Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3207 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבוע טוב ,

בקצרה , מדובר בסיוויק 2005 , הרכב שמור ומטופל בצורה פדנטית .

בתקופה האחרונה סבלתי מרעשים כמו נקישות שמגיעות מפנים הרכב בעת עליה על באמפרים קטנים או כבישים משובשים / כורכר.

חוץ מהחזקת הרכב הרגילה, מבחינת הפורנט הוחלפו :

-גומיות מקוריות למשולשים ( במורשה )

-מוטות קישור למוט מייצב

-בולמים קדמיים חדשים KYB

נבדקו ונשללו חופשים לגמריי בכל חלקי הפרונט , לאחרונה החלפתי את הבולמים הקדמיים שלי בתקווה שהמצב ישתפר.

לאחר החלפת הבולמים מרגישים שיש שיפור ניכר , גם מבחינת הרעשים ורכב מרגיש חד יותר.

ביצעתי כיוון פרונט מלא לאחר מכן, מכון מוכר שעשיתי שם פרונט בעבר ועל הדרך ביקשתי לבדוק חופשים והבחור אמר שאין הכל פיקס.

הבעיה שלי היא שרק 70% מהרעשים נעלמו , עדיין מורגש רעש פנימי בעת נסיעה בכורכר סתם דוגמא כמו משהו משוחרר בפרונט ..

החלק היחיד שאני חושד בו למרות שהוא נבדק זה התפוח הפנימי שמתחבר עם המסרק של ההגה , ראיתי הרבה סרטונים ב YOUTUBE שיכולים לנבוע ממנו רעשים דומים , אחרת אני כבר לא יודע מאיפה עוד יכול לנבוע רעש כזה.

מה עוד אני יכול לעשות ?

פורסם (נערך)

החלפת כריות שהחלפת את הבולמים?

שמת טובים או סיניים?

שהחלפתי בולמים שמתי סינים כי הם היו הכי זמינים באותו רגע ולא תיארתי לעצמי שהם יחזיקו שבוע. בקיצור נצטרכתי לפרק שוב ולשים טובים

Sent from my Redmi 4 using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי yanivnn
פורסם

הבולמים שהרכבתי הם של KYB ( מסתבר שגם המורשה מרכיבים אותם על הדגם הנל)

בולמים יפניים אכותיים.

אבסולוט, אין רעשי פלסטיקה בעת הזזת ההגה , ואין חופשים אני מאוד פדנט בנוגע לנושא הזה ובדקנו לפני ואחרי ההחלפה והרכב עבר פרונט ולא נמצא שום חופש בשום חלק במתלה...

אני חושד רק בחלק אחד inner tie rod הפנימי שמתחבר למסרק, ראיתי סרטונים ב יוטיוב עם רכבים בעלי רעש דומה אך אצלהם היה חופש בגלגלים שלי אין אותו לצערי

פורסם
מה יש לשמן שם בדיוק?

נסה לבדוק האם יש רעש דומה זמן טלטול גלגל ההגה בעמידה, שמאלה וימינה במהירות.

יצא לי לקרוא בכל מיני מקומות, על הדגם הזה מ-2001 עד 2006, שיש רעשים שמגיעים מהמסרק הגה, והרבה לא יודעים והחליפו סתם חלקים שלא צריך, ולא פתרו את הבעיה, עד שעלו על זה שגירוז של המסרק הגה פותר את הרעשים לחלוטין.

אולי גם כאן זה המקרה.

פורסם

כן יש רעש דומה אבל ממש בקטנה , בדקנו את מצב המסרק ואין חופש או משהו מיוחד ...

המוסכניק שלי עבד במורשה הונדה 18 שנה והוא מכיר את כל המחלות של הדגם שלי במיוחד והוא אמר שמסרק בדרכ לא עושה בעיות , אגב גם בכיוון פרונט הייתי ליד הבחור שעשה לי והוא לא מצא משהו יוצא דופן שעלול לגרום לרעשים :|

פורסם

לא הוחלף . רציתי והמוסכניק שלי אמר שהיא במצב מצוין אין טעם לגעת ... ואכן ראיתי שהיא במצב טוב כולל המיסבים

• תוכן חדש...