Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נשבע לכם גם עם אקדח לראש אני לא יודע איזו תוכנית שייכת לאיזה ערוץ ביום רביעי!!!

תשאלו אותי ממש כרגע מה ראיתי אתמול - המירוץ למליון (עם יס-מקס, התחלתי ב 22:00 ועדין סיימתי עם השידור החי) ותשאלו איפה זה יהיה ביום רביעי? לא יודע! אין לי מושג וזה לא מעניין אותי.

חצי שנה של שטיפת מוח ואני רק יודע שאין לאף תוכנית יום קבוע, יום ראשון שעבר זה היה מסטר שף, לפני זה היה משהו על דייטים והיום זה בכלל אקס פאקטור, חאלס, תחליטו מה אתם משדרים כבר באיזה יום ותפסיקו לשגע אותי

תפסיקו לחתוך כל תוכנית כל 5 דקות להזכיר שאתם עוברים לאפיק 17 או 38 או 145

ועוד להשוויץ שאתם הולכים להשתמש בטכנולוגיה של שנות ה 90, מי ישמע HD, מילא הייתם עפים על עצמכם עם שידור 4K, אבל להשוויץ בHD? כאילו בן 31 ישוויץ שהוא סוף סוף סיים יסודי ועולה לחטיבת ביניים, WTF?!

המאסתם עלי את ערץ 2 (ולא שהיתה לי הרבה סבלנות לפני זה אבל עוד שרדתי בחלק מהתוכניות תודות ליס-מקס)

מצאתי את עצמי עובר לצפיה לא ליניארית מאסיבית אפילו אם אלה תכנים בערוצים מסחריים (למשל היום אני אראה בחצי מהזמן את גב האומה של אתמול) כי פשוט נשבר לי.

אין לי מושג איזה מפרסם שם את כספו על פרסומות ומי בכלל רואה אותם היום, אני מהמר שעם הפיצול סך עוגת הפרסום תרד לרמה שכל אחד יאכל רק שאריות ממה שהיה פעם, הם חיים בסרט אם הם חושבים שמפרסמים ישלמו כפול כי יש שני ערוצים עכשיו, איחלתי בהצלחה לשני הצדדים.

אני היחיד שהפיצול הזה המאיס עליו סופית את ערוץ 2 על שני הזכיינים שבו?

אני היחיד שמוצא את זה עצוב שהם משוויצים ב HD?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השאלה האמיתית היא האם הממיר שמוכרים בסופר יצליח לקלוט את הערוצים האלה. אני אישית מקווה שלא.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כבר שנה אין לי ממיר. קודי ונטפליקס (בשביל לא להיות מאה אחוז טפיל).

וגם ככה לא חסר מה לראות.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
השאלה האמיתית היא האם הממיר שמוכרים בסופר יצליח לקלוט את הערוצים האלה. אני אישית מקווה שלא.

אלו מהסופר (DVB-T) כנראה שלא. מי שקנה DVB-T2 יוכל כנראה לצפות בכל הערוצים באיכות SD.

אגב, למה אתה "מקווה שלא"? יש לך משהו נגד אנשים קשי-יום :-P?

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם
כבר שנה אין לי ממיר. קודי ונטפליקס (בשביל לא להיות מאה אחוז טפיל).

וגם ככה לא חסר מה לראות.

כנ"ל.

גב האומה דרך מאקו כמה ימים אחרי השידור המקורי (עם חוסם פרסומות, כי הם עברו כל גבול).

פורסם

עזוב אותך מהערוצים המסחריים ותחזור לערוץ 1. שם גם אם תפתח את הטלויזיה באמצע התכנית 99% שכבר ראיתה אותה פעם בילדותך אז תהיה מייד בעניינים.

השמועות גם אומרות שעוד מעט הם יעברו לשדר ב SD.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא הממיר שקניתי בסופר כתוב עליו t2. באסה, עכשיו היא תשגע אותי לראות כל מיני שטויות ריאליטי במקום סדרות מהמחשב.

פורסם

אה, הבנתי. :roflmao:

תראה אם אפשר לחסום שם את המרבד השני, שמאפשר את ששת הערוצים הנוספים.

"אני מת לראות מאסטר שף מאמי. זה הנבלות האלה מהסופר שמכרו לנו ממיר דפוק".

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אה, הבנתי. [emoji23]

תראה אם אפשר לחסום שם את המרבד השני, שמאפשר את ששת הערוצים הנוספים.

"אני מת לראות מאסטר שף מאמי. זה הנבלות האלה מהסופר שמכרו לנו ממיר דפוק".

מאסטר שף זה עוד סבבה, אפשר ללמוד מזה משהו. התחרויות שירה וכל הדברים האחרים זה מה שמדאיג אותי.

קניתי את הממיר כי יש לו usb ואפשר לראות דרכו תכניות וסרטים עם קבצי תרגום, מה שהטלויזיה לבד לא מאפשרת.

פורסם
עזוב אותך מהערוצים המסחריים ותחזור לערוץ 1. שם גם אם תפתח את הטלויזיה באמצע התכנית 99% שכבר ראיתה אותה פעם בילדותך אז תהיה מייד בעניינים.

השמועות גם אומרות שעוד מעט הם יעברו לשדר ב SD.

איכות השידור של הערוץ הראשון, טכנית, היא הכי טובה שיש.

אם שידורי אולפן ב-FHD חשובים לך....

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...