Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כיום אני משתמש בתשתית של בזק עם ספק של בזק בינלאומי (בנדל).

קיבלתי הצעה מפרטנר לעשות בנדל דרכם בעלות זולה יותר.

היות שכל התקלות שהיו לי עד היום היו של התשתית (וטופלו מול בזק), השאלה שלי היא עד כמה זה בעייתי לעשות בנדל מול פרטנר.

לטענת הנציגה בבזק, עלולות להיות תקלות שבעבר נפתרו טלפונית ובמעבר לפרטנר ידרשו טכנאי, מה שיאריך את התהליך.

אני לא יודע מה הן אותן תקלות ולכן לא יכול להעריך אם זאת סתם טקטיקה שיווקית או שיש אמת בדבריה.

אשמח לדעתכם בנושא ולחוויות שלכם מפרטנר.

(ההצעה של פרטנר זולה ב35 ש"ח מבזק ובזק בינלאומי)

פורסם

אני גם עם באנדל אבל סיטונאי של 014 במחיר של 109₪ הכולל 014 +בזק בתשתית 100 מגה. בפועל התשתית היא 80 מגה.

תעדכן אם פרטנר טובים או שלא כדאי עדיין.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Veni Vidi Vici

פורסם

אני עברתי לבאנדל של פרטנר לפני כמה חודשים (75 לחודש כולל ראוטר שלהם) ומאוד מרוצה. מצד שני לא הייתי צריך את השירות שלהם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

שמעתי הרבה תלונות על פרטנר אבל החלטתי בכל זאת לתת להם צ'אנס. בינתיים עובד בסדר.

במקרה שלי הפער במחירים היה מטורף: פרטנר 40 ש"ח ל 4 חודשים, ולהמשך השנה 80 ש"ח אל מול 130 ש"ח בבזק.

אני התקשרתי לבזק לנתק את המנוי שלי אבל מסתבר שאין צורך ושזה כמו קו סלולרי שאפשר לנייד ומתנתק אוטומטי אצל בזק (צריך רק לוודא שגם הספק נותק).

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אני ברחתי מבזק מזמן ולא מסתכל לאחור. אם כי אני עדיין על התשתית של בזק, רק משלם תשתית+ספק לחברה אחרת (לא פרטנר). אין שום הבדל. העיקר שבזק+בינלאומי מנסים להשאיר אותך בהפחדות וטענות הזויות כדי לשכנע לשלם להם סכום מופקע על כלום. הייתי עד אז לקוח רק שלהם שנים ארוכות ולא הסכימו לעשות לי מחיר סביר, הייתי מוכן אפילו לשלם 10 ש"ח מעל המתחרים. אבל לא 30 ש"ח, sorry. מדיניות הזויה, איך הם עוד לא פשטו את הרגל?

פורסם

בנדל היא "עסקת חבילה" בה אתה רוכש את התשתית והספק מאותו מקור, משלם תשלום חודשי אחד ומקבל חשבונית אחת - כפי שמקובל בכל העולם הנאור. את העסקים מול ספק התשתית ממצע ספק האינטרנט, שגם מספק לך את הבאנדל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש הבדל וכשתהיה תקלה אתה תבחין בו. אתה לא לקוח של בזק (סלקום/אקספון? השירות של שניהם לא מלהיב), במקרה תקלה אתה מול ספק הבאנדל בלבד. בזק גובה מהם כ300 שח לביקור טכנאי, האינטרס שלהם הוא להימנע ולדחות אותו.

במקום שיש תשתית תקינה של הוט, ההצעה שלהם תהיה משתלמת יותר בד"כ.

פורסם

זה נראה שפרטנר לא ממש ערוכים לכמות לקוחות שהגיעו בעקבות המבצע על הבאנדל אינטרנט.

התקשרתי שבוע שעבר כדי להתחבר, זמן המתנה עמד על 30 דקות אז השארתי מס' טלפון באתר במוצ"ש, עד היום לא חזרו אלי..

פורסם

השירות של פרטנר הדרדר מאז שבן דב ורפורמת אטיאס\כחלון (ונדמה לי שגם לדליה איציק היה חלק) פגעו בה, כך ש-30 דקות המתנה ואז שירות לא מבריק אינם משהו מפתיע. מצד שני - ניסיוני הוא שדווק אצלם שיטת ההתקשרות החוזרת פועלת היטב, גם אם לפעמים בשעות מוזרות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...