Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך אתם עוקבים אחרי סדרות?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3171 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד עכשיו כשהיה לי זמן לראות סדרות הייתי נכנס לאיזשהו אתר כתוביות ורואה מה יצא לאחרונה,

אבל עכשיו נראה שפשוט סגרו את כל האתרים האלה.

מה אתם עושים?

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם

אפליקצית series guide x (לא החינמי, קניתי חד פעמי) עם notifications כשיוצא פרק

מחוברת לtrakt.tv

מחבר חשבון trakt.tv לקודי ודרך ההרחבות צופה (כשהאפליקציה מודיעה :) )

וסדרה שאני מוסיף בseries guide מתווספת בtrakt.tv ולהיפך, וגם בקודי, בקיצור הכל מסונכרן

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

מנוי VIP ב trakt.

אתה מסמן את הסרטים או הסדרות שאתה אוהב והוא מכניס לך ליומן של גוגל בכל יום בשבוע כשיוצא פרק חדש.

פורסם

משתמש באפליקציה חינמית בשם Tv Show Favs, מכניס את הסדרות שאתה רואה ושם מתעדכן לך כל הפרקים הקיימים, כולל אפשרות לסמן וי על פרקים שראית כבר.

ניתן לראות באיזה ימים הסדרות משודרות ומה שלא מסומן בוי יהיה לך ברשימת המתנה. אחלה אפליקציה בקיצור.

פורסם

יש לי תיקייה בשם סדרות במחשב בה נמצאות תיקיות נוספות לכל הסדרות שראיתי. בכל תיקיה קיים קובץ טקסט (תרגום) של הפרק האחרון שראיתי בסדרה.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...