Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

205/45/16 Dunlop או Michelin

apelt
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך ארבעה צמיגים במידה 205/45/16.

מסתבר שזו מידה קצת בעייתית.

קיבלתי הצעה ל Michelin PS3 ב 574 ש"ח

Dunlop DZ101 ב 420 ש"ח

נוסע פשוט ברכב לא ספורט או משהו כזה (~17K בשנה)

עדיף להוסיף בשביל המישלן?

פורסם

אם הרכב הוא רכב רגיל והנהיגה רגועה, מדוע אתה מתלבט בין צמיגים ספורטיביים?

בכל מקרה, דנלופ מהדגם הזה לא צמיג משובח. כמעט באותו המחיר יש את Goodyear f1 asymmetric 2, שהוא צמיג הרבה יותר טוב, ברמה של מישלין ( לכן, אני לא רואה הצדקה לשלם יותר על PS3 )

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=487&cs=1&diameter=6&aspectRatio=11&width=18

צמיגים ספורטיביים אוחזים יותר טוב, אבל רועשים יותר, מעלים צריכת דלק ונשחקים יותר מהר.

במידה הזאת יש הרבה צמיגים ספורטיביים, אבל כפי שכתבו לפני, Falken ze914 מספיק מעל ומעבר לנהיגה רגועה ברכב סטנדרטי, עולה פחות ומחזיק יותר זמן / קילומטרים.

http://tires.yad2.co.il/tire-service?tire=4929&cs=1&diameter=6&aspectRatio=11&width=18

רק שים לב לקוד מהירות - בפאלקן זה V. אני לא יודע איזה רכב יש לך ומה הקוד המינימלי הנדרש לרכב שלך.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לנסיעה רגועה אני ממליץ בחום על Michelin Energy Saver - צמיג "ירוק" - שקט, חסכוני, אוחז, ומחזיק הרבה קילומטרים (לפחות ממה שאנשים מדווחים בחו"ל). המחירים של מישלין לאחרונה סבירים (לדעתי). התקנתי כזו רביעיה לפני חודש ואני מאוד מרוצה, למרות שחיפשתי קודם PS3 ולא היה במידה.

יש לי ברכב השני את ה Falken ZE914 ZIEX - הוא גם צמיג מצוין, אבל לטעמי קצת קשיח.

פורסם

זאת לא המידה של energy saver.

במידה הזאת 80% מהצמיגים לביצועים ו 20% צמיגי נוחות.

הזול בין צמיגי נוחות זה פאלקן ( את הסיניים אני לא סופר ).

יש גם קונטיננטל פרמיום קונטקט 2, אבל הוא יקר מאוד במידה המדוברת.

http://tires.yad2.co.il/compare?diameter=6&aspectRatio=11&width=18

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נכון, פתחתי כמה שרשורים כי כל פעם אני מקבל מידע אחר, וגם כי אני רוצה לקנות משהו טוב ואני לא הכי מבין בתחום...

אני צריך 83W, אני ממה שאני מבין, אני לא יכול לקנות את ה FLAKEN כי הוא V וזה אסור.

ראיתי של TOYO ול HANKOOK יש צמיגים מתאימים. אחד מהם מומלץ?

פורסם

זה לא משנה. הדיון זהה בכולם.

באתר היבואן של טויו והנקוק (טיירקלאב) שמעודכן לפי מלאי אצלהם, היחיד שאולי יכול להתאים יהיה טויו T1R, אבל גם לו חסרונות מסויימים שנידונו בעבר וכנראה לא יתאימו לצרכיך. תראה אם אתה מוצא הנקוק K107 (מקביל בביצועיו פחות או יותר לגודייר שעלה כאן) שעשוי להתאים מעט יותר.

אבל כמו שנאמר לך כבר מספר פעמים, גודייר אסימטריק 2 אפשר למצוא בכ-450 ש"ח ואף פחות ויהווה פתרון טוב.

ה-Sava שהציעו לך באחד השרשורים האחרים שלך אולי גם יספק, ואפשר למצוא אותם גם קצת יותר בזול, סביב 400. אבל זה לא הפרש שמצדיק זאת בעיניי בהכרח.

או, אם אתה מרוצה מהקונטיננטל המקוריים, ואין לך בעיה לשלם עליהם יותר, גם אם זה לא בהכרח מצדיק את זה ביחס לאלטרנטיבות, לך על זה.

פורסם
זה לא משנה. הדיון זהה בכולם.

באתר היבואן של טויו והנקוק (טיירקלאב) שמעודכן לפי מלאי אצלהם, היחיד שאולי יכול להתאים יהיה טויו T1R, אבל גם לו חסרונות מסויימים שנידונו בעבר וכנראה לא יתאימו לצרכיך. תראה אם אתה מוצא הנקוק K107 (מקביל בביצועיו פחות או יותר לגודייר שעלה כאן) שעשוי להתאים מעט יותר.

אבל כמו שנאמר לך כבר מספר פעמים, גודייר אסימטריק 2 אפשר למצוא בכ-450 ש"ח ואף פחות ויהווה פתרון טוב.

ה-Sava שהציעו לך באחד השרשורים האחרים שלך אולי גם יספק, ואפשר למצוא אותם גם קצת יותר בזול, סביב 400. אבל זה לא הפרש שמצדיק זאת בעיניי בהכרח.

או, אם אתה מרוצה מהקונטיננטל המקוריים, ואין לך בעיה לשלם עליהם יותר, גם אם זה לא בהכרח מצדיק את זה ביחס לאלטרנטיבות, לך על זה.

תודה רבה על העזרה, באמת!

את המקוריים אין כעת בארץ וזה די דחוף לי.

נראה לי שאלך על ה גודייר אסימטריק 2

תודה!

פורסם

בלי לקבל אישור מפורט של מחלקה טכנית מהיבואן או בלי בדיקה מהימנה לדגם שלך במכון הטסטים - לא.

פורסם

בעיקרון זה מספיק, אם יש לך גישה לתוכנה הזאת.

• תוכן חדש...