Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

חמי מחפש להחליף את הקפטור שלו ברכב אחר שעולה מדרכות.

זה חשוב שיהיה אפשרי לטפס למדרכה כי הוא 100% נכה וצריך הרבה פעמים לעלות לשם כדי לחנות.

הוא נוסע לאט ורגוע מאוד וצריך רכב שיהיה כמה שיותר פשוט.

ראינו את הRAV4 ואמרתי לו שזה מגוחך לחלוטין להוציא קרוב ל200,000 ש"ח על רכב שהוא לא ינצל.

מבחינת טכנולוגיה הוא לא מנצל שום דבר.

לא USB ולא שום דבר אחר.

מבחינתי שיהיה מזגן מכאני ורדיו בסיסי מאוד עם דיסק.

בדאצ'יה הוא התלהב מהדאסטר ומהמחיר אבל עדיין יש חשש (שלי) שהוא לא יהיה מרוצה ממנו בטווח הארוך.

אילו עוד אופציות יש בטווח המחירים האלו, עם דגש על אמינות ובטיחות?

עריכה אחרונה על ידי יוסי פרנקוס
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברגע שציינת רק יפני או קוראני הגבלתם את עצמכם לטוסון או ספורטאז'.

ואיך יפני או קוראני מתיישב עם הדאסטר?

מה רמת הנסועה בשנה?

הייתי ממליץ על הנירו בפה מלא! קיה אמנם משווקים אותו כקרוסאובר אך צריך לדעת לעלות איתו על מדרכה כי זה לא דאסטר

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

יפני יש לך את הסוזוקי ויטרה

מאזדה cx5 צורה קודמת, נמכרת עכשיו בהנחות משמעותיות.

קוריאני, כפי שצויין בהודעה הקודמת

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

רמת הנסועה היא בערך 17000 לשנה.

הקטע של יפני הוא בעיקר כדי שאני לא אצטרך להתעסק עם זה.

הוא כבר מבוגר ובכל תקלה קטנה אני צריך לפתור את זה.

הדאסטר גם בא בחשבון כי הוא נחשב לאמין ופשוט, אז אני לא צופה הרבה תקלות.

אם כן יהיו תקלות, זה עדיין 40000 ש"ח פחות אז זה פחות קריטי.

פורסם

הסיכוי לתקלות ברכב חדש הוא נמוך (לא משנה איזה רכב)

שיקח איזה רכב שהוא רוצה במחיר המתאים ובצורה המתאימה.

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
הויטארה לא עולה מדרכות.

היא כבר לא הויטארה של פעם.

ארץ היצור של סוזוקי ויטארה הנוכחי היא הונגריה ("עדיפות ליפני או קוריאני"),

כנ"ל גם ארץ היצור של הסוזוקי קרוסאובר.

רכבי סוזוקי הנ"ל מיועדים לשוק האירופאי ולכן גם מיוצרים שם.

פורסם
הויטארה לא עולה מדרכות.

היא כבר לא הויטארה של פעם.

אני לא יודע איזה מדרכות יש לכם וזה נכון שהוויטארה של היום הוא רכב פנאי קומפקטי ולא רכב שטח אימתני אבל אין מדרכה שהוא לא יעלה. עם הנעה כפולה הוא אפילו יעשה זאת טוב יותר משאר הרכבים שהוזכרו כאן, אולי מלבד ה- XV (מניח שהדאסטר אוטומטי עם הנעה קדמית).

יחד עם אמינות מופתית הוא יכול בהחלט להתאים.

קרדיט ל- misterb על התמונה

פורסם

כעט לכל חברה, יפנית כמו גם קוראנית, יש איזשהו ג׳יפון בטווח המחירים שלך.

מאחר והדרישות שלכם מאוד נמוכות אז תמצא את מבוקשך כמעט אצל כל אחד.

מאזדה CX3, הונדה HRV, טויוטה CHR, סוזוקי ויטרה כולן יעלו מדרכה ממוצעת בלי בעיה.

סובארו XV (להמתין לחדש), ניסאן קשקאי, קיה ספורטז׳, יונדאי טוסון, מאזדה CX5 (דור קודם) את כולן ניתן למצוא ב-140,000₪ וגם יענו על הדרישות.

הדאצ׳יה אומנם זול אך הוא ירגיש ירידה ברמה מהקפצ׳ור ואם כך אז למה בכלל להחליף?!

מעבר לכך שיצא כבר דגם חדש ולדעתי זו שטות לקנות את הקודם והמיושן כאשר החדש כבר מעבר לפינה.

אגב אם כבר היה לו צרפתית, ואם אני לא טועה אז גם לך יש צרפתית, מדוע פתאום הסלידה הגדולה מרכב צרפתי?

פורסם

אנשים, אם אתם לא יודעים - את תגידו דברים לא נכונים.

מרווח הגחון של הסוזוקי ויטרה הוא 18.5 ס"מ, של הקרוסרובר 19 ס"מ ושל הקיה ספורטאז' הוא 17.2.

נכון שהסוזוקי החדשות מורכבות בהונגריה, אבל המנועים ותחבות ההילוכים מיוצרים ביפן.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

פשוט מאוד , תחכו לדאסטר החדש שאמור להציג שיפור פנים רציני וכמובן בונוס למי שצריך אופציית שיפורים אין סופית שמעניקה לו אפשרויות שטח ברמה גבוה .

:fadein:
פורסם

אצלנו חיפשנו רכב לאמא, היה חשוב לה גם רכב קטן(הספורטז ודומיו גדולים לה מידיי) - רכשנו מאזדה cx3 ששילב מבנה של ג'יפון, מערכות בטיחות מקוריות ורכב קטן.

Sent from my VTR-L29 using Tapatalk

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

לא אכפת לי באמת איפה ייצרו את הרכב. אכפת לי שאלו שתכננו אותו יידעו איך לעצב רכב שלא יידפק כל הזמן בגלל בעיות חשמל.

אגב אם כבר היה לו צרפתית, ואם אני לא טועה אז גם לך יש צרפתית, מדוע פתאום הסלידה הגדולה מרכב צרפתי?

כי הקליאו יצאה אחלה אבל זו אנומליה מבחינתי.

היתה לי אחת אמינה מאוד במשך שנתיים וחצי בלי תקלה ואת הנוכחית יש לי כבר שנה וחצי בלי תקלות.

יש מצב שהעובדה שהיא ידנית עוזרת כי הגיר הרובוטי של הקליאו גם נדפק מהר (ובגלל זה מחליפים את הקפטור).

הקפטור לא הפסיקה לעשות בעיות מהרגע הראשון.

החליפו מערכת מולטימדיה, נורות שנשרפו על ימין ועל שמאל, הידית של הגיר שנדפקה, המחשב של הגיר...

זה לא מפסיק.

הרכב הקודם שלי בעבודה היה 2008 והוא גם היה זוועה, ואני שומע הרבה תלונות גם על רוב הרכבים החדשים של לובינסקי.

אז אם הרכב הצרפתי היחיד שהוא סביר היא הקליאו (ואחרי 4 שנים אני גם אנטוש אותה כשאחליף רכב), זה אומר דרשני.

בשביל עצמי יכול להיות שהייתי מוכן לספוג חוסר אמינות מסוים אם זה מצדיק את הרכב, אבל אם זה לחמי או לאשתי, אין מצב.

• תוכן חדש...