Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טויטה יאריס BlackTop

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3178 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתם ברכב ? המושבים היו לכם נוחים?

אם לא נסעתם, זה הזמן להזמין נסיעת מבחן. אני נסעתי היום בכזאת היברידית. משענת גב כמו קרש, המושב לא נוח.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי ספציפית היא מייצגת רכב לא מוצלח בקטגוריה,

כמו שוולאדקאר אמר המושבים שלה לא טובים(לפחות לי הם היו מאוד לא נוחים), המחיר גבוהה(רק בגלל המותג) והאיכות בתא הנוסעים לא מבטיחה כמו הלוגו ששמו לה מקדימה(פשוט לא מרגישה איכותית).

אם יפנית זה חובה הייתי מנסה את ההונדה גאז' - לה יש יתרונות כמו מרווח פנים מצויין והיא תהיה חסכונית לא פחות מהיאריס,

אם האירופאיות לא מפחידות אותך סיטרואן C3 או פיג'ו 208 יתנו לא פחות בפחות כסף.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

בעיני היא לא רעה ואפילו דיי חביבה בבלאק טופ, תא הנוסעים שודרג קצת מבחינת איכות החומרים וגם רמת האבזור השתפרה.

החיסרון העיקרי של היאריס הוא המחיר, אני לא רואה איך היא מצליחה להצדיק אותו ואת הפערים העצומים מסיטרואן C3, סקודה פביה או סיאט איביזה.

פורסם

גם לי המושב לא היה נוח, מאחור דווקא המרווח טוב וכמובן שהרכב אמין.

אך לא זריז וגם נוחות הנסיעה בעיר לא משהו.

לדעתי יש חלופות שמציעות יותר כמו הסיטרואן c3 למשל, איביזה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

השנקל שלי אחרי יום עם אחת.

מה טוב- שמירת ערך ואמינות, כוח מנוע , אבזור בטיחות מקורי.

מה רע- איכות חומרים (לא מסכים עם מייק, יש פנלים ששנאתי בטרום מתיחת פנים והם בדיוק אותו דבר בדגם הנוכחי עם אותה הרגשה זולה ורעש שנוגעים בהם נהיגה קלה, לא מבין איך טויוטה מרשים לעצמם לשים דבר כזה במכוניות שלהם או למה היא לא יכולה להיות באותה איכות פנים כמו שיש בקורולה).

אותה קונסולה שלא ממש מהודקת למקום , מושבים לא נוחים לנסיעות ארוכות , שיכוך מהמורות בינוני, בידוד רעשים בינוני , בקרת שיוט לא קיימת באף גרסה שלה, לא הכי מרווחת , לא מהנה לנהיגה וגם לא נינוחה ממש בנסיעה רגועה.

בנוגע לבלאק טופ ספציפית , ממליץ גם לראות את הצבע האדום והכחול מבפנים, אתה צריך לחיות עם זה על בסיס יומיומי.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

לדעתי נוחות היא דבר סובייקטיבי - לאחד נוח לשני לא. חובה לבצע נסיעת מבחן לפני הרכישה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה על התשובות חברים, אני אזמין נסיעת מבחן ואבדוק את איכות ונוחות הרכב (לא נעשה כשהיינו בסוכנות).

בנוגע לאמינות הרכב, כמה הוא נוטה להיכנס למוסך? האם זה רכב שניתן לסמוך עליו שיתפקד היטב לאורך זמן?

תודה

פורסם

בהחלט, המכלולים פשוטים כך שאין סיבה שלא תהיה אמינה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...