Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מתעסק בחניון שלנו עם אחת מעמדות הכיבוי ושוטף בה את הרכב. מילא שוטף, גם גורם נזק לעמדה ופעם אחת אף חתך את הצינור כדי שיהיה לו יותר קל לשטוף את הרכב. אזיקון על דלת העמדה לא עוזר כי הוא מגיע עם כלים. הפתרון הוא מצלמה, אבל באיזור הזה של החניון שלנו, קשה להסליק אותה ואין איפה לשים את ה - DVR שלה.

עלה לי רעיון לרכוש מצצלמה לרכב ולשים ברכב של הדייר שהחניה שלו משקיפה לכיוון עמדת הכיבוי. יש דיירים שיש להם רכב נוסף שבקושי זז. נבקש מהם לחנות בחניה הזו (נחליף זמנית חניות בין הדיירים) ונשתמש במצלמה לאתר את המפגע.

טווח הצילום מהחניה לארון הכיבוי - כ - 10 מטרים.

לאחר לאחר כל ההסבר הזה - איזה מצלמה מומלץ לרכוש?

פורסם

מצלמת אבטחה מקומית עם כרטיס זיכרון מקומי הניתן לשליפה, זה גם ככה הולך לצאת מקופת הוועד.

המצלמה תקבל מתח מאיזשהו גוף תאורה בחניון לדוגמא וזה הכל, לא חסר איכויות רבות כולל ראיית לילה וכו'.

להגדיר מצב של תנועה כיוון שאחר כך תצטרך לחפש שעות בוידאו.

היתרון במצלמות כיפה קטנות שהן גם די נסתרות ולא בדיוק רואים אותן וניתן להחביא די טוב על התקרה או הקיר.

פורסם
מצלמת אבטחה מקומית עם כרטיס זיכרון מקומי הניתן לשליפה, זה גם ככה הולך לצאת מקופת הוועד.

המצלמה תקבל מתח מאיזשהו גוף תאורה בחניון לדוגמא וזה הכל, לא חסר איכויות רבות כולל ראיית לילה וכו'.

להגדיר מצב של תנועה כיוון שאחר כך תצטרך לחפש שעות בוידאו.

היתרון במצלמות כיפה קטנות שהן גם די נסתרות ולא בדיוק רואים אותן וניתן להחביא די טוב על התקרה או הקיר.

אולי לא הייתי ברור - הכוונה שלי מצלמה לרכב - זו ששמים על שמשת הרכב מתוך כוונה לתת לה לעבוד כשהרכב חונה שם ובתקווה שבאחת השעות שהיא עובדת, ייתפס המפגע. אם זמן ההקלטה יסתיים בלי ממצאים, ננסה שוב ושוב עד שנלכוד אותו, כי כאמור, אין איפה להסליק מצלמה בחלק הזה של החניון (ואני לא מעוניין בהרתעה - שמישהו יראה שיש מצלמה ויירתע, אני מעוניין לצלם את הבנאדם).

פורסם

חסרים פרטים כדי להמליץ לך.

- מהו התקציב?

- מה הם תנאי התאורה בחניה?

- האם אתה מעוניין בהקלטה רציפה או הקלטה בזמו גילוי תנועה בלבד?

S60 Rdesign

פורסם

יש לי פתרון ומצלמה להמליץ זולה מאוד דווקה של סיומי ,הבעיה שמצלמה לרכב לאחר מספר ימים יכולה לפרוק את המצבר.

אמת המליצו לך על מצלמה קבוע בחניון עם חיבור לחשמל.

הייתי מתקין עם WIFI ואז תוכלו לבדוק מרחוק .

יש מצלמות סיניות ממש טובות היום בגרושים עם כרטיס זכרון של 64 גיגה ניתן להקליט ברצף יותר משבועיים שלוש ואז הקלטה רישונה נמחקת כדי לפנות מקום להמשך הקלטה.

פורסם
אולי לא הייתי ברור - הכוונה שלי מצלמה לרכב - זו ששמים על שמשת הרכב מתוך כוונה לתת לה לעבוד כשהרכב חונה שם ובתקווה שבאחת השעות שהיא עובדת, ייתפס המפגע. אם זמן ההקלטה יסתיים בלי ממצאים, ננסה שוב ושוב עד שנלכוד אותו, כי כאמור, אין איפה להסליק מצלמה בחלק הזה של החניון (ואני לא מעוניין בהרתעה - שמישהו יראה שיש מצלמה ויירתע, אני מעוניין לצלם את הבנאדם).

