרש בבנק וכאן אנחנו כבר נכנסים לסיבות באמת אישיות [emoji6]

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...