Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא בדיוק אותו דבר.

הרכב הוא שלך, הדלק שלך, הנסיעה היא על אחריותך, הביטוח הוא שלך...

החניה היא לא שלך - היא רכוש ציבורי/של העירייה.

פורסם

אני נוטה להאמין שדעתכם היתה נייטראלית ואף חיובית אילו השירות היה חינמי. הבעיה היא עם עצם התשלום, שהוא כאמור עבור שירות של תיווך בין נהגים ולא גביית פרוטקשן.

Sent from my OnePlus 3T

פורסם

כן, אם השרות היה נטרלי, ז"א אני חונה במקום מסויים ומודיע באפקליציה אני מפנה עכשיו חניה באלנבי 100, כך שמי שנמצא קרוב יודע שיש חניה פנויה אין בעיה אם זה.

רק הקלתי על מישהו אחר שבמקום להסתובב כמו יויו יודע שיש מקום פנוי.

בהחלט ברגע שמעורב כאן כסף, זה מסריח.

פורסם (נערך)

מתוך חוק העונשין:

מטרד לציבור

215. (א) העושה מעשה שלא הותר בדין או נמנע מעשות דבר שחובתו לעשות לפי הדין וגורם בכך לציבור פגיעה, סכנה או הטרדה, או מפריע לו, או גורם לו אי נוחות, בשימוש בזכות הרבים, הרי זה מטרד לציבור, ודינו - מאסר שנה אחת.

(ב) לענין מטרד לציבור אין הבדל אם האנשים שהמעשה או המחדל נוח להם מרובים על אלה שהוא גורם להם אי נוחות; אולם אם הוא מקל על חלק מן הציבור את השימוש כדין בזכויותיו אפשר שיראוהו כאילו אינו מטרד לשום אדם.

התנהגות פסולה במקום ציבורי

216. (א) העושה אחת מאלה, דינו - מאסר ששה חדשים:

(4) מתנהג במקום ציבורי באופן העלול להביא להפרת השלום;

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
  • תוכן חדש...