היית ברור, אני פשוט מסרתי לך פתרון נורמלי אמיתי מאשר להתעסק בדברים שאולי לא יעבדו הכי טוב שיש.

למה?

כיוון שלרכב, תצטרך לרכוש סוללה נטענת ומכשירים לקטיעת זרם מהמצבר ולחבר את המצלמה למצבר ולנסות לתפוס אותו במשך ימים שלמים.

תצטרך לרכוש מצלמת רכב עם יכולת PARKING MODE נורמלית ושגם תראה נורמלי את הבן אדם בהתאם לתנאי התאורה.

מצלמת הכיפה המטרה שלה הייתה שתסליק אותה ותחביא אותה בפינה נידחת.

פורסם
יש לי פתרון ומצלמה להמליץ זולה מאוד דווקה של סיומי ,הבעיה שמצלמה לרכב לאחר מספר ימים יכולה לפרוק את המצבר.

אמת המליצו לך על מצלמה קבוע בחניון עם חיבור לחשמל.

הייתי מתקין עם WIFI ואז תוכלו לבדוק מרחוק .

יש מצלמות סיניות ממש טובות היום בגרושים עם כרטיס זכרון של 64 גיגה ניתן להקליט ברצף יותר משבועיים שלוש ואז הקלטה רישונה נמחקת כדי לפנות מקום להמשך הקלטה.

WIFI זו בעיה כי מדובר על חניון תת קרקעי היכן שאין קליטה.

לגבי מצלמה סינית - הכוונה שלא מצריכה מקליט DVR? פשוט מתחברת בחשמל למקור מתח כלשהו (נניח פלורסנט של החניון)?

פורסם

היום רובם עם Wifi אבל זאת אופציה .רוצה תשמש רוצה אל תשתמשו אין קשר איפה שזה מותקן כי ניתן להתחבר עם טלפון עם נקודה חמה ולהוריד תמונות או וידאו בלי להוציא זכרון ממצלמה.

כן.מחברים מצלמה למקור מתח ,מבצעים הגדרה ראשונה קטנה מכוונים מצלמה מרחוק אפילו בעזרת נקודה חמה וזוג טלפונים( נניוח אין לך חיבור לאינטרנט) ואז מצלמה מקליטה 24 שעות עם קול אפילו.

פורסם
היום רובם עם Wifi אבל זאת אופציה .רוצה תשמש רוצה אל תשתמשו אין קשר איפה שזה מותקן כי ניתן להתחבר עם טלפון עם נקודה חמה ולהוריד תמונות או וידאו בלי להוציא זכרון ממצלמה.

כן.מחברים מצלמה למקור מתח ,מבצעים הגדרה ראשונה קטנה מכוונים מצלמה מרחוק אפילו בעזרת נקודה חמה וזוג טלפונים( נניוח אין לך חיבור לאינטרנט) ואז מצלמה מקליטה 24 שעות עם קול אפילו.

לא ברור הקטע של זוג טלפונים או איך אפשר לקיים נקודה חמה במפלס מינוס 4 בחניון תת קרקעי.

פורסם

היי

אם אין Router או אינטרנט קומה אז אין ברירה וצריך להשתמש בטלפון כנקודה חמה.טלפון אחת משמש כנקודה חמה וטלפון שני להגדרות וגישה למצלמה.כל התקשרות נעשת מקומי לא חייבים חיבור לאינטרנט אפילו.

בכל מקרה ניתן להתקין גם ללא כלום רק מצלמה ,בדרך כלל מצלמות מתחילות הקלטה עם קונפיגורציה של ייצרן ואז אם לא הגדרת כלום ואין לך גישה למצלמה מרחוק אז לא תהיה ברירה ויהיה צורך בלהוציא כל פעם זכרון ממצלמה כדי לבדוק.

וזה בקצרה..

פורסם

תמצאו את הברז שמזין את הצינור ופשוט תסגרו אותו לכמה ימים שבועות, הגנב יבין שאין מים וחלל לחפש במקום אחר, כמובן שיש לידע א את השכנים על סגירת המים

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

פורסם
תמצאו את הברז שמזין את הצינור ופשוט תסגרו אותו לכמה ימים שבועות, הגנב יבין שאין מים וחלל לחפש במקום אחר, כמובן שיש לידע א את השכנים על סגירת המים

Sent from my SM-N910F using Tapatalk

ממש "חכם" ! אין מילים

מה קורה ותפרץ שריפה בדיוק בימים האלו ?

• תוכן חדש...