Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מושך ימינה, וההגה לא ישר בנסיעה ישר, צמיגים במצב 60%, מחליף אותם עוד כמה חודשים, האם זה יהיה אפקטיבי לעשות עכשיו כיוון פרונט, או לחכות ולעשות הכל ביחד עוד כמה חודשים?

תודה.

פורסם

בטוח שכרגע הבעיה בפרונט ולא ממשהו אחר ? כיוון גלגלים ומרכוז גלגל הגה ניסו לעשות ?

אם יש בעיה בפרונט,הצמיגים (לפחות 2 הקדמיים) ייאכלו ואם עכשיו 60% אז תוך זמן קצר זה 80%.

ולכן,אם הבעיה בפרונט,הייתי מחליף כבר עכשיו את הצמיגים (לפחות 2 קדמיים ) ועושה כיוון פרונט.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הרכב חדש אצלי חודשיים בערך, מרגיש שצריך פרונט ומרכוז הגה, הצמיגים לא אכולים בצדדים מצב בסדר, אבל בכל זאת רוצה להחליף אותם עוד כמה חודשים, השאלה אם זה אפקטיבי לעשות את הפרונט עכשיו או בהמשך.

פורסם

נכון, כל עוד אין שחיקה לא סימטרית בצמיגים אפשר לעשות כיוון פרונט.

 

תבדוק את הבוקסות של המשולשים הקידמיים. הן לא מחזיקות הרבה בסיוויק הזו. אם הבוקסות קרועות את להחליף אותן ורק אז כיוון.

 

 

×
×
  • תוכן חדש...